- 29 Mayıs 2008
- 54
- 4
- 51
benide izlemeye alın lütfen, sizin Dr unuzun asistanı ile görüştüm, hemen hemen aynı işlemler ilava meme yağ dolgu için konuştum, fotoğraf istediler fiyat için, yalnızım40. Gün tam arkadan fotoğraf çekilen halimi albüm oluşturup ekledim. Takip ettiklerim görebilir :) beni takip ederseniz ve takibinize dönmezsem burdan mesaj yazın sizi takibe alırım. Genelde gözümden kaçmaz ama olur da kaçarsa hatırlatın
Kaç günde günlük hayatınıza geri döndünüz? Çalışan bir bayan mesela kaç gün sonra ofise dönebikir? Bu arada maşallah sonuç çok güzelİnsan bedeniyle barıştığı zaman çok daha pozitif biri oluyo. Küçük çocuğun 1 yaşında diye erteliyorsun, 2 yaşına geldiğinde daha takip edilmesi gereken 3 yaşında daha yaramaz 4 yaşında daha zor olacak yani erteleyecek olursa insan hep bi sebep var. İstiyorsan olmalısın. Ertelediğin sürece gündemin değişmez. Hep bi araştırma sürecinde olursun. Oysa olursan, yeni elbiseler bakarsın hobi gibi. Ve kalan zamanda aklının arka planı bununla meşgul olmaz başka şeylere tam odaklanabilirsin. Benim öyle oldu :) Bence karar verdiysen ol bitsin. Çocukların da kendiyle barışık ve hoş görünmenden mutlu olur, tabii eşin de
Geç yazdım ama bi fırsatını bulup fotoğrafımı ekleyerek yazmak istedim bu kez.
Meme ameliyatı tarihimi biraz ileri almamız gerekti Ahmet beyin kongresi olduğu için. Hemen gelsin istiyorum, O’nu bu günlerde benim kadar 4 gözle bekleyen biri daha yoktur sanırım
Eki Görüntüle 2233676
Bu arada iç bacaklarım hala biraz var, Ahmet bey kadınsı hatları korumayı seviyor, ben de biraz kalmasını istedim o yüzden
Sonuçtan son derece memnunum. Vücudumun şimdiki hali doktoruma “böyle istiyorum” diye anlattığımdan da güzel oldu. Canım doktorum
Eski halini çoğu kadın gibi ben de koymuyorum baya kötüydü çünkü.
Bi an önce yurt dışından dönse de meme ameliyatım da hemen olsa O süreci de anlatıcam yeni bir başlık altında İnşallah
yaziniz o kadar bilgilendirici ve icten ki; hayran kaldim anlatim dilinize. hatta keske arkadaşınız olsaydim destek olabilseydim diye dusundum. ben de erkek arkadas muhabbetlerinden oturu cok ozguvensizlik yasadim zamaninda ama su an o kadar gucluyum ki gulup geciyorum kendimi seviyorum artikSevgili Tontriko sorularını atlamamak için boş vaktimin olduğu zamana erteledim cevaplamayı. Senin de okumak için boş vakte ihtiyacın olucak sanırım :)
Ben bu işlemleri olmam gerektiği konusunda çok kararlı olduğum için, hepsini bir ameliyatla olmak istedim. Hatta meme dikleştirmeyi de bu ameliyata dahil etmek istedim ama doktorum zorlanabileceğimi söyleyerek 5 hafta sonra hala istiyor olursam yapacağını söyledi ve erteledi.
Bana yazılan cevaplardan da göreceğin üzere, diğer bazı üyeler yalnızca karın bölgesine liposuction yaptırdığı halde dren sızıntıları ile uğraşırken, ben hem karın bölgesi liposuction hem de endoskopik karın germe yaptırdığım halde bana hiç dren takılmadı. Doğru doktor, doğru teknik belki benim şansım. Bir de güçlü biriyim galiba.
