• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

sen yüzünü gördünmü peki :27:
yaşı küçük gibi.

Valla anlamadım bdv de konu mu bakamadım. Link atsanız.
Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.

Siyasette de melih gökçek konusu var ya..
Millet bir alem ya..
Dedim ki bizim zamanımızda bayramlarda falan otobüsler bedava olurdu, burs dağıtırdı vs..
Demiş ki: daha ne yapsın? Hala mı yaranamıyor size:D

niye öyle diyorsun ipekk...yol yapıyolarya....yoğğ insanımızı doyuramadık biz:27:du bakayım

Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.

kızlar sanırım görmemiş albu...senin albumunü hatırlıyorum.çok şekerdiniz.maşaalah:nazar::nazar::nazar:.mune çok fena kızmıştı...

yaşını bilmiyoz..ayy siz o albümleri görmedinizmi..günlerce konuşuldu:51:
ben görmedimmm :17::17:
bi ara isim vermeden yorum yap kısmında mune nin yeter sataşmalarınız burdan laf sokamalrınız diye uyarı yaptığını hatırlıyorum ama kim kime niye ne dedi haberim yok tab. zaten epeydir girmiyordum bu aralar girmeye başladım. gerçekmi peki sence bu kişi?

bi ara isim vermeden yorum yap kısmında mune nin yeter sataşmalarınız burdan laf sokamalrınız diye uyarı yaptığını hatırlıyorum ama kim kime niye ne dedi haberim yok tab. zaten epeydir girmiyordum bu aralar girmeye başladım. gerçekmi peki sence bu kişi?

gerçek galiba.bit pazarı bölümünde kıyafetlerini satıyor şuan

Günaydın hatunlar..

Bayadır yazamadım birşey...İşlerim çok bitmek bilmiyor,yogun bir şekilde pazartesi sendromu yaşamaktayım..:26:

gerçek galiba.bit pazarı bölümünde kıyafetlerini satıyor şuan

:53::53: o kadar hediyeler alınıyor bu kıza evler arabalar neden kıyafet satmaya tenezzül ediyorki o zaman. gitsin bir fakire versin. kocişi, sevgilisi yenisini alır ona :10:

Günaydın hatunlar..

Bayadır yazamadım birşey...İşlerim çok bitmek bilmiyor,yogun bir şekilde pazartesi sendromu yaşamaktayım..:26:

günaayyydınnn :32::32: kimin işi bitiyorki boşver bende takılıyorum. hmde pazartesi sondromu yaşamaya gerek yok nede olsa günler birbirinin aynısı :31::31:
nasılsın bakim az canlaaan. koğğuş kalkk :24::23:

Gerçek gerçek canım.:1:

Back