- Konu Sahibi minikburun
-
Okuduğum yorumlarda hep doğumda oluşan çatlaklardan bahsediliyo, peki benim gibi olan yok mu? Çok sık kilo alıp vermedim ve doğum da yapmadım. bu kalçamdaki çatlaklar ve sülülitler neden var? Kilolu biri de değilim. Abartılcak kadar çok yok ama ben bu yaşta bunları görmek istemiyorum. napabilirim? tavsiyesi olan var mı?
o çatlaklar benim de en büyük derdim canım bende de tıpkı sendeki gibi anlattıkların tam bana uyuyor selülit geçer ama bence çatlak geçmez
çatlaklar nedenleri ve çözümleri konusunda karboksi terapi yöntemini deneyen insanlar vardı , başka sitelerdede incelemiştim ve kesin sonuç alan yok ne yazııkkiklinikler o kadar reklam yapmasına rağmen
Evet.Onu ben de duydum.Tamamen yok edemiyomuş; büyük ölçüde azaltıyomuş belirginliğini.Ama selülite kesin çözümmüş.
Tesekkurler cevabiniz icin. Oyle birsey ki catlaksiz bir vucut az selulitle o kadar kotu gorunmuyor fakat hic selulitiniz olmasa bile catlak varsa bu cok cirkin gorunuyor(
canım bende gecen sene 45 kiloydum bir anda kilo almaya başladım ve şimdi 65 kiloyum heryerim catladı inanamazsın kalın kalın ve kırmızı. lütfen bana yardım edin boyum 1.57 kilom 65
canım bende gecen sene 45 kiloydum bir anda kilo almaya başladım ve şimdi 65 kiloyum heryerim catladı inanamazsın kalın kalın ve kırmızı. lütfen bana yardım edin boyum 1.57 kilom 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?