Kalçaya Yağ Transferi + Endoskopik Karın Germe + Bacak Estetiği (Ahmet Karacalar)

benide izlemeye alın lütfen, sizin Dr unuzun asistanı ile görüştüm, hemen hemen aynı işlemler ilava meme yağ dolgu için konuştum, fotoğraf istediler fiyat için, yalnızım birine çektirmem gerekiyormuş..

Kaç günde günlük hayatınıza geri döndünüz? Çalışan bir bayan mesela kaç gün sonra ofise dönebikir? Bu arada maşallah sonuç çok güzel

yaziniz o kadar bilgilendirici ve icten ki; hayran kaldim anlatim dilinize. hatta keske arkadaşınız olsaydim destek olabilseydim diye dusundum. ben de erkek arkadas muhabbetlerinden oturu cok ozguvensizlik yasadim zamaninda ama su an o kadar gucluyum ki gulup geciyorum kendimi seviyorum artik

arkadaşlar yarın Prof Dr Selçuk Aytaç beyle görüşmeye gidiyorum meme popo yağ dolgu ve liposuction ile ilgili, öncesi sonrası resmleri güzel ve kiimse kötü bir yorumda bulunmamış, inşallah doğru dr dur, gelişmleri paylaşacağım bana şans dileyin....:)))

Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti.
Tüm yazdıklarımı yeniden okudum, gözümde canlandı her şey yeniden. Günlük tutar gibi yazmışım :)

Son durumumu ve memnuniyet seviyemi merak edenler olabileceği için girip yazmak istedim.

Ödemlerim gittikten sonra kalçam daha şekilli daha güzel oldu.

İlk 3 ay özellikle çok sağlıklı beslendim. Zannediyorum erime pek olmadı. Ahmet beyin kullandığı teknik ve benim beslenme düzenim sayesinde sonuçtan hala memnunum.

Geçen sene, bu ameliyattan sonra meme dikleştirme ameliyatı da olmak istiyordum biliyosunuz, Ahmet bey de kabul etmişti. Ancak ameliyat tarihimi planlamak amaçlı görüştüğümüz gün, Ahmet bey bana meme dikleştirme yapmak istemediğini söyledi.

Neden istemediğini sordum, daha önce olur dediğine şimdi neden olmasa daha iyi olur demesini sordum. Bana söylediği, “Ameliyat öncesindeki hatların şu anki gibi değildi. Ama şimdi memelerin tüm vücudunla uyum içinde” Arkada kalçada olan çıkıntıyı, önde göğüsler tamamlıyor ve artık zaten az olan o sarkma eskisi gibi göze de batmıyor” dedi ve yeniden düşünmemi istedi. Çok ısrarcı olursam “belki” ameliyat edebileceğini ancak artık fikrinin ameliyat olmama değmeyeceği olduğunu söyledi.

Eve döndüm, biraz zaman geçti. Günler, haftalar... Ahmet beyin göz zevkine çok güvendiğim için kendime objektif olarak bakmayı başardım. Benim değil de başka bi kadının vücuduna bakar gibi baktım kendime. Düşündüm, aynanın karşısında... Hafif dolgun ve şekilli hatları olan bir vücutta, hafif sarkık memeler.

Gözüme önceden takıntı yaptığım kadar itici görünmemeye başladılar sonra sonra. Hala bayılmıyordum memelerime ama doğal bir kadın memesi işte diyip geçebilmiştim.

Bu yüzden çocuk sahibi olana kadar erteledim kafamdaki meme dikleştirme fikrini. Sonra yeniden düşünür belki olurum belki yine vazgeçerim bilmiyorum. Zaten memelerimde kitle olduğu için çocuk sahibi olduktan sonra kitleleri (iyi huylu tümör) aldırmam gerekiyor. Süt kanallarının olduğu yerde memenin uç kısımda olduğu için genel cerrah doğum yapana kadar bekleyip emzirme döneminden sonra kitleleri aldırmam gerektiğini söylemişti. Kitle olan meme de aksilik hafif küçük olan meme, kitle de alınınca daha çok küçülecek. Sanırım doğumdan sonra düşünürüm artık yeniden meme konusunu.

