Kaldığımız yerden devam :)

Günaydın kızlar..
Benim paşa çok hasta..
Gece ikimizde hiç uyumadık..
Gözlerimi zor açıyorum..
Zor bir gün benim için bugün..
Annem doktora götürecek..
Ateşi 39.5'den inmedi
Ve kustu hep yawrum

Hayirli sabahlar hatunlar

Calisanlara hayirli isler okuyanlara zihin acikligi dilerim

Cok gecmis olsun
İnsaAllah düzelir bi an önce.
Cocuklarin hasta olmasina hic dayanamiyorum ya.
Yegenlerimden az cok biliyorum.

Herbikese günaydın..iyi haftalar.

günaydınlarrr :82::82::82::

kızlar günaydın nasılsnz ben yorgunluktan geberiyorummm

günaydın canlar. iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.
evde arkadaşlarıma gösteri yapayım derken patenlerler bir düştüm. kaval kemiğim sızlıyor resmen

Günaydınlarrr herkese 42::87::87:
Kızlar günaydın hepinize güzel bir hafta olsun inşallah
Lilyana oğluna çok geçmiş olsun arkadaşlar yazmış gerçi ama tuzlu su iyi geliyormuş karbonat da deneyebilirsin benim de bünye hassas hemen hasta oluyorum 1 ay içinde iki kez hastalandım burun spreyleriyle hallettim şükür ama gerçekten zor Allah kolaylık versin
Piyonist sana da geçmiş olsun doktora gittin mi? Kırık çıkık falan olmasın Allah korusun

günaydın piyo...nasıl düştün ahahahhaaa millete hava atacam diye kavaldan olma

canım sorma ya. havamı atmıştım aslında brine diğeri teldeydi onuda bekleyip göstereyim dedim. duruyodum bi ayağımın üstünde diğer ayağımı ileri geri oynatırken hooop gümm oldum ağrım fena. ama yinede dün akşam parka çıkıp kaydım hee. durmak yok yola devam

Sağol cnm tşk ederim..
Anneannesi doktora götürecek bugün
bakalım doktor ne dicekk..
:26:

lily çok teşekkür ederim. olduğunu sanmıyorum arkadaşım hastanede çalışıyor zaten anlar hemen bi-iki yokladı. sağlammışım

bu arada aranızdakilerden biri eski kocam değilse bişi sölicem. eyyy eski kocaa eğer sensen kapıya 3 kez tıkla

dikkat et kendine....gösterdinmi bişi yoktur inş

Sağol cnm tşk ederim..
Anneannesi doktora götürecek bugün
bakalım doktor ne dicekk..
:26:
inşallah tedavisi kolay haifi bişeydir de sadece uykusuzluğunla kalırsın daha ciddi bişey olmasın da...

eski koca mı ha her ihtimale karşı erkke üye var diye mi yokluyosun kız
iyi olmasna da sevndim sağlıkçılar bi şekilde anlar zaten bişey olsa

Son düzenleme:

Amin canım inşallahhh..
Oda uykusuz kaldı, ateşten gözlerinden hep yaş aktı valla

yok canım direk eski koca burdaysa diyorum diğer üyeler sorun değil benim için
eski koca üyelik alıp gelip burdaki kızlara hayır o öle değil diye kendini akladığından beri daha bir dikkat eder oldum. ama nick değiştirdim bulamaz heralde o kadar üye arasından :44::44:

Aa senin EX öyle bir şey mi yaptı?
Bak sen terbiyesize.
Nasıl haberi olmuş senin üyeliğinden falan..
Erkekler de iyiden iyiye sardı artık kk ya.

Amin canım inşallahhh..
Oda uykusuz kaldı, ateşten gözlerinden hep yaş aktı valla
oy kıyamam yavrum yaaa - hayırlı haberlerini bekliyoruz

yok artık senin üye olduğunu bilecek onca kişi arasından kim olduğunu bulacak da... valla kadınlara hep laf atarlar da erkekler de az değil hani

Aa senin EX öyle bir şey mi yaptı?
Bak sen terbiyesize.
Nasıl haberi olmuş senin üyeliğinden falan..
Erkekler de iyiden iyiye sardı artık kk ya.

aman saçma işte evde ki pc den girmiştim açık kalmış. oda görümcem ve onun hk da yazdıklarımı görüp üyelik alıp bana cevap vermiş. eksik olmasın benim adımada yazmamış yani üşenmemiş yeni üyelik almış. çok kibar

Ay birinin de eşi vardı. Geçti pc başına bize ne küfürler sallıyor. Eksik etekler bilmem neler. Hem de kendi karısının üyeliğinden. Onu kaldırıp oturtmuş.
Seninki bir gömlek üstün canım.
Hiç şansı kalmadı mı senden yana artık?

of neler var yaa.. canım son olayından sonra kalmadı. aradı görüşelim dedi. bende olmaz dedim. hem barışmayız diyorsun hemde görüşelim diyorsun dedim. neymiş? o bana barışamayız dememiş evlenemeyiz demiş. dedim sakın beni bi daha arama. evlenmiycez ama ben onunla takılıcam!!! olduu başka bişey

ben sanki böyle bir konu hatırlıyorum hayal meyal ama o üye pro üye değildi :44: tabii nicki hatırlamadığımdan o sen misin değil misin bilemem - o zaman kendi adını ifşa edecek birşey var mıydı nickinde?

ismimden bişi yoktu, tatlı ismi gibi bişeydi ismim, pro üyde değildim evet. ama o zaman sen yoktun yada belki görmüşsündürde yazmamıştın hiçbişey. yoksa hatırlardı ben seni

ayy ne güldüm koçişş resim paylaşmış.ayakkabılarıma konuşun demiş ayaklarını göstermiş bi yorum yazardımda neyse ban yemek istemiyorum puhahaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…