kalbimm bana oyun oynuyor..

Canım rabbim şifanı versin valla dr bana öle bişiy demedi

ekoya koydu varmı bişeyimd edim yok dedi.

ritim bozukluğudamı var sende

nasıl oluyor canım ya hızlı ya yavaş olayımı ?

yavaşlayıp tekrar pıtır pıtır yapıyor.. garip bişey... bazen çarpıntı oluyor. benim ilaç kullandığım dönem oluyordu. şimdi iyi şükür.

çok hafif kaçak olduğu için kalp kapakçığı kaçığı sorun yapmıyor.

Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...

şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.

ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.

desteğiniz çok ihtiyacım.var.
kuzum noldu yaaa
çok sıkıyorsun son zamanlarda canını yapma ama böle
umarım bişey çıkmaz dualarım seninle
artık bişeyleri çok fazla takmaktan vazgeçmelisin

yavaşlayıp tekrar pıtır pıtır yapıyor.. garip bişey... bazen çarpıntı oluyor. benim ilaç kullandığım dönem oluyordu. şimdi iyi şükür.

çok hafif kaçak olduğu için kalp kapakçığı kaçığı sorun yapmıyor.

VALLA HERİF EKOYA KOYDU be gülüm kapakları 2 dk gördümü kaçğı gördümü bilmem :(
olmadı daha iyi bir uzamanamı gitsem ?

VALLA HERİF EKOYA KOYDU be gülüm kapakları 2 dk gördümü kaçğı gördümü bilmem :KK43:
olmadı daha iyi bir uzamanamı gitsem ?

korkma inş. bir şey çıkmayacak. belki panik atak geçiriyorsun taktıkça... sonucunu al. için rahat etmesi için daha iyi bir doktora görün.. ama kafanı başka şeye yönelt. evdeysen yada işte boş zamanın çoksa kitap oku...

korkma inş. bir şey çıkmayacak. belki panik atak geçiriyorsun taktıkça... sonucunu al. için rahat etmesi için daha iyi bir doktora görün.. ama kafanı başka şeye yönelt. evdeysen yada işte boş zamanın çoksa kitap oku...
kitap okuyorum canımmm film izliyorum işte dikkat dağuıtacak şeyler yapıyorum
hlter sonucu çıksa adam bişiy yok dese rahatlıcam biraz

Canim benim senin yasadigin bu olayi bire bir yasadimmm.
piskolojim bozulmustu panik atak olduydum ve kalbim kut kut atiyordu sanki cikacak gibi doktorada gitmemistim korkudan olucem herhaldr dedim bu boyle 2 hafta surdu sonra kendimi toparlaya basladimm ve gunduzleri kalbimi duymuyordum ama yatarken sanki cikacak gibi oluyodu senin gibi ama kendini okadar bunaltmisim kiiii sonra dedim olyrsem olurum niye bu eziyeti yapiyom kendine ve oyle oyle gecti ama cok kotu gunlerdi nolur kendini dinleme inanki stress panik ataktan bak bisver nasil geciyo

Canim benim senin yasadigin bu olayi bire bir yasadimmm.
piskolojim bozulmustu panik atak olduydum ve kalbim kut kut atiyordu sanki cikacak gibi doktorada gitmemistim korkudan olucem herhaldr dedim bu boyle 2 hafta surdu sonra kendimi toparlaya basladimm ve gunduzleri kalbimi duymuyordum ama yatarken sanki cikacak gibi oluyodu senin gibi ama kendini okadar bunaltmisim kiiii sonra dedim olyrsem olurum niye bu eziyeti yapiyom kendine ve oyle oyle gecti ama cok kotu gunlerdi nolur kendini dinleme inanki stress panik ataktan bak bisver nasil geciyo
Evet kuzummmm kendimi telkin ediyorum
öleceksem ölücem fallen diyorummm
Allah bilir bunu sen bilemezsin
Peygamber efendimiz bile öldü biz kimizkiii elbette öleceğiz.
bende 1 hafta oldu alışmaya başladım biraz kabulleniyorum
Herşey rabbimden napayım kuzum ya

Salı gününden beri kalbimm tekliyor ne yemek yiyorum
ne uyku...

şu an yaprak gibi titriyorum holter takıldı sonuç çıkar bir iki güne.

ritim bozukluğu çıkarsa ne olur bilmiyorum.

desteğiniz çok ihtiyacım.var.

