- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi Gamze_Belinay
-
Amiiiiiiiin çok teşekkür ederimAllahım önce derdine derman
Tüm hastalara şifa versin
Sonra da hayırlı ve mutlu olacağın birini
Sonra çocuk olsun
Bak bize herşey iyi olmuyor
Ha deyince olan birşey değil ki
Olumlu düşün
Olmayan Rabbim neler oldurur
Anacığının duası ile iyileşirsin inşallah
Amiiiiiiiin çok teşekkür ederim
Zaten hayatında kimse de Yok durumun iyiyse yurtdışı veya Kıbrıs’ta sen şimdi yumurtalarını doldur bir kaç yıl içinde iyi birisi çıkarsa taşıyıcı anne ile bebek sahibi olursunÇok düşündüm yazıp yazmamak için, sonra dedimki ne kaybedersinki gamze ? yaz ve al düşünceleri öğren yorumları... Evet soruyorum size doktora gitseniz aylık olan o muaynenizi olsanız ve zaten artık arkadaş gibi olduğunuz doktorunuz size hemen çocuk yapmalısın gamze dese !!! Ama ortada ne bir evlilik ve nede bir sevgili var yani aday yok.. 1 yıllık birlikteliğimi Mayıs ayı itibariyle solandirdim ve bunu yüzyüze yapamicağım için mesaj yoluyla yaptım ve o an tüm iletişimimi kestim kendisiyle bu insan benimle aylık kontrollerime gelen benim için doktorlar araştıran tutup kolumdan siyami erseğe bile zorla götüren kişiydi yani o ve aileside biliyordu ' ki zaten saklamıyorum kimseden ,bi şekilde olmadı ve haklı birsekilde bitirme kararı aldım ilişkiyi zar zor. . Ben kalp hastasıyım ve kalp kapaklarım değişicek bunu biliyorduk ama son gittigim kntrl'de durumun ilerlediğini ve hemen bi Çocuk yapmam gerektiğini ve takacakları kalp kapaklarıyla ömür boyu bir ilaç içiçegim için çocuk yapamicağım söylendi, diğer kapakçığı secersem çocuk yapabilirim fakat 6 yıl arayla o kapakçığı değiştirmem gerekiyor yine açık ameliyatla .. Bu arada yaşım 34 ve 2 ay sonra 35 oluyorum , diyorumki zatenn yaşın geçiyor ve bu saatten sonra çocuk yapsan bile o çocuğa nasıl bir faydan olucak nasıl bakicak nasıl yeticeksin ee birde önümde beni bekleyen bir kalp ameliyatı var ne olucagi belli olmayan ! Ben tek bir doktorla kalmadim arkadaşlar bir sürü doktorlara gösterdim sonuçları ve yetmedi kalp konusunda Prof olan sadece Ameliyatlara giren bir doktorla internet uzerinden yazısı ve beni hastanesine çağırdı muayne etmek için , babamla gittik sağolsun çok ilgilendi oda muayne etti testlere sonuçlara baktı oda aynı şeyi söyledi kaçış yok o kapaklar değişicek malesef. . NAPARSINIZ siz olsanız bu durumda dünyaya çocuk getirirmisiniz ' ki zaten az bi zaman kalmış ve durum ileriyo , sürekli bi ilaç kullanıyorum suan ve ara ara baş dönmelerim oluyo ve bazı geceler hastaneye kaldırılıp o geceyi hastanede geçiriyor olabiliyorum. .. diyorumki kendime boşver kızım gamze sende böyle sınanıyorsun şùkret ve vardır RABBİMİN benimm için bi bildiği de ve bekle zamanını beklerkende ablanin çocuklarına bak ve annelik özlemini onlarla gider dogurmadigin ama canindan çok sevdiğin ikiz yegenlerin var onlarla doldur bu boşluğu diyorum ve oyle de yapıyorum. . Sahi siz gamze olsanız ne yapardınız? ? DİPNOT : şunuda belirtim ben sırf bu yüzden hayatıma kimseyi almama kararı aldım yani bir teklifle gelene sıcak bakmıyorum ve zaten yaş itibariyle evlilik için geldikleri icin düşünmüyorum diyorum. .
Alamam evet ...Su an herkes olmak isterdim de, gamze olmak istemezdim. Allah yardimciniz olsun. Bahsettiginiz risklerden dolayi hayatiniza bir erkegi bile almazken, bir bebeği nasıl alabilirsiniz?
