kalçada çatlaklara napmalı?

hamileliğimde kalçam 90 cm den 98 cm e çıkmıştı karnıma yağ sürmüştüm ama popoyu görememişim farkedememişim :D sonrada gördüm hep çatlamış zamanla geçti biraz belli ama külot giyince değil sadece çıplakken belli :D şimdi yine 90 oldu..... ama güzellik merkezlerinde fln var sanırım tedavide bnm önceliğim başka yerlerim :D :D :D

bende renuee diye bir krem kullanmaya başladım tam 11 gün oldu sanırım etkisini görmeye başladım 2 tüp bitirmem gerekiyomuş çatlaklara etkili olduğunu duydum denemekten zarar gelmez dedim :)

bende renuee diye bir krem kullanmaya başladım tam 11 gün oldu sanırım etkisini görmeye başladım 2 tüp bitirmem gerekiyomuş çatlaklara etkili olduğunu duydum denemekten zarar gelmez dedim :)

Canim tam olarak adi ranuee mi ? internetten resmini bulup koyabilirsen cok sevinicemmm :3:

Okuduğum yorumlarda hep doğumda oluşan çatlaklardan bahsediliyo, peki benim gibi olan yok mu? Çok sık kilo alıp vermedim ve doğum da yapmadım. bu kalçamdaki çatlaklar ve sülülitler neden var? Kilolu biri de değilim. Abartılcak kadar çok yok ama ben bu yaşta bunları görmek istemiyorum. napabilirim? tavsiyesi olan var mı?

aynen ben de senin gibiyim . yaşım 20 170 boyunda 50 kiloyum ama gel gör ki çatlak da var selülitte sana şöyle bir tavsiye verebilirim yaklaşık bir ay her gün hiç bırakmadan egzersiz yaptım özellikle kalça basen kısmına yarım saat kadar ve her duş ta selülit ve çatlaklarımı çok sert ovdum ve duştan çıkmadan önce hep soğuk suyla biraz masaj yaptım ve inanılmaz fark oldu ve çatlaklarım daha inceldi ama yok olmuyor tabi ki popo kaldırma hareketleri de yapmıştım ve gerçekten gözle görülür fark olmuştu şimdi yapmıyorum bıraktım keşke sürekli devam edebilsem ama bir yerden sonra sıkılıyorsun :) e tabi bırakınca popo da selülitler de eski haline geri dönüyorlar :(

Ben de bir zamanlar araştırırken duymuştum bu kremin adını. Etkisi tam olarak nasıl oldu acaba? Benim de gözle görülür çatlaklarım var ama ben cesaret edip alamamıştım bu kremi. Tavsiye edersen ben de alayım..

ya bende ayni durumdayim zayifim ve oyle cok kilo alipda vermem ama neden bu catlaklar:43::43:

kizlarrrrrrr bunun bu cozumu olmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaslar selulıt sert masajlarla sporla fln geçiyo ama bana cildiye doktorumuzun soyledıgı catlaklara maalesef kesın bı cozumun olmöadıgı:( sadece aralardakı o parlak kısım surulen kremler yapılan tedavılerle hafıfletılıp matlasıyormus... dunyada bir ellerin yaslanmasına bir de catlaklara estetık olarak care bulunamadı buna karsı koyamıyoruz dedi adam:(

merhaba benimde bacaklarımda çok çatlaklar var kilo alıp vermekten kaynaklıyor dediler ama benimki büyük ihtimal çok spor yapmaktan kaynaklanıo

Back
X