Neredeyse hep normal kilodaydım ama hiç bir zaman fiziğim konusunda kendine güvenebilen biri olmadım. Sonra zayıfladım, nasılsa popom küçük, bari diğer gereksiz bölgelerimdeki yağlar da gitsin belki daha iyi görünürüm dedim. 47 kiloya indim. Belim inceldi derken memelerim ve popom hepten yok oldu.
O dönem benimle sevgili olmak isteyen biri vardı. Bundan 2-3 sene önce, benden birkaç yaş büyük. O kadar ilgiliydi ki. Dar kesim bir pantolon giymiştim. Bi’ fazlalığım yoktu. (Popomun ve memelerimin olmaması dışında bi‘ eksiklik de yoktu vücut şeklimde.)
Yanımızdan geçen bi’ kız dedi ki, “A ne güzel bu pantolon.” Ben de kıza teşekkür ettim yüzümdeki gülümseme ile kız gidince ona döndüm. Bana dedi ki; “Bence güzel falan değil inanma öyle her iltifata. Çok dar.”
Ben kıskandığını zannettim çok dar diyince. Bol giymemi söyleyecek falan sandım gülümseyerek ona bakmaya devam ettim.
Ve sonra o konuşmasına devam etti.
“Şu halde metrobüse bile binsen bir tane adam ikinci kez dönüp de bakmaz kalçana. Sen istediğini giymekte özgürsün bu vücutla. Bi adam senin vücudunda nereye bakabilir ki? Ye biraz kilo al. Benim ayrıldığım kız arkadaşım 19 yaşındaydı, onun bile senden daha kadındı vücudu, kalçası...”
Ben onun sözlerini komik bulmuş gibi gülerek hatta ara ara sözlerinin saçmalığına şaşırmış gibi bakarak devam ettim dinlemeye ve o sustuğunda havalı bi’ şekilde “Ben zayıf olmayı seviyorum ve kilomu korumak için diyet yapıyorum.” Dedim.
Zannediyordu ki, kilo alsam kalçam büyüyecek. Halbuki kilo aldığımda kalçam 1 büyüyorsa göbeğim 3 büyüyordu. Belim çok kalınlaşıyordu.
Bazı insanlar çok patavatsız olabiliyor yada ben hassasım bilmiyorum. Tüm bunları söyledikten sonra bile o kadar peşimde döndü ki... Evlenmek istediğini söyledi daha sonra. Ve ben bu söylediklerini sebep göstermeden, başka bahane uydurup onu engelledim her yerden. Daha sevgili bile olmadan bu kadar rahat konuşabilen biri, sevgili olsak neler söyler, ne kıyaslamalara giderdi kim bilir?
Neyse, onun bu sözlerinden sonra vücudumu şekillendirmek için fitnessa kaydolmaya karar verdim. 6 aylık üyelik oluşturdum ve düzenli gittim haftada 3-4 gün. Spor sonraları kendimi iyi hissediyordum enerji olarak ama vücudumda hiç bir fark hissetmiyor, aynada hiç bir fark göremiyordum.
Sonra reformer pilatese kaydoldum 6 ay da pilatese gittim. Pilatesten sonra vücudumda fark oldu. Belki de öncesinde fitness yaptığım için bir fark sağlamıştır bilemiyorum.
Spordan gördüğüm fayda; cildim daha sıkı oldu. Squat sayesinde de popom biraz sert oldu ama yine küçüktü ve bununla birlikte üst ön bacağım da şişmişti. Bir yeri düzelticem derken bir başka yerim bozuluyordu.
O kadar çok kadın ve erkek söyledi ki kalçamın küçük olduğunu...
Sonra ben, bu kadar spor yaptım, artık daha şekilli kilo alırım düşüncesiyle yeniden kilo almaya karar verdim. Kilo aldım yeniden ama yine şekilsiz kilo alıyordum. Ve kendimi böyle kötü gördükçe yemesi eğlenceli ama kendi zararlı abur cubur varsa yedim, makyaj yapmayı bıraktım. Sağlıklı beslenme rutinimi bıraktım. Market kasalarında lolipoplar var ya, onlardan bile yedim. Vücuduma; madem böylesin al o zaman! Der gibi davrandım.