Sizede çooook büyük geçmiş olsunn , cok tesekkur ederim yorumunuz için ..Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bu konuyu ben de çok düşünüyorum. Ben de birkaç yıl önce hiçbir sorunum yokken aniden rahatsızlandım ve büyük bir kalp operasyonu geçirdim. Hayatımı büyük ölçüde etkilemiyor çok şükür, şu an kan sulandırıcı kullanıyorum ve ömür boyu da kullanmam gerekiyor. Kendi düşüncelerimi yazayım, ben çocukları aşırı derecede seven, anneliğin çok kutsal olduğunu düşünen biriyim. Geçirdiğim rahatsızlıktan sonra bende anne olmaya karşı bir korku oluştu. Evet çocuklara bayılıyorum, inanılmaz derecede mutlu oluyorum masum meleklerle zaman geçirdiğimde ancak annelik konusunda doktorlar tarafından söylenene göre engel olmamasına rağmen çok korkuyorum ilerde evlenirsem, anne olursam ve bana bir şey olursa ne yapar çocuğum diye düşünüyorum üzülüyorum. Bu yüzden de evlilik konusunda bile karamsarım. Şu anda evli olsaydınız, hayatınızda biri olsaydı belki karar vermek zor olmazdı sizin için, çünkü hayatınızdaki kişiyle ortak bir karar alabilirsiniz, onun güven vermesi durumunda daha cesur davranabilirdiniz ancak herhangi biri yokken doktorun önerisini nasıl gerçekleştireceksiniz ki? Önce tedavinizi olmanızı öneriyorum bu durumda. Sonrasında da çok iyi bir insanla karşılaşıp bir ömür mutlu olmanızı diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşaallah her şey gönlünüzce olur.
Çok teşekkür ediyorum. Her şey biz kullar için imtihandır. Her halimize şükürler olsun. Dilerim her şey yolunda gider, hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. İyi insanlarla karşılaşır ve tüm güzel duyguları yaşayacağınız uzun bir ömür geçirirsiniz inşaallah. :)Sizede çooook büyük geçmiş olsunn , cok tesekkur ederim yorumunuz için ..
Çok düşündüm yazıp yazmamak için, sonra dedimki ne kaybedersinki gamze ? yaz ve al düşünceleri öğren yorumları... Evet soruyorum size doktora gitseniz aylık olan o muaynenizi olsanız ve zaten artık arkadaş gibi olduğunuz doktorunuz size hemen çocuk yapmalısın gamze dese !!! Ama ortada ne bir evlilik ve nede bir sevgili var yani aday yok.. 1 yıllık birlikteliğimi Mayıs ayı itibariyle solandirdim ve bunu yüzyüze yapamicağım için mesaj yoluyla yaptım ve o an tüm iletişimimi kestim kendisiyle bu insan benimle aylık kontrollerime gelen benim için doktorlar araştıran tutup kolumdan siyami erseğe bile zorla götüren kişiydi yani o ve aileside biliyordu ' ki zaten saklamıyorum kimseden ,bi şekilde olmadı ve haklı birsekilde bitirme kararı aldım ilişkiyi zar zor. . Ben kalp hastasıyım ve kalp kapaklarım değişicek bunu biliyorduk ama son gittigim kntrl'de durumun ilerlediğini ve hemen bi Çocuk yapmam gerektiğini ve takacakları kalp kapaklarıyla ömür boyu bir ilaç içiçegim için çocuk yapamicağım söylendi, diğer kapakçığı secersem çocuk yapabilirim fakat 6 yıl arayla o kapakçığı değiştirmem gerekiyor yine açık ameliyatla .. Bu arada yaşım 34 ve 2 ay sonra 35 oluyorum , diyorumki zatenn yaşın geçiyor ve bu saatten sonra çocuk yapsan bile o çocuğa nasıl bir faydan olucak nasıl bakicak nasıl yeticeksin ee birde önümde beni bekleyen bir kalp ameliyatı var ne olucagi belli olmayan ! Ben tek bir doktorla kalmadim arkadaşlar bir sürü doktorlara gösterdim sonuçları ve yetmedi kalp konusunda Prof olan sadece Ameliyatlara giren bir doktorla internet uzerinden