- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #2.021
sen yüzünü gördünmü peki
yaşı küçük gibi.
sen yüzünü gördünmü peki
yaşı küçük gibi.
Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.Valla anlamadım bdv de konu mu bakamadım. Link atsanız.
Siyasette de melih gökçek konusu var ya..
Millet bir alem ya..
Dedim ki bizim zamanımızda bayramlarda falan otobüsler bedava olurdu, burs dağıtırdı vs..
Demiş ki: daha ne yapsın? Hala mı yaranamıyor size
Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.
Teşekkür ederim tatlım sen görmüş müydün o kişinin hediye albümünü?kızlar sanırım görmemiş albu...senin albumunü hatırlıyorum.çok şekerdiniz.maşaalah.mune çok fena kızmıştı...
Teşekkür ederim tatlım sen görmüş müydün o kişinin hediye albümünü?
Valla anlamadım bdv de konu mu bakamadım. Link atsanız.
ben görmedimmmyaşını bilmiyoz..ayy siz o albümleri görmedinizmi..günlerce konuşuldu
bi ara isim vermeden yorum yap kısmında mune nin yeter sataşmalarınız burdan laf sokamalrınız diye uyarı yaptığını hatırlıyorum ama kim kime niye ne dedi haberim yok tab. zaten epeydir girmiyordum bu aralar girmeye başladım. gerçekmi peki sence bu kişi?Ay kızlar siz gerçekten hatırlamıyorsunuz.Bu kişi kocacıktan hediyeler diye albüm açıp duruyordu ev araba takı resimleri yüklüyordu millet albüme yorum yaptıkça olay olmuştu baya.Yaşı küçük değil evli.Yüzünü de gördüm evet tüm forum gördü hatta.Hatta isim vermeden yorum yap alanı bu kişi yüzünden kapandı.Ona herkes oradan yazdığı için.
ben görmedimmm
bi ara isim vermeden yorum yap kısmında mune nin yeter sataşmalarınız burdan laf sokamalrınız diye uyarı yaptığını hatırlıyorum ama kim kime niye ne dedi haberim yok tab. zaten epeydir girmiyordum bu aralar girmeye başladım. gerçekmi peki sence bu kişi?
gerçek galiba.bit pazarı bölümünde kıyafetlerini satıyor şuan
o kadar hediyeler alınıyor bu kıza evler arabalar neden kıyafet satmaya tenezzül ediyorki o zaman. gitsin bir fakire versin. kocişi, sevgilisi yenisini alır ona
Günaydın hatunlar..
Bayadır yazamadım birşey...İşlerim çok bitmek bilmiyor,yogun bir şekilde pazartesi sendromu yaşamaktayım..:26:
o kadar hediyeler alınıyor bu kıza evler arabalar neden kıyafet satmaya tenezzül ediyorki o zaman. gitsin bir fakire versin. kocişi, sevgilisi yenisini alır ona
Günaydın hatunlar..
Bayadır yazamadım birşey...İşlerim çok bitmek bilmiyor,yogun bir şekilde pazartesi sendromu yaşamaktayım..:26:
Gerçek gerçek canım.ben görmedimmm
bi ara isim vermeden yorum yap kısmında mune nin yeter sataşmalarınız burdan laf sokamalrınız diye uyarı yaptığını hatırlıyorum ama kim kime niye ne dedi haberim yok tab. zaten epeydir girmiyordum bu aralar girmeye başladım. gerçekmi peki sence bu kişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?