Ailemi ikna edemiyordum bu ameliyata. Bol kıyafetler giymeye başladım. Kendini beğenmeyen birine dönüştüm ve ben kendimi beğenmedikçe var olan ışığım da eksildi tabii ve en sonunda annem kabullendi bu ameliyatı istediğimi.
Annemle birlikte, Ahmet bey ile görüşmeye giderken çok mutlu ve kararlıydım.. Kadınlar kulubünde O’na ameliyat olan kadınların vücutlarını, dolayısıyla O’nun estetik bakışını görmüştüm. Başka hiç bir doktorun, bir kadın vücudunu o kadar sanat eseri gibi bir bütün olarak sonuçlandırdığını ben görmedim.
Görüştüğümüzde beni o kadar can kulağıyla dinledi ki. Gerçekten ne istediğimi önemsediğini hissettim. Enerjisi çok yüksekti. (Her zaman öyleydi.) Ben memeyi de aynı ameliyatla istedim ama O hayır dedi. Ama benim o ana kadar farkına varmadığım bir başka ameliyat önerdi.
Ben karnıma liposuction istemiştim ama Ahmet bey, liposuctionun tek başına beni mutlu etmeyeceğini, karın kasımda ayrılma olduğunu ve bu kası birleştirmezse hala bir miktar göbeğim var gibi görüneceğimi söyledi. Böyle karar verdim endoskopik karın germe de yaptırmaya.
Zayıf olduğum dönemde bile yan yattığımda göbeğim yana sarkıyordu. Biraz yemek yesem hemen şişiyordu. Ben zannediyordum ki ben zayıfken bile göbeğim var. Oysa bunlar, karın kasımda ayrılma olduğu için oluyormuş, bu yüzden karnım, midem zayıf olduğum halde katlanıyormuş, bilmiyordum. Genellikle gebelik sonrasında oluyormuş karın kasında ayrılma. Ben hiç gebelik yaşamadığım halde vardı bende. Hatta kilo alıp vermemle bile ilgili değildi bu, ben 15 yaşındayken de böyleydi karnım. Sadece ben nedenini bilmiyordum. Bu yüzden sindirim sistemimde sorun olduğunu düşünüp doktora gitmeyi düşündüğüm olmuştu hatta.
İyi ki o ameliyatı da önerdi doktorum. Çünkü sonradan araştırdığıma göre, gebelik öncesindeki dönemde karın kasının birleştirilmesi için yapılan bu ameliyat, gebelikte oluşabilecek sarkmaları da önlüyormuş. Bir nevi vücudunu korumak isteyenler için gebelik öncesi ön hazırlık gibi bir şey.
...ve doktorum o kadar sihirli değnek etkisi yapmış ki vücudumda. Göbek deliğimden yapmış endoskopik karın germeyi. Ve en düşük belli iç çamaşırdan bile görünmeyecek kadar aşağıda kalem çiziği gibi ince 1 cm bile olmayan 2 iz...
Ne dren ne başka bir zorluk yaşamadan atlattım çok şükür. İşte böyle benim serüvenim :)
Allah her kadına kendini iyi hissedeceği vücudu nasip etsin İnşAllah.
Canım... İnşallah sonucu gönlüne göre olur. İyileşme geçici bi süreç, geçer...
yaziniz o kadar bilgilendirici ve icten ki; hayran kaldim anlatim dilinize. hatta keske arkadaşınız olsaydim destek olabilseydim diye dusundum. ben de erkek arkadas muhabbetlerinden oturu cok ozguvensizlik yasadim zamaninda ama su an o kadar gucluyum ki gulup geciyorum kendimi seviyorum artik
Merhaba,popo icin ne kadar ödedinizNe kadar ödedin?
