Kalbinizmi yoksa dünyaya bir Bebek getirmekmi ? Sahi siz Gamze olsanız ne yapardınız?

Bak ben senden yasca kucugum ama hayat tecrubem asiri fazla..once sagligini kazan varsın cocukta olmasin cocuk insanin hayatini kurtarmiyor.olmazsa olmaz bisey degil kiz sen bi iyiles benimkileri postalarim olmazsa
İyileşmemi beklemeyin simdiden bakarım :) gerçekten çok teşekkür ederim düşüncen desteğin ve zamanini ayirdigin icin..

Gamzecm once sagligin derim ben allah sifa versin insallah.once bi ameliyatni ol ilerde dusunursun bu cocuk mevzusunu

Hamile kaldığınızda doğuma kalbiniz dayanacak mı ? Doktorunuz bu konuda ne diyor ? Hayatınıza bunu bilerek birini almamanız çok yanlış bir düşünce hiç birimizin yarını garanti değilken hayatı kendinize zindan etmeyin. Hayati bir riskten korkup almıyorum yarı yolda bırakmak istemiyorum diyorsanız bu dünyaya getireceğiniz çocuk içinde geçerli olacak. Bence ameliyatınızı olun ortada şuan olmayan ihtimaller için risk almayın. İleride gönlünüze göre bir evlilik yaptığınızda evlat edinirsiniz.

Eger olurda bu surecte hadi diyelim biri cikarsa evlenirsem falan ve Hamile kalırsam hamileligim süresince hem kadın doğum hem kardiyolojide sürekli kntrollerim olucak ve doğuma kalp doktorumda giricek. .

Yumurtami dondurtup 6 yilda bir olacak sekilde amelyatimi yaptirirdim
6 yil sonra tipta herseyin degisme ihtimali var

Yumurtauida yastan dolayi soyluyorum ailesel menopoz yasinizi bilmiyorum ama 40larda menopaza giren bi aileniz varsa çokta çocuk için birkaç yıl sonra şansınız yok

Ya bunu bende düşündüm ama 6 yıl sonra tekrar açık kalp ameliyatı olmak tekrar o kapaklarin degismesi tekrar ayni aci ve süreç çok zor geliyor 'ki ben bana yapılan tee testinden sonra herseyden korkar oldum artık ..

6 yıl sonra belki ameliyata gerek kalmaz ?
Belki basit bi işlem gerekir kimbilir ?
Ağır ilaçlar gerekiyo diyosunuz 1 kere olursam e karaciğeriniz neolacak nide onlamı uğraşıcaksınız

Bor cocuk sadece karinda buyumezki kalbinde de bir cocugu buyutebilirsin,annelik vasfini tasiyabilmek icin ille biyolojik vasiflari da uerine getirmek gerekmiyor,hatta bana kalirsa kendi kanindan olmayan bir cocuga gercek mana da annelik yapmak cok daha kiymetlidir benim gozumde...Suan sadece kendi sagliginiza odaklanin ameliyatinizi olun hayat size ne suprizler cikarir sonrasinda bilinmez.Belki bir gun dunya guzeli bir cocugu evlat edinirsiniz,kokusuna asik olursunuz o zaman gercek anneden daha anne olursunuz...gecmis olsun umarim tez zamanda sagligina kavusursun

Benim eşim de 28 yaşında kalp kapağı ameliyatı oldu mekanik olduğu için ömür boyu kan sulandırıcı kullanmak zorunda çok şükür sağlığı çok iyi sadece ilacını aksatmamalı, siz de iyi olacaksınız çok sık yapılan ameliyatlar bunlar kan sulandırıcı hamileliğe engel mi bilmşyorum sağlığınız önemli tabiki, sağlık yoksa çocuğunuzun olmasının anlamı da YÖK zaten çok isterseniz evlatlık alırsınız Allah şifa versin

Merhaba sevgili Gamze, öncelikle geçmiş olsun yerime seni koyarak düşündüğümde (ki çocukları çok seven biriyimdir) sağlığımı tercih ederdim.
Kadın olmak demek hayattaki amacının doğurmak olması demek değil.Sen iyi ol önünde uzun bir yaşam var sağlığına kavuş sonrasında eminim çok güzel bir hayat bekliyor olacak. Bu hayatta herşey bizim için sağlıklı olup doğuramayanlar var, doğurup annelik yapamayanlar..
Doğuramayacaksın belki ama çok iyi bir anne olacaksındır belki bir evlatlık çocuğa belki bir köpeğe belki bir kurumda ki evlada. O nedenle sen sağlıklı ol bir hayat arkadaşı bir ömür seni bekleyecektir. Hakkında hayırlısı.

Öncelikle çok geçmiş olsun dilerim şifa bulursunuz.
Doktorun söylediği şey çok saçma hemen çocuk yap gamze neden???
Illa herkes urumeli mi herkes anne olmak zorunda mi??
Ben 4 yilik evliyim çocuk da istemiyoruz çocuksuz gayet mutlu olan çiftler var.
Bir kadını kadın yapan annelik mi yani?
Hayatın tek amacı annelik mi?
Bence asın bunları artık hiç düşünmeyin bile.
Hayatınızı yaşamaya bakın.
Bence insanları uzak tutmanız da yanlış.
Gezin tozun eğlenin flört edin illa evlilik odaklı olmayın.
Ha olursa da adam bunu bilerek evlenir zaten sizinle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…