Neyse, esas konuya döneyim :)
Tam 1 yıl doldu geçen hafta. Ben bu süreçte 4 kilo filan aldım. Orantılı bir kilo alımı oldu. Yine güzel görünüyor vücudum. Ancak ameliyatın kolay geçmesi aklımı çeliyor ara sıra :) Hazır biraz kilo almışken, kilo vermek yerine, bu yağları da yine kulak mememe ve kalçama mı enjekte ettirsem mi diye :)

Annemin fikrini merak eden varsa, kalçama bir daha yağ enjeksiyonu yaptırmamalıymışım, zaten koca popolu olmuşum :)
Üstüme uzun ve kalçayı kapatan şeyler giymemi öneriyor :)

Zannediyorum erime pek olmadı. Doktorum görse ne derdi erime ne oranda olmuş yada olmamış derdi çok merak ediyorum aslında. Ama sırf biraz merak biraz da onu görmek için gidilmez diye gidemiyorum tabii :) Tüm ameliyat sonrası süreci yeniden okuyunca özledim de biraz kendisini. İnşallah iyidir ve daha çok kadını, güzel göz zevkiyle güzelleştirmiştir.

Ne kadar incesin... İçtenliğini hissetmek içimi sıcacık yaptı. Bazen kısacık bi ana bir çok his sığar ya, gerçekten yanımda olmak istediğini hissedince, desteğini kalbimde hissettim. İnşallah sen de hep böyle güzel şeyler hissedersin. Güzel insanlar var hayatta... Çok şükür.

Merhaba 2 yıl önce yazmışsınız hala aynı mı poponuzun büyüklüğü yağlardan erime oldu mu acaba

Bende Çetin duyguya ameliyat oldum hiç memnun kalmadım popomun biri diğerinden daha farklı bir tarafında hafif bir çukurluk var ve göbeğimde de deri sarkması oldu acaba bunun için ne yapabilirim

Bende Çetin duyguya ameliyat oldum hiç memnun kalmadım popomun biri diğerinden daha farklı bir tarafında hafif bir çukurluk var ve göbeğimde de deri sarkması oldu acaba bunun için ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun Çetin hocama başvurun bence işinde bir numara burada bilen bilmeyene sorarak aklınızı karıştırmayın. Çetin hocaya ameliyat olarak çok doğru karar vermişsiniz. Benim de 3. Ayım doldu. Sigara içmememi tembihlemişti. Siz içiyor musunuz. İçenlerde çökmeler oluyor diyorlar. Karında Sarkma olmuyor ama şişlik oluyor sonra zamanla iniyor şişlikler. 6 ay 1 yılı buldu benim arkadaşlarımda Son şeklini alması. Bence hocama bir görünün tavsiyeleri olabilir. Bu arada beslenmenize de dikkat edin bence benimde iştahım açıldı ama kendime engel oluyorum. Bol bol yemek içmek iyi gelir diye insan ayarı kaçırıyor.

İzmir de var mı tavsiye edebileceğiniz plastik cerrah? O kadar güzel anlatmışsınız ki az izlerle kusursuz ameliyat olarak keşke benim de maddi durumum olsaydı bende yaptırsaydim özelde

Size kesinlikle katiliyorum. Tamamen sov tamamen yalan ameliyatlari paylasiyor ve musteri kazaniyor. Sonrasi hayal kirikligi ilgi alaka 0 hemsireleri küstah ve dikisleri ben ameliyat olali uzun zaman oldu hala hatali bir daha yemiyor duzelttirmeye gozum kesinlikle kanmayin kadinlar bu doktora ekibine !

çok şaşırdım kendisi bana çok güven vermişti yalan dolan yani hepsi?

ilerde vücut ile amelyatlarda kendisini düşünüyordum. tam düzgün bi dr demişken üzüldüm açıkçası.

keşke biraz daha paylaşımcı olsak iyi ve kötü doktorlar, öncesi sonrası halimiz konusunda da her iyi instagram profili olan doktora atlamasak

İzmir de var mı tavsiye edebileceğiniz plastik cerrah? O kadar güzel anlatmışsınız ki az izlerle kusursuz ameliyat olarak keşke benim de maddi durumum olsaydı bende yaptırsaydim özelde
Sakın yaptırmayın sakın kalçamın biri aşağıda biri yukarıda çukurlar var iki buçuk sene oldu çok bozuldu asla tavsiye etmiyorum

Merhaba, anlatım şeklinize bakış açınıza hayran kaldım. Ben de sizin gibiyim aslında kendimi güzel bulmayı çok önemsiyorum ve biraz mükemmelliyetçiyim. Bacaklarınızı merak ettim, benim kilom yok inceyim ama bacaklarım güzel değil, diz çevrem çok kalın. Elbise, etek vs giyemiyorum ve özgüvenimi etkiliyor. Çok takıntılı hale geldim. Memnun musunuz bacaklara yapılan liposuctiondan? İz kalıyor mu?

