- Konu Sahibi Gamze_Belinay
-
Çok düşündüm yazıp yazmamak için, sonra dedimki ne kaybedersinki gamze ? yaz ve al düşünceleri öğren yorumları... Evet soruyorum size doktora gitseniz aylık olan o muaynenizi olsanız ve zaten artık arkadaş gibi olduğunuz doktorunuz size hemen çocuk yapmalısın gamze dese !!! Ama ortada ne bir evlilik ve nede bir sevgili var yani aday yok.. 1 yıllık birlikteliğimi Mayıs ayı itibariyle solandirdim ve bunu yüzyüze yapamicağım için mesaj yoluyla yaptım ve o an tüm iletişimimi kestim kendisiyle bu insan benimle aylık kontrollerime gelen benim için doktorlar araştıran tutup kolumdan siyami erseğe bile zorla götüren kişiydi yani o ve aileside biliyordu ' ki zaten saklamıyorum kimseden ,bi şekilde olmadı ve haklı birsekilde bitirme kararı aldım ilişkiyi zar zor. . Ben kalp hastasıyım ve kalp kapaklarım değişicek bunu biliyorduk ama son gittigim kntrl'de durumun ilerlediğini ve hemen bi Çocuk yapmam gerektiğini ve takacakları kalp kapaklarıyla ömür boyu bir ilaç içiçegim için çocuk yapamicağım söylendi, diğer kapakçığı secersem çocuk yapabilirim fakat 6 yıl arayla o kapakçığı değiştirmem gerekiyor yine açık ameliyatla .. Bu arada yaşım 34 ve 2 ay sonra 35 oluyorum , diyorumki zatenn yaşın geçiyor ve bu saatten sonra çocuk yapsan bile o çocuğa nasıl bir faydan olucak nasıl bakicak nasıl yeticeksin ee birde önümde beni bekleyen bir kalp ameliyatı var ne olucagi belli olmayan ! Ben tek bir doktorla kalmadim arkadaşlar bir sürü doktorlara gösterdim sonuçları ve yetmedi kalp konusunda Prof olan sadece Ameliyatlara giren bir doktorla internet uzerinden yazısı ve beni hastanesine çağırdı muayne etmek için , babamla gittik sağolsun çok ilgilendi oda muayne etti testlere sonuçlara baktı oda aynı şeyi söyledi kaçış yok o kapaklar değişicek malesef. . NAPARSINIZ siz olsanız bu durumda dünyaya çocuk getirirmisiniz ' ki zaten az bi zaman kalmış ve durum ileriyo , sürekli bi ilaç kullanıyorum suan ve ara ara baş dönmelerim oluyo ve bazı geceler hastaneye kaldırılıp o geceyi hastanede geçiriyor olabiliyorum. .. diyorumki kendime boşver kızım gamze sende böyle sınanıyorsun şùkret ve vardır RABBİMİN benimm için bi bildiği de ve bekle zamanını beklerkende ablanin çocuklarına bak ve annelik özlemini onlarla gider dogurmadigin ama canindan çok sevdiğin ikiz yegenlerin var onlarla doldur bu boşluğu diyorum ve oyle de yapıyorum. . Sahi siz gamze olsanız ne yapardınız? ?
Bundan Mütevellit hayatıma kimseyi almıyorum zaten..iyi de hadi gamze çocuk yap desek kimden yapacaksınız? ortada bi sevgili bile yok. hayatın ne getireceği bilinmez. önce sizin sağlığınız. ameliyatı olun. belki ilerde evlatlık alırsınız.
Ortada baba adayı olmadan nasıl çocuk dünyaya getireceksiniz anlamadım ben?NAPARSINIZ siz olsanız bu durumda dünyaya çocuk getirirmisiniz
Bundan Mütevellit hayatıma kimseyi almıyorum zaten..
Arkadaşım sanırım tam anlatamadim ben.. Bu durumumdan dolayi kimseyi yaklaştirmiyorum hayatıma yani evlilik için baskicaklarindan dolayi ve benimde böyle bir riskim olduğu için kimseye evet diyemiyorum artık acaba dogrumu yapıyorum bunu soruyorumçocuğu neyle yapacaksınız ki o zaman?
Cook teşekkür ederimm evet zorlu bir surec ve bende aynen böyle düşünüyorum sirf çocuk için evlenilmez diyorum ama çevrem o duyguyu tatmalisin diyor..Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Şu an nişanlı ya da evli olsanız hadi çocuk yap denilebilir belki ama öyle bir durum yok.
Sırf çocuk sahibi olmak için de evlenilmez ki.
Ayrıca belli ki zorlu bir tedavi sizinki, çocuk büyütmek de kolay iş değil belki zorlayacak sizi tedavi sürecinde.
Bence zamana bırakın, tedavinizi olun.
Allah hangi kapıyı açar bilinmez.
Arkadaşım sanırım tam anlatamadim ben.. Bu durumumdan dolayi kimseyi yaklaştirmiyorum hayatıma yani evlilik için baskicaklarindan dolayi ve benimde böyle bir riskim olduğu için kimseye evet diyemiyorum artık acaba dogrumu yapıyorum bunu soruyorum
Ama kapakciklar değişmiyor o takildi simdi digeri takilsin yapilamiyor malesefBen gamze olsam o 6 yil gecerli olan sekilde ameliyat olurdum.
6 yıl içinde bir çocuğum olurdu.
Sonrasında bahsettigin süresiz ameliyatı olabilirsin.
Bilmiyorum ama çocuk öyle sırf olsun diye yapılacak bir şey değil benim için.
Ömür boyu bağım olacak birini, gerçekten sevmedigim kişiden yapamam.
Dimi .. zaten ben bu hastaligmi ogrendikten sonra hayatima giren kisiye bunu belirttim ve asla kimseden saklamayı düşünmedim dusunmemde. .bence hayır doğru yapmıyorsunuz. gelecek kişi tüm riskleri bilerek gelir.
Cok cok cok tesekkur ediyorum. .Canım çok geçmiş olsun anne olmak çok güzel bir duygu ama büyük bir sorumluluk bunun sende farkındasın eminim..
Ancak önce senin sağlığın sen onu düşünmelisin tatlım hele ameliyatını ol sağlığını geri kazan arkadaşların dediği gibi bakıcı aile yada evlat edinmeyi düşünebilirsin ( prosödürleri bilmiyorum )
Tekrar geçmiş olsun şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?