Merhaba 2 yıl önce yazmışsınız hala aynı mı poponuzun büyüklüğü yağlardan erime oldu mu acaba1. Gün ile ilgili eklemem gereken bir şey var. Ameliyathaneden çıktıktan sonra çok üşüdüm. Ve bu forumdan nickini hatırlamadığım bi’ üyenin önerisi ile yanıma bir sıcak su termoforu almıştım. O üyeden Allah razı olsun. Çok dua ettim ona o an. Bu arada şansımıza hastanede normal oda kalmadığı için bizi vip odaya aldılar. Gün içinde normal oda boşalırsa bizi oraya alabileceklerini söylediler ama sonra odayı değiştirmediler. Ameliyattan 2 saat kadar sonra Ahmet bey ve asistanı Oya hn ziyarete geldi. Akşam da telefonda soru sorduğumda Ahmet beye danışıp beni bilgilendirdi bekletmeden.
2. Gün sabah ve öğle saatlerinde tekrar ziyaret ettiler beni ve pansumanlarımı Ahmet bey açtı ve ben merak edince bana da gösterdi kesi izlerimi ve sonrasında bizzat kendi yeniledi açtığı pansumanları hemşirelere yönlendirmeden.
Göbeğimde neredeyse hiç iz yok. Göbek deliğimden girmiş birini ben oradaki izi göremedim, diğerini eski kasık fıtığı ameliyatımın üzerinden girmiş yeni bir iz olmaması için. Bi tane de 1 cm civarı ince kalem çiziği kadar bir iz gördüm. Bu 3 yerden karnımın midemin üzerindeki yağları almış ve şekillendirme yapmış.
Belimin yağlarını da koltuk altı hizama kadar aldı. Ödeme rağmen kum saati gibi görünüyorum :)
Bu arada 87’liyim, boyum 1.60 kilom 60
Onlar odadan çıktıktan birkaç saat sonra taburcu oldum. Birinin elinden tutarak kalkıyordum 1. ve 2. Gün hastanedeki yüksek yataktan. Annem hep yanımdaydı zorlanmadım. Yürümekte sorunum zaten yoktu Sadece yavaş yürüyordum.
Hastaneden çıktıktan sonra kardeşim geldi bizi almaya. Arabanın ön koltuğunu geri yatırdık ve kalçam koltuğa tam temas etmeyecek şekilde yükseltip destekledik bacaklarımın altını.
Eve geldiğimizde yatağa belimin ve bacağımın altını yükselticek yastıklar koydu annem. Ve annemin yardımıyla yattım evde yatağa.
Sonra annem bana yemek yaptı kalktım.
Ben yerken annem yorgunluktan uyuya kalmıştı. Uyandırmak istemedim ve o zamandan itibaren bir daha ne yatarken ne de kalkarken destek almadım. Kendim yatıp kalktım.
Diğer yatma pozisyonum da yüzüstü. İki türlü de yatıp kalkabiliyordum kendi kendime artık.
3. Gün Ödemlerimin inmeye başladığı çok fark ediliyor. Bacaklarımdan gözlerimi alamıyorum. Hala ödemli olduğu halde çok şekilliler çok şükür.
Yediklerime dikkat ediyorum. 2 saatte 1 kalkıp yürüyorum artık. Bi seferinde 2 saate yakın ayakta kaldım sorun yaşamadım.
Ahmet beyin asistanı bana WhatsApp’tan nasıl olduğumu sordu, kontrol randevusu için tekrar iletişime geçeceğini yazdı.
4. Gün Bugün saatin farkına varmayıp tam 3 saat ayakta kalmışım. Ödemlerim hızla azalıyor. İlk gün en bol çentikte olan korsemi dün ve bugün birer sıkı kademeye aldım. Şu an çoğu yeri en sıkı kademede. Bol su tüketiyorum. Yürüyüşüm tamamen normal artık ve kendimi aynaya bakmaktan alıkoyamıyorum. Bakarken; “Canım yağlarım, İnşallah yaşarsınız hepimiz benimle diyorum asdafsgs :d”
Bugün sabahtan itibaren evde yalnızım, annem birkaç gün yok. Durup durup elimle işaret edip “Popom var ” dememden ikrah getirdi kadın, kafası dinlenir birkaç gün :ddd
Korsemi yıkamak istiyorum ama çıkarıp yıkadığımda tekrar içine girememekten korkuyorum tek başıma giymek için dar gibi geliyor. Bana bu korseyi kaç kişi giydirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum yıkamayı her düşündüğümde. Tek parça halinde bir korse ve baya sıkı, özellikle üst iç bacak kısmı. O yüzden erteleyip duruyorum.
