kalçada çatlaklara napmalı?

minikburun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
81
1
36
İzmir
Okuduğum yorumlarda hep doğumda oluşan çatlaklardan bahsediliyo, peki benim gibi olan yok mu? Çok sık kilo alıp vermedim ve doğum da yapmadım. bu kalçamdaki çatlaklar ve sülülitler neden var? Kilolu biri de değilim. Abartılcak kadar çok yok ama ben bu yaşta bunları görmek istemiyorum. napabilirim? tavsiyesi olan var mı?

Canım bildiğim kadarıyla karboksiterapi tedavisi selülit ve çatlaklara iyi geliyor.Ben de düşünüyorum selülit için yazı atlatır atlatmaz. Erkekler bu konuda çok şanslılar yaa, bir gram selilit olmazken onlarda, bizde kilolu olalım zayıf olalım hiç farketmiyor.

Aynen öyle canım. Kadınların bu güzellik derdi bitmiyo bitcek gibi de değil :) Aslında eşim çok fazla olmadığını söylüyo ama ben çok rahatsız hissediyorum kendimi, özellikle yazları :) yürüyüşün faydası olur mu acaba?:44:

o çatlaklar benim de en büyük derdim canım bende de tıpkı sendeki gibi anlattıkların tam bana uyuyor selülit geçer ama bence çatlak geçmez

o çatlaklar benim de en büyük derdim canım bende de tıpkı sendeki gibi anlattıkların tam bana uyuyor selülit geçer ama bence çatlak geçmez

canım bende gecen sene 45 kiloydum bir anda kilo almaya başladım ve şimdi 65 kiloyum heryerim catladı inanamazsın kalın kalın ve kırmızı. lütfen bana yardım edin boyum 1.57 kilom 65

Kilo alıp verdiğimiz dönemlerde oluyomuş zaten ama benim hiç öyle bi durumum yok ki en fazla 3 kilo farketmiştir.47'yken en fazla 50 kılo oldum beenn

Kilo alıp verdiğimiz dönemlerde oluyomuş zaten ama benim hiç öyle bi durumum yok ki en fazla 3 kilo farketmiştir. 47'yken en fazla 50 kılo oldum beenn

çatlaklar nedenleri ve çözümleri konusunda karboksi terapi yöntemini deneyen insanlar vardı , başka sitelerdede incelemiştim ve kesin sonuç alan yok ne yazııkki klinikler o kadar reklam yapmasına rağmen

çatlaklar nedenleri ve çözümleri konusunda karboksi terapi yöntemini deneyen insanlar vardı , başka sitelerdede incelemiştim ve kesin sonuç alan yok ne yazııkki klinikler o kadar reklam yapmasına rağmen

Evet.Onu ben de duydum.Tamamen yok edemiyomuş; büyük ölçüde azaltıyomuş belirginliğini.Ama selülite kesin çözümmüş.

Tesekkurler cevabiniz icin. Oyle birsey ki catlaksiz bir vucut az selulitle o kadar kotu gorunmuyor fakat hic selulitiniz olmasa bile catlak varsa bu cok cirkin gorunuyor (

Tesekkurler cevabiniz icin. Oyle birsey ki catlaksiz bir vucut az selulitle o kadar kotu gorunmuyor fakat hic selulitiniz olmasa bile catlak varsa bu cok cirkin gorunuyor (

selülit sporla bile geçebilirken çatlağın boyle bi şansı bile yok malesef bi doktor vardı karboksi punktur mudur nedir oyle birşey geçirebildiğini iddia ediyodu, dermarolllerı ünlü yapan doktor olması lazım .ama pek inanmıyorum

canım bende gecen sene 45 kiloydum bir anda kilo almaya başladım ve şimdi 65 kiloyum heryerim catladı inanamazsın kalın kalın ve kırmızı. lütfen bana yardım edin boyum 1.57 kilom 65

canım hemen doktora gitmen lazım
çatlaklar henüz kırmızı iken tedavi edilebiliyormuş ama beyazlayınca tedavisi malesef yok

canım hemen doktora gitmen lazım
çatlaklar henüz kırmızı iken tedavi edilebiliyormuş ama beyazlayınca tedavisi malesef yok

çatlakları bilmem ama selülit için bol bol spor gerekli.sorunlu bölge inceldikten sonra çatlaklarda daralır sadece tamamen yok olacağını pek düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…