Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti.
Tüm yazdıklarımı yeniden okudum, gözümde canlandı her şey yeniden. Günlük tutar gibi yazmışım :)
Son durumumu ve memnuniyet seviyemi merak edenler olabileceği için girip yazmak istedim.
Ödemlerim gittikten sonra kalçam daha şekilli daha güzel oldu.
İlk 3 ay özellikle çok sağlıklı beslendim. Zannediyorum erime pek olmadı. Ahmet beyin kullandığı teknik ve benim beslenme düzenim sayesinde sonuçtan hala memnunum.
Geçen sene, bu ameliyattan sonra
meme dikleştirme ameliyatı da olmak istiyordum biliyosunuz, Ahmet bey de kabul etmişti. Ancak ameliyat tarihimi planlamak amaçlı görüştüğümüz gün, Ahmet bey bana meme dikleştirme yapmak istemediğini söyledi.
Neden istemediğini sordum, daha önce olur dediğine şimdi neden olmasa daha iyi olur demesini sordum. Bana söylediği, “Ameliyat öncesindeki hatların şu anki gibi değildi. Ama şimdi memelerin tüm vücudunla uyum içinde” Arkada kalçada olan çıkıntıyı, önde göğüsler tamamlıyor ve artık zaten az olan o sarkma eskisi gibi göze de batmıyor” dedi ve yeniden düşünmemi istedi. Çok ısrarcı olursam “belki” ameliyat edebileceğini ancak artık fikrinin ameliyat olmama değmeyeceği olduğunu söyledi.
Eve döndüm, biraz zaman geçti. Günler, haftalar... Ahmet beyin göz zevkine çok güvendiğim için kendime objektif olarak bakmayı başardım. Benim değil de başka bi kadının vücuduna bakar gibi baktım kendime. Düşündüm, aynanın karşısında... Hafif dolgun ve şekilli hatları olan bir vücutta, hafif sarkık memeler.
Gözüme önceden takıntı yaptığım kadar itici görünmemeye başladılar sonra sonra. Hala bayılmıyordum memelerime ama doğal bir kadın memesi işte diyip geçebilmiştim.
Bu yüzden çocuk sahibi olana kadar erteledim kafamdaki meme dikleştirme fikrini. Sonra yeniden düşünür belki olurum belki yine vazgeçerim bilmiyorum. Zaten memelerimde kitle olduğu için çocuk sahibi olduktan sonra kitleleri (iyi huylu tümör) aldırmam gerekiyor. Süt kanallarının olduğu yerde memenin uç kısımda olduğu için genel cerrah doğum yapana kadar bekleyip emzirme döneminden sonra kitleleri aldırmam gerektiğini söylemişti. Kitle olan meme de aksilik hafif küçük olan meme, kitle de alınınca daha çok küçülecek. Sanırım doğumdan sonra düşünürüm artık yeniden meme konusunu.
Neyse, esas konuya döneyim :)
Tam 1 yıl doldu geçen hafta. Ben bu süreçte 4 kilo filan aldım. Orantılı bir kilo alımı oldu. Yine güzel görünüyor vücudum. Ancak ameliyatın kolay geçmesi aklımı çeliyor ara sıra :) Hazır biraz kilo almışken, kilo vermek yerine, bu yağları da yine kulak mememe ve kalçama mı enjekte ettirsem mi diye :)
Annemin fikrini merak eden varsa, kalçama bir daha yağ enjeksiyonu yaptırmamalıymışım, zaten koca popolu olmuşum :)
Üstüme uzun ve kalçayı kapatan şeyler giymemi öneriyor :)
Zannediyorum erime pek olmadı. Doktorum görse ne derdi erime ne oranda olmuş yada olmamış derdi çok merak ediyorum aslında. Ama sırf biraz merak biraz da onu görmek için gidilmez diye gidemiyorum tabii :) Tüm ameliyat sonrası süreci yeniden okuyunca özledim de biraz kendisini. İnşallah iyidir ve daha çok kadını, güzel göz zevkiyle güzelleştirmiştir.
Ne kadar incesin... İçtenliğini hissetmek içimi sıcacık yaptı. Bazen kısacık bi ana bir çok his sığar ya, gerçekten yanımda olmak istediğini hissedince, desteğini kalbimde hissettim. İnşallah sen de hep böyle güzel şeyler hissedersin. Güzel insanlar var hayatta... Çok şükür.