Evden hiç çıkmadım henüz. Kontrol randevum olana kadar da çıkmicam. Yiyeceklerimi aldı, pişirdi annem gitmeden.
Ara sıra yine durumumu yazıcam, birilerine ışık olabilir bir gün, istediği vücuda herkes kavuşsun İnşallah. Çok istemiştim bu ameliyatı olmayı. Ve bu ameliyatı Ahmet Karacalar’a olmayı daha çok istemiştimçok doğru karar vermişim.
Çok geçmiş olsun Çetin hocama başvurun bence işinde bir numara burada bilen bilmeyene sorarak aklınızı karıştırmayın. Çetin hocaya ameliyat olarak çok doğru karar vermişsiniz. Benim de 3. Ayım doldu. Sigara içmememi tembihlemişti. Siz içiyor musunuz. İçenlerde çökmeler oluyor diyorlar. Karında Sarkma olmuyor ama şişlik oluyor sonra zamanla iniyor şişlikler. 6 ay 1 yılı buldu benim arkadaşlarımda Son şeklini alması. Bence hocama bir görünün tavsiyeleri olabilir. Bu arada beslenmenize de dikkat edin bence benimde iştahım açıldı ama kendime engel oluyorum. Bol bol yemek içmek iyi gelir diye insan ayarı kaçırıyor.Bende Çetin duyguya ameliyat oldum hiç memnun kalmadım popomun biri diğerinden daha farklı bir tarafında hafif bir çukurluk var ve göbeğimde de deri sarkması oldu acaba bunun için ne yapabilirim
Bende Çetin duyguya ameliyat oldum hiç memnun kalmadım popomun biri diğerinden daha farklı bir tarafında hafif bir çukurluk var ve göbeğimde de deri sarkması oldu acaba bunun için ne yapabilirim
Size kesinlikle katiliyorum. Tamamen sov tamamen yalan ameliyatlari paylasiyor ve musteri kazaniyor. Sonrasi hayal kirikligi ilgi alaka 0 hemsireleri küstah ve dikisleri ben ameliyat olali uzun zaman oldu hala hatali bir daha yemiyor duzelttirmeye gozum kesinlikle kanmayin kadinlar bu doktora ekibine !
Sakın yaptırmayın sakın kalçamın biri aşağıda biri yukarıda çukurlar var iki buçuk sene oldu çok bozuldu asla tavsiye etmiyorumİzmir de var mı tavsiye edebileceğiniz plastik cerrah? O kadar güzel anlatmışsınız ki az izlerle kusursuz ameliyat olarak keşke benim de maddi durumum olsaydı bende yaptırsaydim özelde
Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti.
Tüm yazdıklarımı yeniden okudum, gözümde canlandı her şey yeniden. Günlük tutar gibi yazmışım :)
Son durumumu ve memnuniyet seviyemi merak edenler olabileceği için girip yazmak istedim.
Ödemlerim gittikten sonra kalçam daha şekilli daha güzel oldu.
İlk 3 ay özellikle çok sağlıklı beslendim. Zannediyorum erime pek olmadı. Ahmet beyin kullandığı teknik ve benim beslenme düzenim sayesinde sonuçtan hala memnunum.
Geçen sene, bu ameliyattan sonra meme dikleştirme ameliyatı da olmak istiyordum biliyosunuz, Ahmet bey de kabul etmişti. Ancak ameliyat tarihimi planlamak amaçlı görüştüğümüz gün, Ahmet bey bana meme dikleştirme yapmak istemediğini söyledi.
