- Konu Sahibi FallenAngel
kuzum senın ne şikayetlerin oluyordu delik olayını ne zaman öğrendin ?
delikte sanırım çok sık hastalanma dudaklarda morarma hafif koşmada felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum senın ne şikayetlerin oluyordu delik olayını ne zaman öğrendin ?
rabbiim yardım etsin inşallahdelikte sanırım çok sık hastalanma dudaklarda morarma hafif koşmada felan
ahhh smuwim senindemi sorun var
bende tiroidleri me bakdırdım.
benım sorunum 1234 5 küt diye vuruyor
kalbim hani göz nasıl seyriri seyriyor canım
kapaklara felan iyice baktırcam bir
Bende psikolojik zannettim, hatta eko yaptırırken doktora o sırada ben psikolojik olduğunu düşünüyorum demiştim, çünkü annemi kaybettikten sonra yaşamaya başlamıştım. Doktorda psikolojik değil, bak kalp kapakçığın gevşek deyip bana sorunlu yeri göstermişti.
Sebebi de 5-15 yaş arası geçirilen bronşit, zatürre ve boğaz enfeksiyonlarıymış. Boğaz enfeksiyonu çok fazla olan bir insanım bu arada, kuzenim de çocukken bronşit, astım geçiren biri, onunda kalp kapakçığı romatizması ve ritim bozukluğu var. O da ilk acile gitmişti gecenin bir yarısı, stres deyip geçmişlerdi, teşhis konması çok uzun bir zaman aldı, hatta bir doktor kızarak ve dalga geçer gibi yaklaşmış hani bu yaşta ne kadar kendini dinliyorsun gibi, burnunu kıvırarak, bence bişey yok ama yine de bir şunları yaptır diyerek testleri istemiş. ( şuan 22 yaşında bu arada) onun da teşhisi 3-4 sene önce kondu yaşa bakmıyor maalesef, doktor çok önemli bir faktör bu yüzden..
Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...
şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.
ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.
desteğiniz çok ihtiyacım.var.
YASEMİN saol canım benımmmcnm benim iyi düşün iyi olsunnnn
çok geçmiş olsunnnnnn
CANIMM sen bir tedavi görüyormusun peki
![]()
canım benim bilmiyorumki işte kapaktamı bişey varGeçmiş olsun. Allah şifa versin.
Benimde bazen oluyor. Kalp kapakcıgımda minik kaçak varmış. Zararsız dedi. Bir ara tekrar doktora gideceğim.
Korkma. Basit birşeydir inşallah.
Bana söylenen kapakçıkta gevşeme var, tam kapanmıyor, kapanmadığı içinde geriye doğru kaçak yapıyormuş. Şuanlık bir tedavisi yok, ciddi bir sorun olarakta görünmüyor sadece boğaz enfeksiyonu olma, olursan da antibiyotik kullan dedi, 6 ay da 1 kontrol var. Eko ve holter ile ilerleyip ilerlemeyeceği takip ediliyor. İlerleyen yaşlarda kalp yetmezliğine ve kalp büyümesine çevirebiliyormuş kalp kapak hastalıkları Allah korusun..
Geçmiş olsun öncelikle :)
Ben de 5 yıl önce falan taktırmıştım. Artık gün içinde nefes alamıcak derecede kalbim sıkışıyodu, ya da çok hızlı atıyodu.
Strese dayalı çıkmıştı benimki. Arada yine cok üzüldüğümde falan yoklar.
Sizinki de öyle olabilir muhtemelen. En azından böyle olması daha kolay atlatılır. Kötü düşünmeyin,kötü olmasın :)
İnşallah temiz çıkar sonuçlar,tekrar çok geçmiş olsun.
canım bende de aynısından var ..üstelik normal zamanada otururken dinlenirken falan yapıyor.kalp doktoruna gittim ben..demir eksikiliği ve tirod sebebi ile dedi.ikisi bir arada olunca çok çarpmış seni dedi.QİM CANIM yazmana çok mutlu oldum ben çarpıntıdan ziyade şimdi 1 2 3 atıoyaya 4 küt diye vuruyor
Canım Allah razı olsunnncanım bende de aynısından var ..üstelik normal zamanada otururken dinlenirken falan yapıyor.kalp doktoruna gittim ben..demir eksikiliği ve tirod sebebi ile dedi.ikisi bir arada olunca çok çarpmış seni dedi.
bir de kalp kapakçığında hafif bir sızıntı var demiştti.
ilaçlarla normalde döndüm.ancak stres sıkıntı durumlarında tekrar başlıyor ..
kendine iyi bak,endişe de etme..çözümü var çok şükür..öpüyorum seni..
canım benim bilmiyorumki işte kapaktamı bişey var
holter takıldı sonucu bekliyorum perşembe çıkıcak
inş.bişey yokdur canım
ultrasona girmedin mi?
girdim canım ama öyle dakikalarca bakmadı
sorun yok dedi holter takalım kafanda soru işareti kalmasın dedi
kalbin genel yapısı normal dedi