Bölgesel İncelme Kalçayı duvara vurarak eritme

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Heheh InsAllah ise yarar canim, hatta bence simdiden basla ne kayip edersin(yag) Akliniza geleni direk uygulamak iyidir bence, sonucta iki saniyelik is hihoyyythihoyyyt

Olurmu kız bu saatte :jeyyar:
Yan odadan annem gelince ne diyim dur anne ben yag eritiyom mu diyim acaba kafamçokkarıştı

Olurmu kız bu saatte :jeyyar:
Yan odadan annem gelince ne diyim dur anne ben yag eritiyom mu diyim acaba kafamçokkarıştı
:roflol: Güzelim öyle cok ses yapmiyor ki bizim de biraz deli komsularimiz var en ufak sesten duvarlari yumrukluyorlar onlar da bir yumruklama olmadigina göre gercekten ses yapan birsey degil...kaydirigubbakcemile

ßen 3 gündür başladım kızlar kaydirigubbakcemile2
Hatta aklıma geldikce vuruyorum kaydirigubbakcemile3
Tabi bu 3 gün içinde yediklerimede dikkat ediyorum hihoyyyt
ßiraz sızlıyo ama olsun inşallah faydası olur :lepi:

anamm ßen de ßunu ßiliyorum ßi arkada$ım söyLediydi.. vura vura duvarda oyuk Çıkmasın haakaydirigubbakcemile3 tikkaatt..... ßen de arada ßi vuruyorum da ü$eniyorum ßazen.. Eee taßi vurmak yetmiyor.. Yemege de tikkat etmek gerek......

arkadaşlar geçen yıl bir estetisyenin konuşmasını dinlemeye gitmiştim,laf arasında söylemişti ".........evet duvara vurursunuz basenlerinizi küçültürsünüz ama her yanınızı da morartırsınız......"şeklinde bişiler.Ayrıca bi arkadaşım şunu önerdi :yere bağdaş kurar gibi oturuyorsunuz.ancak bacaklarınız yere değmeyecek.kalçalarınızdan destek alarak yani kalçalarınızla yürümeye çalışacaksınız.Arkadaşım kendisinin çok faydasını gördüğünü söylemişti ,ben de deniycem.

kızlar ben denedim hatta bir ay kadar süre sonra bakıyorsunuzki kalça yağları eriyor 100 sağ 100 sol 100 arka popoyu yani vurun bak neler neler oluyor yanlızzzz hergüzel şey gibi bununda bir sakıncasını yabana atmayın o yağlar bacaklara iniyor anlayacağınız kalça çalışırken aynı zamanda bacakta çalışmak gerek ben saf gibi popomdan oldum ama kalın iki bacak sahibi oldum benden sölemesi yabana atmayın bacakta çalışın aynı zamanda

Mesela dizleri kirarak yapsak bu islemi belki alt bacaklarimiz sismez ne dersiniz??hihoyyyt

Canim o yere bagdas kurarak inceltme olayini biraz daha ayrintili anlatirmisin?? Ben pek anlamadim da ne demek istedigini...fisfisfisfisfisfis

Canim o yere bagdas kurarak inceltme olayini biraz daha ayrintili anlatirmisin?? Ben pek anlamadim da ne demek istedigini...fisfisfisfisfisfis
aslında bağdaş kurmaya da gerek yok nerden aklımda kaldıysa öyle yazmışım.Yere oturup dizlerini karnına çekiyosun, ellerinle dizlerinin etrafından bacaklarını kavrıyosun.ayaklarını yerden kaldırarak sadece kalçalarından kuvvet alarak hareket etmeye çalışıyosun.Ben bunu yapamadım, çok zor oluyo.Ama bi yerden destek alıp ayaklarımı da havada ileri doğru uzatıp kalçamla yürümeye çalıştım .Duvara vurmak daha kolay ama bu sırada kaslar da çalşıyo.Karın mesela.

bende duymuştum bunu ama çevremde uygulayan görmedim, duvar sadece tablo saat asmakla kalmıyo basenede çağre buluyo hadi kolay gele herkese vurun kendinizi duvara ohh bi sağ bi sol yandan:)))))))))

ßen vuruyorumm 4 gündür valla hiç aksatmadan hatta aklıma geldikce vuruyorum :lepi:

Abooow bu zormus gii, neden güzel olmak bu kadar zor be kizlar? pff neyse duvar avuriyim diyorum bende hatta baslamistim da bir arkadas kalcadaki yaglar baldir a iniyor dedi bende geri biraktim, naapsam ??gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

yeni işe başlayan bir bayan var 95 kilo olduğun söylüyor 105 kilodan( 5 ayda 100 sağ 100 sol kalçayı vura vura) 95 kiloya düşmüş..ben de deniyorum 3 gündür bakalım bir değişiklik olacak mı?burda bilgi veririm..

hey allahim cok güldüm hani göbek atarak iki kisi kalca kalca vurur öylemi vuruyorsunuz duvara cok tuhafima gitti benim

Iyide baldir'a inmiyor degil mi kalcadaki yaglar?? Bir arkadas böyle birseyler yazmisti bu konuya aciklik getirirmisiniz arkadaslar?? Deneyenlerde baldir a indi mi yaglar yoksa kayip olup gitti mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…