Güncelleme; ameliyat olalı 1. Yılım doldu. İstanbulda ameliyat oldum. Pantolon giydirme estetiği. Baştan sona yanımda olan doktorumu dün gördüm. İnananın bir doktorun hastasına bu kadar güven vermesi bir kez daha iyi ki Türk hekimlerimiz var, iyi ki Çetin Duygu hocam var dedirtiyor. Ameliyat olduğum dönemde genel bilgilendirme mesajında 3. Ay 6. Ay 1. Yılda kontrole gelmemiz istenmişti, hediyemi aldım ve yanına gittim. Başta asistanı, Sekreteri, hemşireleri üzerimde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ben biraz güven problemi yaşayan birisiyim öncesinde nasıl olur, iyi mi olur, kötü mü olur diye uzun süre kararsız kalmıştım. Sonrasında İnstagram hesabına denk geldim hocamın, yaklaşık 1 yıl takip ettim. YouTube hesabını keşfedince tamam Budur dedim. Resmen eskisini getir, yenisini götür ameliyatları yapıyor. Hurdaya çıkmış vücutları modifiye ediyor. Öyle böyle değil. Tüm sülalem ve arkadaş grubum hala da takip ediyoruz. Mucize eller diyoruz. Doktor ger diyen de var. Çok ama çok şey yazmak istiyorum teşekkürlerim için. Siz bana bu bedeni yeniden verdiniz Allah ayağınıza taş değdirmesin.

Benim ameliyat günlüğümde bu “ucuz” reklam çalışmasının ne işi var? Yeni üye, ilk mesajı benim konuma ve baştan sona ben reklamım diye bağıran kelimeler... Acınası gerçekten. O kadar mı kötü işler hakkaten? Çetin Duygu’yu tanımam etmem. Ben Ahmet Karacalar ile ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum bu başlıkta. Ayrıca burası sadece benim estetik deneyimlerime özel bir topic. Reklam topiği değil.

Son düzenleme:
Merhaba 2 yıl önce yazmışsınız hala aynı mı poponuzun büyüklüğü yağlardan erime oldu mu acaba
Erime olmadı. Ameliyat olduğum zamanki kilomun altına hiç inmedim bunun da etkisi olabilir erimemesinde. Bu arada ben “ya erirse” diye hep, kilo vermemeye özen gösterdim. Ancak sonra baktım ki kilo vermeyeyim derken fazla kilo aldım ve kalçam da büyüdü, ben de bikaç kilo geri verdim çünkü kollarım vs de kalınlaşmıştı kilo alınca :)
Ameliyat olduğum günkü kiloma dönünce kalçam da yine istediğim dolgunluktaki haline geri döndü. Kalçamdaki yağlar artık benimle yaşıyor demek ki. Çünkü kilo aldığımda büyüyor kilo verdiğimde küçülüyorlar. Ama erimemesi için ameliyat olduğum zamanki kilonun altına hiç inmiyorum hala. (Bunca zaman sonra erime olacağını da pek sanmıyorum ama. Çünkü Ahmet Karacalar’a ameliyatımın 2. günü sorduğumda: “6 aya kadar seninle kalan yağlar artık erimez” demişti.) Kilo alsam da şekli, yuvarlaklığı bozulmadı. Çok memnunum hala. Geçen bu süreden sonra artık çok daha doğal görünen ve dokunulduğunda yumuşaklığı eski doğal haliyle aynı olan bir popom var. Bahsettiğim minik izler tamamen silindi. Artık kimse anlayamaz ameliyat olduğumu. Popom var Herkesin hayalindeki vücuda kavuşması dileklerimle, ilk görüşmede tüm ruhunuzla güvenip inanmadığınız bir doktora asla bedeninizi emanet etmeyin. Telafisi olmayabilir yada zor olabilir.

Son düzenleme:
Ağrı çok oldu mu?
İz çok kalıyor mu?
gerçi izlemekten abone oldum hocaya . Canlı yayına girip hemen ameliyat masasına yatasım geliyor ama yine de deneyimli birine sormak istedim. Çok fazla deneyimini yazan olmamış, hep aynı kişiler bir biri ile yazışıp durmuşlar. Ben kararlıyım Çetin hocaya ameliyat olacağım ama biraz bilgi almak istiyorum. DM den de yazışabiliriz.
Bu arada kutlarım sizi hayallerinize ulaşmışsınız, bizimle deneyimlerinizi paylaştığınız içinde teşekkür ederim. Şimdiden teşekkürler.

Üye olur olmaz konuma Duygu Çetin reklamı yapmaya gelen üyeler... Azalarak bitin lütfen.
Bu nedir yahu? Görsellere ekliyorum bkz:

İlk ve son mesajı, pardon, “reklamı” benim konuma.
Neyse umarım azalarak biterler, spam üye gibiler, topiğime her gün bir yeni üye gelip Duygu Çetin reklamı yapıp gidiyor.
Tuhaf

Eklentiler

• D0FB2317-A87D-4B8F-85BF-B813AC9C502E.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…