Tatlı Tarifi Kalburabastı - Harras Karbonat Sponsorluğunda

Akşam akşam tatlı isteğim kabardı ellerine sağlık canımcımm şekerpare almamissin ama onun gibisini almışsın

Pearlcimmm ellerine saglıkk basarılar dilerimm portakallarda cok yakısmııs

Ah canım bir şekerpare olamaz ama haklisin en az onun kadar lezzetli bir tatlı çok teşekkür ederim Perişim, sen ne zaman yapacaksın
Henüz nezaman yaparım bilmiyorum valla canım en kısa sürede yapmalıyım ama inşallah
Benim için ye

Henüz nezaman yaparım bilmiyorum valla canım en kısa sürede yapmalıyım ama inşallah
Benim için ye
Nasıl olsa 49 kiloyuz, yiyelim gitsin dimi Perişim pişince 3 tane gömdüm, şimdi yemek yedik , bir gözüm tatlı tabağında, çay demleyip 3 4 tane daha gömmeyi düşünüyorum

Nasıl olsa 49 kiloyuz, yiyelim gitsin dimi Perişim pişince 3 tane gömdüm, şimdi yemek yedik , bir gözüm tatlı tabağında, çay demleyip 3 4 tane daha gömmeyi düşünüyorum
Yoksam yoksam sendemi zayifsin
Ye kız yeee can boğazdan gelir yerken benide geçir aklından banada niyetle götür valla tatlıyı

Yoksam yoksam sendemi zayifsin
Ye kız yeee can boğazdan gelir yerken benide geçir aklından banada niyetle götür valla tatlıyı
He valla ya, şu herkesin sinir olduğu yeyip yeyip kilo almayan tiplerden bi pandemide iyice abartınca yeyip yeyip hiç hareket etmeyince 53 kilo oldum, şimdi okullar açık, yememe rağmen koşturmaca ile 49a düştüm hemen

Eneee kız sen yine okadarcikta alıp düşmüşsun ben alamadım Ya hala aynıyım 53 olsam yeterdi diyorum valla kaldim 49 da Allah'tan rüzgar yok bacimda ucmuyoruz okula gidip gelirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…