Neden istemediğini sordum, daha önce olur dediğine şimdi neden olmasa daha iyi olur demesini sordum. Bana söylediği, “Ameliyat öncesindeki hatların şu anki gibi değildi. Ama şimdi memelerin tüm vücudunla uyum içinde” Arkada kalçada olan çıkıntıyı, önde göğüsler tamamlıyor ve artık zaten az olan o sarkma eskisi gibi göze de batmıyor” dedi ve yeniden düşünmemi istedi. Çok ısrarcı olursam “belki” ameliyat edebileceğini ancak artık fikrinin ameliyat olmama değmeyeceği olduğunu söyledi.
Eve döndüm, biraz zaman geçti. Günler, haftalar... Ahmet beyin göz zevkine çok güvendiğim için kendime objektif olarak bakmayı başardım. Benim değil de başka bi kadının vücuduna bakar gibi baktım kendime. Düşündüm, aynanın karşısında... Hafif dolgun ve şekilli hatları olan bir vücutta, hafif sarkık memeler.
Gözüme önceden takıntı yaptığım kadar itici görünmemeye başladılar sonra sonra. Hala bayılmıyordum memelerime ama doğal bir kadın memesi işte diyip geçebilmiştim.
Bu yüzden çocuk sahibi olana kadar erteledim kafamdaki meme dikleştirme fikrini. Sonra yeniden düşünür belki olurum belki yine vazgeçerim bilmiyorum. Zaten memelerimde kitle olduğu için çocuk sahibi olduktan sonra kitleleri (iyi huylu tümör) aldırmam gerekiyor. Süt kanallarının olduğu yerde memenin uç kısımda olduğu için genel cerrah doğum yapana kadar bekleyip emzirme döneminden sonra kitleleri aldırmam gerektiğini söylemişti. Kitle olan meme de aksilik hafif küçük olan meme, kitle de alınınca daha çok küçülecek. Sanırım doğumdan sonra düşünürüm artık yeniden meme konusunu.
Neyse, esas konuya döneyim :)
Tam 1 yıl doldu geçen hafta. Ben bu süreçte 4 kilo filan aldım. Orantılı bir kilo alımı oldu. Yine güzel görünüyor vücudum. Ancak ameliyatın kolay geçmesi aklımı çeliyor ara sıra :) Hazır biraz kilo almışken, kilo vermek yerine, bu yağları da yine kulak mememe ve kalçama mı enjekte ettirsem mi diye :)
Annemin fikrini merak eden varsa, kalçama bir daha yağ enjeksiyonu yaptırmamalıymışım, zaten koca popolu olmuşum :)
Üstüme uzun ve kalçayı kapatan şeyler giymemi öneriyor :)
Zannediyorum erime pek olmadı. Doktorum görse ne derdi erime ne oranda olmuş yada olmamış derdi çok merak ediyorum aslında. Ama sırf biraz merak biraz da onu görmek için gidilmez diye gidemiyorum tabii :) Tüm ameliyat sonrası süreci yeniden okuyunca özledim de biraz kendisini. İnşallah iyidir ve daha çok kadını, güzel göz zevkiyle güzelleştirmiştir.
Ne kadar incesin... İçtenliğini hissetmek içimi sıcacık yaptı. Bazen kısacık bi ana bir çok his sığar ya, gerçekten yanımda olmak istediğini hissedince, desteğini kalbimde hissettim. İnşallah sen de hep böyle güzel şeyler hissedersin. Güzel insanlar var hayatta... Çok şükür.
Merhaba, anlatım şeklinize bakış açınıza hayran kaldım. Ben de sizin gibiyim aslında kendimi güzel bulmayı çok önemsiyorum ve biraz mükemmelliyetçiyim. Bacaklarınızı merak ettim, benim kilom yok inceyim ama bacaklarım güzel değil, diz çevrem çok kalın. Elbise, etek vs giyemiyorum ve özgüvenimi etkiliyor. Çok takıntılı hale geldim. Memnun musunuz bacaklara yapılan liposuctiondan? İz kalıyor mu?Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti.
Tüm yazdıklarımı yeniden okudum, gözümde canlandı her şey yeniden. Günlük tutar gibi yazmışım :)
Son durumumu ve memnuniyet seviyemi merak edenler olabileceği için girip yazmak istedim.