yazısı ve beni hastanesine çağırdı muayne etmek için , babamla gittik sağolsun çok ilgilendi oda muayne etti testlere sonuçlara baktı oda aynı şeyi söyledi kaçış yok o kapaklar değişicek malesef. . NAPARSINIZ siz olsanız bu durumda dünyaya çocuk getirirmisiniz ' ki zaten az bi zaman kalmış ve durum ileriyo , sürekli bi ilaç kullanıyorum suan ve ara ara baş dönmelerim oluyo ve bazı geceler hastaneye kaldırılıp o geceyi hastanede geçiriyor olabiliyorum. .. diyorumki kendime boşver kızım gamze sende böyle sınanıyorsun şùkret ve vardır RABBİMİN benimm için bi bildiği de ve bekle zamanını beklerkende ablanin çocuklarına bak ve annelik özlemini onlarla gider dogurmadigin ama canindan çok sevdiğin ikiz yegenlerin var onlarla doldur bu boşluğu diyorum ve oyle de yapıyorum. . Sahi siz gamze olsanız ne yapardınız? ? DİPNOT : şunuda belirtim ben sırf bu yüzden hayatıma kimseyi almama kararı aldım yani bir teklifle gelene sıcak bakmıyorum ve zaten yaş itibariyle evlilik için geldikleri icin düşünmüyorum diyorum. .
Biliyomusun herkes ayni seyi diyor yaşlaninca bi yoldas lazım diyor ailem hep seninle olmicak diyor yalniz kalma diyor ama iste ... evlilik amme olmak değil evet belki çocugum bile olmayabilir başka nedenlerden dolayı Pekin evlenmek istedigim adam baba olmak isterse günün birinde !! Ben kisitlamiyorum kendimi hergüne gülerek başlıyorum ve her sabah ilacimi ictikten sonra aktivitelerime devam ediyirum fakat işte konu evliliğe gelince orda bi duvar kuruyorum kendime evet evlenmek zorunda asla degilim fakat hayatıma biri girse veya lafijinyapsa konu bi zaman sonra bi sekilde evliliğe geliyor iste orda tikaniyorum ... 6 yillik kapagi asla zaten düşünmüyorum olucaksa 1 Kez olsun o açık kalp ameliyatı..Ben seni hatirliyorum gamze, konuyu okuyunca inanamadim 2010 larda sohbetimizde olmustu ama hatirlayamiyorum sonra kopmustuk.
Hem uzuldum hem sasirdim
Lutfen kendini kisitlama
Hayat bu
Evlilik sadece anne olmak demek degil
Insana asil yaslaninca yoldas lazim
Once ameliyat ol ama 6 yil olani dusunme bile
Benden bir tavsiye daha ameliyat olmasan once yumurtalarini dondur
Ama senin cocuktan once hayat enerjine ihtiyacin var ne olur once kendini sev her gun yeniden basla..
Bak o zmnlar hatirlarmisin bilmiyorum
Benim hikayemde sana benziyor ama ben kendimi kisitlamadim esimle tanistigim gun soyledim su an 2 yillik evliyim
Kabul etmeseydim hic gorusmeseydim itiraz etseydim hayatimdan 3 yil daha gececekti..
Trafik kazasimi ablammi haber verdi?? Yok ben trafik kazasi geçirmedim çok şükür. .Gamze seni trafik kazası geçiren üye miydin?
Hani şu takside kaza geçiren biri verdi ablası bize haber vermişti ?
Sen osun canım benim.Trafik kazasimi ablammi haber verdi?? Yok ben trafik kazasi geçirmedim çok şükür. .
Pof ciddi olamazsınızEvet şimdi baktım oymussun eski üye olduğum bir siteden yalan konuları itibari ile atılan gamze belinay bazen Aleyna Ebrar bazen Betül Tuğçe felan.
Neyse.
Dikkat cekmelere doymadin be kuzum.
Bundan bilmem kaç sene önce de ablanın kalp kapakcigi sıkıntılı idi.
Canim sen iyimisin ?? Yalan haber diyorsun buyur istersen özelden sanaatabilirim raporlarimi istermisinnsin suan isimle beraber hatta.. Ayrıca buyurun yöneticiler ip adreslerime bakabilirlerSen osun canım benim.
Ablan ecrin kaya haber vermişti.
Belinay_merve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?