- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.981
ayy ne güldüm koçişş resim paylaşmış.ayakkabılarıma konuşun demiş ayaklarını göstermiş bi yorum yazardımda neyse ban yemek istemiyorum puhahaaaaa
nerdee nerdeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güldüm koçişş resim paylaşmış.ayakkabılarıma konuşun demiş ayaklarını göstermiş bi yorum yazardımda neyse ban yemek istemiyorum puhahaaaaa
of neler var yaa.. canım son olayından sonra kalmadı. aradı görüşelim dedi. bende olmaz dedim. hem barışmayız diyorsun hemde görüşelim diyorsun dedim. neymiş? o bana barışamayız dememiş evlenemeyiz demiş. dedim sakın beni bi daha arama. evlenmiycez ama ben onunla takılıcam!!! olduu başka bişey
çok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
nerdee nerdeee
çok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
belli bir sebebi var mı seboş yoksa genel bıkkınlık yorgunluk mu?
albumlere gir...ay aman yarabbimm...
hayırdırrr neye canın sıkıldı? müzik dinle az ruhun gıdasıı diyolaaaaaçok kötü bir ruh halindeyim bugun bana şöyle 10-20 gunluk tatil lazım.ruhum darladı nerdeysee bagırasım var
diii mi amaaaBu erkeklerin genetiğinde var sanırım. Ne istediklerinin bilmemeleri
senin gibi hatuna yapılır mı bu ya..
albumlere gir...ay aman yarabbimm...
kimin kocası yahuu
hayırdırrr neye canın sıkıldı? müzik dinle az ruhun gıdasıı diyolaaaaa
benim bazen yorum yapmadan da okuduğum oluyor konuları - çünkü evli değilim ve eğer destek olamayacaksam ya da bir öneri sunamayacaksam yazmıyorumismimden bişi yoktu, tatlı ismi gibi bişeydi ismim, pro üyde değildim evet. ama o zaman sen yoktun yada belki görmüşsündürde yazmamıştın hiçbişey. yoksa hatırlardı ben seni
bi hatun vardı sürekli kociş kociş geziyordu..onu dedim.daha önceki fotolarını görmüşmüydün.baya bi dönmüştü ortalıkta
yok gibi ama yorgunum bıkkınım evde işler yıgıldı hiç yapasım yok.rapor izin gibi bir şey alıp el atmam lazım.her yer pis geliyor gözüme o da canımı sıkıyor.çok para harcıyorum kredi kartımdan korkar oldum kendimden nefret ediyorum
girdimde pek bişi yok. daha ekşınlı başka sayfa varsa ona bakayım
Bunlar hep var seboş. Hepsi de yorgunluktan ve laktik asit birikmesinden kaynaklanıyor aslında. Rapor falan anlık çözüm. Havalar ısındı yürümek lazım akşamları.
hiç bir şey anlamadım.sürekli kocasından mı bahsediyordu
olmaz daha hareketli bişiler dinlemen laızm. ajda pekkan hür doğdum hür yaşarım gibi benim için dinle...leman sam bebeğim bebeğim dinliyorum
tuttugun kalem olsa ellerim bir daha yazsa bvebeğim bebegim
onu bnde yapıyorum evet. okuyorum ama yazmıyorum bişi diyecek bişeyim olmuyor. doğrudur o zamn görmüşsündür belkii.benim bazen yorum yapmadan da okuduğum oluyor konuları - çünkü evli değilim ve eğer destek olamayacaksam ya da bir öneri sunamayacaksam yazmıyorum
evet görün duyan haber versin ekşın severizzzzkızlar görsün orda ekşiın kopacak öğleden sonra...bdvye baktım bişiler yokk.bulan olursa link atıversin sevabına...yoğunluğum yok kk boş şansıma bugün
hiç bir şey anlamadım.sürekli kocasından mı bahsediyordu