Ödemlerim gittikten sonra kalçam daha şekilli daha güzel oldu.
İlk 3 ay özellikle çok sağlıklı beslendim. Zannediyorum erime pek olmadı. Ahmet beyin kullandığı teknik ve benim beslenme düzenim sayesinde sonuçtan hala memnunum.
Geçen sene, bu ameliyattan sonra meme dikleştirme ameliyatı da olmak istiyordum biliyosunuz, Ahmet bey de kabul etmişti. Ancak ameliyat tarihimi planlamak amaçlı görüştüğümüz gün, Ahmet bey bana meme dikleştirme yapmak istemediğini söyledi.
Neden istemediğini sordum, daha önce olur dediğine şimdi neden olmasa daha iyi olur demesini sordum. Bana söylediği, “Ameliyat öncesindeki hatların şu anki gibi değildi. Ama şimdi memelerin tüm vücudunla uyum içinde” Arkada kalçada olan çıkıntıyı, önde göğüsler tamamlıyor ve artık zaten az olan o sarkma eskisi gibi göze de batmıyor” dedi ve yeniden düşünmemi istedi. Çok ısrarcı olursam “belki” ameliyat edebileceğini ancak artık fikrinin ameliyat olmama değmeyeceği olduğunu söyledi.
Eve döndüm, biraz zaman geçti. Günler, haftalar... Ahmet beyin göz zevkine çok güvendiğim için kendime objektif olarak bakmayı başardım. Benim değil de başka bi kadının vücuduna bakar gibi baktım kendime. Düşündüm, aynanın karşısında... Hafif dolgun ve şekilli hatları olan bir vücutta, hafif sarkık memeler.
Gözüme önceden takıntı yaptığım kadar itici görünmemeye başladılar sonra sonra. Hala bayılmıyordum memelerime ama doğal bir kadın memesi işte diyip geçebilmiştim.
Bu yüzden çocuk sahibi olana kadar erteledim kafamdaki meme dikleştirme fikrini. Sonra yeniden düşünür belki olurum belki yine vazgeçerim bilmiyorum. Zaten memelerimde kitle olduğu için çocuk sahibi olduktan sonra kitleleri (iyi huylu tümör) aldırmam gerekiyor. Süt kanallarının olduğu yerde memenin uç kısımda olduğu için genel cerrah doğum yapana kadar bekleyip emzirme döneminden sonra kitleleri aldırmam gerektiğini söylemişti. Kitle olan meme de aksilik hafif küçük olan meme, kitle de alınınca daha çok küçülecek. Sanırım doğumdan sonra düşünürüm artık yeniden meme konusunu.
Neyse, esas konuya döneyim :)
Tam 1 yıl doldu geçen hafta. Ben bu süreçte 4 kilo filan aldım. Orantılı bir kilo alımı oldu. Yine güzel görünüyor vücudum. Ancak ameliyatın kolay geçmesi aklımı çeliyor ara sıra :) Hazır biraz kilo almışken, kilo vermek yerine, bu yağları da yine kulak mememe ve kalçama mı enjekte ettirsem mi diye :)
Annemin fikrini merak eden varsa, kalçama bir daha yağ enjeksiyonu yaptırmamalıymışım, zaten koca popolu olmuşum :)
Üstüme uzun ve kalçayı kapatan şeyler giymemi öneriyor :)
Zannediyorum erime pek olmadı. Doktorum görse ne derdi erime ne oranda olmuş yada olmamış derdi çok merak ediyorum aslında. Ama sırf biraz merak biraz da onu görmek için gidilmez diye gidemiyorum tabii :) Tüm ameliyat sonrası süreci yeniden okuyunca özledim de biraz kendisini. İnşallah iyidir ve daha çok kadını, güzel göz zevkiyle güzelleştirmiştir.
Ne kadar incesin... İçtenliğini hissetmek içimi sıcacık yaptı. Bazen kısacık bi ana bir çok his sığar ya, gerçekten yanımda olmak istediğini hissedince, desteğini kalbimde hissettim. İnşallah sen de hep böyle güzel şeyler hissedersin. Güzel insanlar var hayatta... Çok şükür.
