- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.001
ya koçişten hediyelr diye bi albüm açmıştı işte boş yazlığını...avizlerini...pijoma takımlarını :) altın set takımlarını çekmişti..baya yorum almıştı.şimdide ayaklarını çekmiş...ayaklarıma konuşun demiş...
ya neden öyle bi yorum yazdınki şimdi.herkes senin kocandan bahsediyor diye.tee allahım yaaa
kızlar görsün orda ekşiın kopacak öğleden sonra...bdvye baktım bişiler yokk.bulan olursa link atıversin sevabına...yoğunluğum yok kk boş şansıma bugün
al benden de o kadarçok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
bir de kadınlara laf atarlar önce dön kendine bak dimiBu erkeklerin genetiğinde var sanırım. Ne istediklerinin bilmemeleri
senin gibi hatuna yapılır mı bu ya..
bu ara bdvde pek ekşın yok yaaa - çok sakingirdimde pek bişi yok. daha ekşınlı başka sayfa varsa ona bakayım
Gül güzelim tılsımını kaybettinleman sam bebeğim bebeğim dinliyorum
tuttugun kalem olsa ellerim bir daha yazsa bvebeğim bebegim
silinir mi ki yavvv çok komik olmuş
fotoya yorum yaptım kaşınıyorum sanırım
yapma kız yapma yaptıkça o daha çok sataşıyor.Biz huyunu biliyoruz çaktırmadan takılıyoruz ona.fotoya yorum yaptım kaşınıyorum sanırım
ayy bilmiyorummm..gir düzenle bişiler yap..bişey zanneder kendini şimdi..tövbe tövee.hemen niye yazdınki o yorumu
al benden de o kadarbahar yorgunluğu sanırım - işler çok nasıl yapsam diye kafa yoruyorum
bir de kadınlara laf atarlar önce dön kendine bak dimidediğin gibi erkeklerin genlerinde var sanırım ne istediklerini bilmiyorlar gerçekten bir dedikleri diğerinden 180 derece zıt
bu ara bdvde pek ekşın yok yaaa - çok sakin
Gül güzelim tılsımını kaybettin
İçine mi doğdu
Uzun zamandır yok nedense.
benim ceza puanım daha 10. bişi olmazpiyo durrr ban yemiyelim.kendimize ekşın arıyoruz derken siteden olmayalım
yapma kız yapma yaptıkça o daha çok sataşıyor.Biz huyunu biliyoruz çaktırmadan takılıyoruz ona.
yapma kız yapma yaptıkça o daha çok sataşıyor.Biz huyunu biliyoruz çaktırmadan takılıyoruz ona.
hay Allah iyiliğini versin.Ben onunla bir daha uğraşmam gerek yok sevgilicikten hediyeler diye albüm açıp azcık makaraya almışlığım var kendisini.Hala bu konuda burnundan solur.Ki hiçbir zaman onun albümlerine yorum yapmamışımdır.benim ceza puanım daha 10. bişi olmaz
hımm ben hiç yorumunu fotosunu neyim görmedim ama çok saçma geldi sataşsın bakalım canım sıkılıyor zaten
Hani kocacık desem hediyeler desem.Ay hangi konu bu Fransız kaldım resmen.
ayy açtım şom ağzımı...pöfffff
hay Allah iyiliğini versin.Ben onunla bir daha uğraşmam gerek yok sevgilicikten hediyeler diye albüm açıp azcık makaraya almışlığım var kendisini.Hala bu konuda burnundan solur.Ki hiçbir zaman onun albümlerine yorum yapmamışımdır.
Hani kocacık desem hediyeler desem.
Siyasette de melih gökçek konusu var ya..
Millet bir alem ya..
Dedim ki bizim zamanımızda bayramlarda falan otobüsler bedava olurdu, burs dağıtırdı vs..
Demiş ki: daha ne yapsın? Hala mı yaranamıyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?