• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

çok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var

of neler var yaa.. canım son olayından sonra kalmadı. aradı görüşelim dedi. bende olmaz dedim. hem barışmayız diyorsun hemde görüşelim diyorsun dedim. neymiş? o bana barışamayız dememiş evlenemeyiz demiş. dedim sakın beni bi daha arama. evlenmiycez ama ben onunla takılıcam!!! olduu başka bişey:22::22::22::22::22:

Bu erkeklerin genetiğinde var sanırım. Ne istediklerinin bilmemeleri:22:
senin gibi hatuna yapılır mı bu ya..

belli bir sebebi var mı seboş yoksa genel bıkkınlık yorgunluk mu?

yok gibi ama yorgunum bıkkınım evde işler yıgıldı hiç yapasım yok.rapor izin gibi bir şey alıp el atmam lazım.her yer pis geliyor gözüme o da canımı sıkıyor.çok para harcıyorum kredi kartımdan korkar oldum kendimden nefret ediyorum

çok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
hayırdırrr neye canın sıkıldı? müzik dinle az ruhun gıdasıı diyolaaaaa :34:
Bu erkeklerin genetiğinde var sanırım. Ne istediklerinin bilmemeleri:22:
senin gibi hatuna yapılır mı bu ya..
diii mi amaaa:51::51:

ismimden bişi yoktu, tatlı ismi gibi bişeydi ismim, pro üyde değildim evet. ama o zaman sen yoktun yada belki görmüşsündürde yazmamıştın hiçbişey. yoksa hatırlardı ben seni :31:
benim bazen yorum yapmadan da okuduğum oluyor konuları - çünkü evli değilim ve eğer destek olamayacaksam ya da bir öneri sunamayacaksam yazmıyorum

yok gibi ama yorgunum bıkkınım evde işler yıgıldı hiç yapasım yok.rapor izin gibi bir şey alıp el atmam lazım.her yer pis geliyor gözüme o da canımı sıkıyor.çok para harcıyorum kredi kartımdan korkar oldum kendimden nefret ediyorum

Bunlar hep var seboş. Hepsi de yorgunluktan ve laktik asit birikmesinden kaynaklanıyor aslında. Rapor falan anlık çözüm. Havalar ısındı yürümek lazım akşamları.

girdimde pek bişi yok. daha ekşınlı başka sayfa varsa ona bakayım :23:

kızlar görsün orda ekşiın kopacak öğleden sonra...bdvye baktım bişiler yokk.bulan olursa link atıversin sevabına...yoğunluğum yok kk boş şansıma bugün

hiç bir şey anlamadım.sürekli kocasından mı bahsediyordu

ya koçişten hediyelr diye bi albüm açmıştı işte boş yazlığını...avizlerini...pijoma takımlarını :) altın set takımlarını çekmişti..baya yorum almıştı.şimdide ayaklarını çekmiş...ayaklarıma konuşun demiş...

Son düzenleme:
leman sam bebeğim bebeğim dinliyorum
tuttugun kalem olsa ellerim bir daha yazsa bvebeğim bebegim :17:
olmaz daha hareketli bişiler dinlemen laızm. ajda pekkan hür doğdum hür yaşarım gibi :32: benim için dinle...
benim bazen yorum yapmadan da okuduğum oluyor konuları - çünkü evli değilim ve eğer destek olamayacaksam ya da bir öneri sunamayacaksam yazmıyorum
onu bnde yapıyorum evet. okuyorum ama yazmıyorum bişi diyecek bişeyim olmuyor. doğrudur o zamn görmüşsündür belkii.
kızlar görsün orda ekşiın kopacak öğleden sonra...bdvye baktım bişiler yokk.bulan olursa link atıversin sevabına...yoğunluğum yok kk boş şansıma bugün
evet görün duyan haber versin ekşın severizzzz :23::23::27:

Back