Benim ameliyat günlüğümde bu “ucuz” reklam çalışmasının ne işi var? Yeni üye, ilk mesajı benim konuma ve baştan sona ben reklamım diye bağıran kelimeler... Acınası gerçekten. O kadar mı kötü işler hakkaten? Çetin Duygu’yu tanımam etmem. Ben Ahmet Karacalar ile ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum bu başlıkta. Ayrıca burası sadece benim estetik deneyimlerime özel bir topic. Reklam topiği değil.Güncelleme; ameliyat olalı 1. Yılım doldu. İstanbulda ameliyat oldum. Pantolon giydirme estetiği. Baştan sona yanımda olan doktorumu dün gördüm. İnananın bir doktorun hastasına bu kadar güven vermesi bir kez daha iyi ki Türk hekimlerimiz var, iyi ki Çetin Duygu hocam var dedirtiyor. Ameliyat olduğum dönemde genel bilgilendirme mesajında 3. Ay 6. Ay 1. Yılda kontrole gelmemiz istenmişti, hediyemi aldım ve yanına gittim. Başta asistanı, Sekreteri, hemşireleri üzerimde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ben biraz güven problemi yaşayan birisiyim öncesinde nasıl olur, iyi mi olur, kötü mü olur diye uzun süre kararsız kalmıştım. Sonrasında İnstagram hesabına denk geldim hocamın, yaklaşık 1 yıl takip ettim. YouTube hesabını keşfedince tamam Budur dedim. Resmen eskisini getir, yenisini götür ameliyatları yapıyor. Hurdaya çıkmış vücutları modifiye ediyor. Öyle böyle değil. Tüm sülalem ve arkadaş grubum hala da takip ediyoruz. Mucize eller diyoruz. Doktor ger diyen de var. Çok ama çok şey yazmak istiyorum teşekkürlerim için. Siz bana bu bedeni yeniden verdiniz Allah ayağınıza taş değdirmesin.
Erime olmadı. Ameliyat olduğum zamanki kilomun altına hiç inmedim bunun da etkisi olabilir erimemesinde. Bu arada ben “ya erirse” diye hep, kilo vermemeye özen gösterdim. Ancak sonra baktım ki kilo vermeyeyim derken fazla kilo aldım ve kalçam da büyüdü, ben de bikaç kilo geri verdim çünkü kollarım vs de kalınlaşmıştı kilo alınca :)Merhaba 2 yıl önce yazmışsınız hala aynı mı poponuzun büyüklüğü yağlardan erime oldu mu acaba
Ağrı çok oldu mu?Güncelleme; ameliyat olalı 1. Yılım doldu. İstanbulda ameliyat oldum. Pantolon giydirme estetiği. Baştan sona yanımda olan doktorumu dün gördüm. İnananın bir doktorun hastasına bu kadar güven vermesi bir kez daha iyi ki Türk hekimlerimiz var, iyi ki Çetin Duygu hocam var dedirtiyor. Ameliyat olduğum dönemde genel bilgilendirme mesajında 3. Ay 6. Ay 1. Yılda kontrole gelmemiz istenmişti, hediyemi aldım ve yanına gittim. Başta asistanı, Sekreteri, hemşireleri üzerimde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ben biraz güven problemi yaşayan birisiyim öncesinde nasıl olur, iyi mi olur, kötü mü olur diye uzun süre kararsız kalmıştım. Sonrasında İnstagram hesabına denk geldim hocamın, yaklaşık 1 yıl takip ettim. YouTube hesabını keşfedince tamam Budur dedim. Resmen eskisini getir, yenisini götür ameliyatları yapıyor. Hurdaya çıkmış vücutları modifiye ediyor. Öyle böyle değil. Tüm sülalem ve arkadaş grubum hala da takip ediyoruz. Mucize eller diyoruz. Doktor ger diyen de var. Çok ama çok şey yazmak istiyorum teşekkürlerim için. Siz bana bu bedeni yeniden verdiniz Allah ayağınıza taş değdirmesin.