Ritim bozuklugu olsa bile korkma derim. Tedavisi cok zor olan bir sey deyil diye biliyorum. Ama iyi bir doktor sart. Eyer istanbulda oturuyorsaniz Volkan Tuzcuyu tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun.

Ritim bozuklugu olsa bile korkma derim. Tedavisi cok zor olan bir sey deyil diye biliyorum. Ama iyi bir doktor sart. Eyer istanbulda oturuyorsaniz Volkan Tuzcuyu tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun.

huzur çok teşekkür ederim evet istanbulda sayılırım
tavsiye için çok teşekkürler Allah razı olsun

Seneler olmuş ama sonucunuzu yazmamışsınız merak ettim?
hiç bir sonuç yok.panik atak ve anksiyeteye bağlı ritim bozukluğu diyor.yıllardır yaşıyorum artık her an ölümü bekler oldum.
Gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı.
en son çare ablasyon olacağım sanırım o da çok riskli bir işlem.
doktorlar kalbin organik yapısı sağlam kapaklarda felan bişiy yok diyor.
efora ekoya eky girdim.Doktor eğer efor anında olsaydı sıkıntıydı yatarken olanlar bendede oluyor dedi hiç bilmiyorum RABBİM şifa merheminden sürsün çok zor.

hiç bir sonuç yok.panik atak ve anksiyeteye bağlı ritim bozukluğu diyor.yıllardır yaşıyorum artık her an ölümü bekler oldum.
efora ekoya eky girdim.Doktor eğer efor anında olsaydı sıkıntıydı yatarken olanlar bendede oluyor dedi hiç bilmiyorum RABBİM şifa merheminden sürsün çok zor.
Askım aynı sorun bende de var. Demekkı bendmmde anksıyeteye bağlı ritim bozuklgm var tedavısı varmıymıs daha 22nyasındayım

Panik atağın da dahil olduğu anksiyete bozuklukları terapiye gayet iyi yanıt verir. Sadece hastalar şuna inanamazlar: nasıl olur da psikolojim böyle etkiler yaratabilir, nasıl olur da vücudum böyle tepki verebilir? Sadece ilaç tedavisiyle başarısız olursunuz, mutlaka terapi alın, panik bozukluk tedavi edilmeyecek bir şey değil.

Panik atağın da dahil olduğu anksiyete bozuklukları terapiye gayet iyi yanıt verir. Sadece hastalar şuna inanamazlar: nasıl olur da psikolojim böyle etkiler yaratabilir, nasıl olur da vücudum böyle tepki verebilir? Sadece ilaç tedavisiyle başarısız olursunuz, mutlaka terapi alın, panik bozukluk tedavi edilmeyecek bir şey değil.
Bal gibi tepki verir o kalp beyinin oyunuyla kendim yaşadım bunu. Yoğun bir anksiyete ve panik atak başlamıştı bende yaklaşık 3-4 yıl önce kalbim güm güm atıyordu ağzımdan çıkarcasına ben biliyordum anksiyeteden oldugunu ama kabullenemiyordum,doktora da gittim gayet iyisin anksiyete yüzünden öyle oluyor dedi 2-3 ay ilaç kullandım. Çok şükür geçti sayılır tam bitmesede

evet kesinklikle doğru terapi şart.8.ayda çok hastalandım arık ölücem sandım dr gittim o psikolojımı daha bozmasınmı
şimdi iyi bir dokor arayışındayım terapi alacağım
Bal gibi tepki verir o kalp beyinin oyunuyla kendim yaşadım bunu. Yoğun bir anksiyete ve panik atak başlamıştı bende yaklaşık 3-4 yıl önce kalbim güm güm atıyordu ağzımdan çıkarcasına ben biliyordum anksiyeteden oldugunu ama kabullenemiyordum,doktora da gittim gayet iyisin anksiyete yüzünden öyle oluyor dedi 2-3 ay ilaç kullandım. Çok şükür geçti sayılır tam bitmesede
kafama çok takarsam çok oluyor ama başka şeylerle meşgul olursam çok olmuyor.heyecan korku çok teteikliyor özellikle korku.
rabbim herkese şifa versin.psikolojık rahatsızklar çok zor.

Askım aynı sorun bende de var. Demekkı bendmmde anksıyeteye bağlı ritim bozuklgm var tedavısı varmıymıs daha 22nyasındayım
rabbim şifa versin doktora gidin kalbe iyice baksınlar.eğer kalpte bişiy yoksa sizinde psikoljık demekki
çok kafanı verme çok gençsin sen daha

Back
X