- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.961
kim o fallen mi
napıyosun misk
napimm iş güç...sen napıyorsun terziliğemi başladın bu defa
Günaydın kızlar..
Benim paşa çok hasta..
Gece ikimizde hiç uyumadık..
Gözlerimi zor açıyorum..
Zor bir gün benim için bugün..
Annem doktora götürecek..
Ateşi 39.5'den inmedi
Ve kustu hep yawrum
Hayirli sabahlar hatunlar
Calisanlara hayirli isler okuyanlara zihin acikligi dilerim
Cok gecmis olsun
İnsaAllah düzelir bi an önce.
Cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ya.
Yegenlerimden az cok biliyorum.
Herbikese günaydın..iyi haftalar.
günaydınlarrr :82::82::82::
kızlar günaydın nasılsnz ben yorgunluktan geberiyorummm
günaydın canlar. iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.
evde arkadaşlarıma gösteri yapayım derken patenlerler bir düştüm. kaval kemiğim sızlıyor resmen
Kızlar günaydın hepinize güzel bir hafta olsun inşallahGünaydınlarrr herkese 42::87::87:
günaydın piyo...nasıl düştün ahahahhaaa millete hava atacam diye kavaldan olma
Kızlar günaydın hepinize güzel bir hafta olsun inşallah
Lilyana oğluna çok geçmiş olsun arkadaşlar yazmış gerçi ama tuzlu su iyi geliyormuş karbonat da deneyebilirsin benim de bünye hassas hemen hasta oluyorum 1 ay içinde iki kez hastalandım burun spreyleriyle hallettim şükür ama gerçekten zor Allah kolaylık versin
Piyonist sana da geçmiş olsun doktora gittin mi? Kırık çıkık falan olmasın Allah korusun
Kızlar günaydın hepinize güzel bir hafta olsun inşallah
Lilyana oğluna çok geçmiş olsun arkadaşlar yazmış gerçi ama tuzlu su iyi geliyormuş karbonat da deneyebilirsin benim de bünye hassas hemen hasta oluyorum 1 ay içinde iki kez hastalandım burun spreyleriyle hallettim şükür ama gerçekten zor Allah kolaylık versin
Piyonist sana da geçmiş olsun doktora gittin mi? Kırık çıkık falan olmasın Allah korusun
bende öyle iş güç canım , bende meslek bol biliyosun
canım sorma ya. havamı atmıştım aslında brine diğeri teldeydi onuda bekleyip göstereyim dedim. duruyodum bi ayağımın üstünde diğer ayağımı ileri geri oynatırken hooop gümm oldum ağrım fena. ama yinede dün akşam parka çıkıp kaydım hee. durmak yok yola devam
inşallah tedavisi kolay haifi bişeydir de sadece uykusuzluğunla kalırsın daha ciddi bişey olmasın da...Sağol cnm tşk ederim..
Anneannesi doktora götürecek bugün
bakalım doktor ne dicekk..:26:
eski koca mılily çok teşekkür ederim. olduğunu sanmıyorum arkadaşım hastanede çalışıyor zaten anlar hemen bi-iki yokladı. sağlammışım
bu arada aranızdakilerden biri eski kocam değilse bişi sölicem. eyyy eski kocaa eğer sensen kapıya 3 kez tıkla
dikkat et kendine....gösterdinmi bişi yoktur inş
inşallah tedavisi kolay haifi bişeydir de sadece uykusuzluğunla kalırsın daha ciddi bişey olmasın da...
eski koca mıha her ihtimale karşı erkke üye var diye mi yokluyosun kız
iyi olmasna da sevndim sağlıkçılar bi şekilde anlar zaten bişey olsa
inşallah tedavisi kolay haifi bişeydir de sadece uykusuzluğunla kalırsın daha ciddi bişey olmasın da...
eski koca mıha her ihtimale karşı erkke üye var diye mi yokluyosun kız
iyi olmasna da sevndim sağlıkçılar bi şekilde anlar zaten bişey olsa
yok canım direk eski koca burdaysa diyorum diğer üyeler sorun değil benim için
eski koca üyelik alıp gelip burdaki kızlara hayır o öle değil diye kendini akladığından beri daha bir dikkat eder oldum. ama nick değiştirdim bulamaz heralde o kadar üye arasından :44::44:
oy kıyamam yavrum yaaa - hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin canım inşallahhh..
Oda uykusuz kaldı, ateşten gözlerinden hep yaş aktı valla
yok artıkyok canım direk eski koca burdaysa diyorum diğer üyeler sorun değil benim için
eski koca üyelik alıp gelip burdaki kızlara hayır o öle değil diye kendini akladığından beri daha bir dikkat eder oldum. ama nick değiştirdim bulamaz heralde o kadar üye arasından :44::44:
Aa senin EX öyle bir şey mi yaptı?
Bak sen terbiyesize.
Nasıl haberi olmuş senin üyeliğinden falan..
Erkekler de iyiden iyiye sardı artık kk ya.
aman saçma işte evde ki pc den girmiştim açık kalmış. oda görümcem ve onun hk da yazdıklarımı görüp üyelik alıp bana cevap vermiş. eksik olmasın benim adımada yazmamış yani üşenmemiş yeni üyelik almış. çok kibar
Ay birinin de eşi vardı. Geçti pc başına bize ne küfürler sallıyor. Eksik etekler bilmem neler. Hem de kendi karısının üyeliğinden. Onu kaldırıp oturtmuş.
Seninki bir gömlek üstün canım.
Hiç şansı kalmadı mı senden yana artık?
ben sanki böyle bir konu hatırlıyorum hayal meyal ama o üye pro üye değildi :44: tabii nicki hatırlamadığımdan o sen misin değil misin bilemem - o zaman kendi adını ifşa edecek birşey var mıydı nickinde?aman saçma işte evde ki pc den girmiştim açık kalmış. oda görümcem ve onun hk da yazdıklarımı görüp üyelik alıp bana cevap vermiş. eksik olmasın benim adımada yazmamış yani üşenmemiş yeni üyelik almış. çok kibar
ben sanki böyle bir konu hatırlıyorum hayal meyal ama o üye pro üye değildi :44: tabii nicki hatırlamadığımdan o sen misin değil misin bilemem - o zaman kendi adını ifşa edecek birşey var mıydı nickinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?