- Konu Sahibi Gamze_Belinay
-
İyileşmemi beklemeyin simdiden bakarım :) gerçekten çok teşekkür ederim düşüncen desteğin ve zamanini ayirdigin icin..Bak ben senden yasca kucugum ama hayat tecrubem asiri fazla..once sagligini kazan varsın cocukta olmasin cocuk insanin hayatini kurtarmiyor.olmazsa olmaz bisey degil kiz sen bi iyiles benimkileri postalarim olmazsa
Evlat edinme desek. Evlatlık kelimesi evlat edinen aileleri yaralayan bir kelime oluyor çünkü.iyi de hadi gamze çocuk yap desek kimden yapacaksınız? ortada bi sevgili bile yok. hayatın ne getireceği bilinmez. önce sizin sağlığınız. ameliyatı olun. belki ilerde evlatlık alırsınız.
Gamzecm once sagligin derim ben allah sifa versin insallah.once bi ameliyatni ol ilerde dusunursun bu cocuk mevzusunuÇok düşündüm yazıp yazmamak için, sonra dedimki ne kaybedersinki gamze ? yaz ve al düşünceleri öğren yorumları... Evet soruyorum size doktora gitseniz aylık olan o muaynenizi olsanız ve zaten artık arkadaş gibi olduğunuz doktorunuz size hemen çocuk yapmalısın gamze dese !!! Ama ortada ne bir evlilik ve nede bir sevgili var yani aday yok.. 1 yıllık birlikteliğimi Mayıs ayı itibariyle solandirdim ve bunu yüzyüze yapamicağım için mesaj yoluyla yaptım ve o an tüm iletişimimi kestim kendisiyle bu insan benimle aylık kontrollerime gelen benim için doktorlar araştıran tutup kolumdan siyami erseğe bile zorla götüren kişiydi yani o ve aileside biliyordu ' ki zaten saklamıyorum kimseden ,bi şekilde olmadı ve haklı birsekilde bitirme kararı aldım ilişkiyi zar zor. . Ben kalp hastasıyım ve kalp kapaklarım değişicek bunu biliyorduk ama son gittigim kntrl'de durumun ilerlediğini ve hemen bi Çocuk yapmam gerektiğini ve takacakları kalp kapaklarıyla ömür boyu bir ilaç içiçegim için çocuk yapamicağım söylendi, diğer kapakçığı secersem çocuk yapabilirim fakat 6 yıl arayla o kapakçığı değiştirmem gerekiyor yine açık ameliyatla .. Bu arada yaşım 34 ve 2 ay sonra 35 oluyorum , diyorumki zatenn yaşın geçiyor ve bu saatten sonra çocuk yapsan bile o çocuğa nasıl bir faydan olucak nasıl bakicak nasıl yeticeksin ee birde önümde beni bekleyen bir kalp ameliyatı var ne olucagi belli olmayan ! Ben tek bir doktorla kalmadim arkadaşlar bir sürü doktorlara gösterdim sonuçları ve yetmedi kalp konusunda Prof olan sadece Ameliyatlara giren bir doktorla internet uzerinden yazısı ve beni hastanesine çağırdı muayne etmek için , babamla gittik sağolsun çok ilgilendi oda muayne etti testlere sonuçlara baktı oda aynı şeyi söyledi kaçış yok o kapaklar değişicek malesef. . NAPARSINIZ siz olsanız bu durumda dünyaya çocuk getirirmisiniz ' ki zaten az bi zaman kalmış ve durum ileriyo , sürekli bi ilaç kullanıyorum suan ve ara ara baş dönmelerim oluyo ve bazı geceler hastaneye kaldırılıp o geceyi hastanede geçiriyor olabiliyorum. .. diyorumki kendime boşver kızım gamze sende böyle sınanıyorsun şùkret ve vardır RABBİMİN benimm için bi bildiği de ve bekle zamanını beklerkende ablanin çocuklarına bak ve annelik özlemini onlarla gider dogurmadigin ama canindan çok sevdiğin ikiz yegenlerin var onlarla doldur bu boşluğu diyorum ve oyle de yapıyorum. . Sahi siz gamze olsanız ne yapardınız? ? DİPNOT : şunuda belirtim ben sırf bu yüzden hayatıma kimseyi almama kararı aldım yani bir teklifle gelene sıcak bakmıyorum ve zaten yaş itibariyle evlilik için geldikleri icin düşünmüyorum diyorum. .
Teşekkür ederim...Gamzecm once sagligin derim ben allah sifa versin insallah.once bi ameliyatni ol ilerde dusunursun bu cocuk mevzusunu
Eger olurda bu surecte hadi diyelim biri cikarsa evlenirsem falan ve Hamile kalırsam hamileligim süresince hem kadın doğum hem kardiyolojide sürekli kntrollerim olucak ve doğuma kalp doktorumda giricek. .Hamile kaldığınızda doğuma kalbiniz dayanacak mı ? Doktorunuz bu konuda ne diyor ? Hayatınıza bunu bilerek birini almamanız çok yanlış bir düşünce hiç birimizin yarını garanti değilken hayatı kendinize zindan etmeyin. Hayati bir riskten korkup almıyorum yarı yolda bırakmak istemiyorum diyorsanız bu dünyaya getireceğiniz çocuk içinde geçerli olacak. Bence ameliyatınızı olun ortada şuan olmayan ihtimaller için risk almayın. İleride gönlünüze göre bir evlilik yaptığınızda evlat edinirsiniz.
Ya bunu bende düşündüm ama 6 yıl sonra tekrar açık kalp ameliyatı olmak tekrar o kapaklarin degismesi tekrar ayni aci ve süreç çok zor geliyor 'ki ben bana yapılan tee testinden sonra herseyden korkar oldum artık ..Yumurtami dondurtup 6 yilda bir olacak sekilde amelyatimi yaptirirdim
6 yil sonra tipta herseyin degisme ihtimali var
Yumurtauida yastan dolayi soyluyorum ailesel menopoz yasinizi bilmiyorum ama 40larda menopaza giren bi aileniz varsa çokta çocuk için birkaç yıl sonra şansınız yok
Ya bunu bende düşündüm ama 6 yıl sonra tekrar açık kalp ameliyatı olmak tekrar o kapaklarin degismesi tekrar ayni aci ve süreç çok zor geliyor 'ki ben bana yapılan tee testinden sonra herseyden korkar oldum artık ..
Kuadrikuspit kapak , aort kapak 4 yaprakcikli ve aort yetmezliği ve darlıgi var. .Bikuspit kapaklı misiniz acaba ?
Konuya cevabım önce sağlığını düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?