KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

düsündüm zaten kesin türktür diye, almanlar yapmaz cunku öyle
iyisin vallah kiz

Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 tatli kasigi kadar pekmez
sekersiz yesil cay

Ara: 3 yemek kasigi müsli (yarim bardak sütle)
ve 1 tane mandalina

Aksam yemegi

1 kepce mercimek corba
2-3 tahta kasigi bulgur pilav + yogurt

veeee misafir vardi bugün annem cevizli kek yapmis, kücük parca kekten yedim

bende akşam bekledim bekledim gelip listeni yazmadın gayet güzel menün herzamanki gibi tabisideee kekde olsun okadar vallahiii hepdenmi aç kalak

Kizlarrrr az önce tartindim veeeeeeeeeeeeeeeeeee

suan 89,8 kiloyummmmm

süpersin tatlımm cumaya kadar dayanamadınmııı hımm söyle bakalım ayyyyyyy bende tartıldım bende süperm 66 ya düşmüşüm kızz tam 6 kilo vermişim mutlulukdan ağlıcam şimdii

sadiyemmm evet dayanamadim vallah bu sabah
sonunda 80li rakamlara ulastim
süperiz tatlimmmm 1 ayda 6 kilo vermissin vallah masallahhh
simdi daha cok gaza geldim

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
1 kücük dilim gouda peynir
1 cay kasigi kadar pekmez
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz yesil cay

Ara: 2 mandalina ve 2 isirik kek

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
1-2 yk kiymali ispanak + yogurt

bugünkü menü kizlar, aksam yemegini daha yemedim birazdan yerim. az oldu ama bugün annem güzel yemek yapmamis
dünden kalma barbunya ve pilav var ama hiiiiic yemem. aslinda ispanakta yemem ama sadece 1 kepce corba olmaz onun icin 1-2 yemek kasigi ispanak yerim.

sadiyemmm evet dayanamadim vallah bu sabah
sonunda 80li rakamlara ulastim
süperiz tatlimmmm 1 ayda 6 kilo vermissin vallah masallahhh
simdi daha cok gaza geldim
gel tabi gaza zaten gaza gelelim diye buraya yazıyoz birbirimizin günlüğünü okuyoruz

yemeğin süper nie sevmiyon kız ıspanağı nekadar güzeldir oyyy benim hiç sevmediğim yemek yok yahuuu
spor aletin kuruldumu ve sporunu yapıyormusun nasıl kolaymı

öggg ispanagi hic sevmem ben, neden bilmiyorum:44::44:
cok igrenc bi tadi var
yok tatlim kurulmadi daha babam tmm yaparimdiyor ama ne zaman yapacak acaba

Kizlarrrr az önce tartindim veeeeeeeeeeeeeeeeeee

suan 89,8 kiloyummmmm

Ayyyy süper harikasin canim yaaa darisii basima insallahhh :))
Yarin benimde tarti günümm bakalim tartim kac göstercekkk.. INsallahh 2li rakam gösterir ama sanmiyorumm ...
Sabahlari ac karnina kemerim 4.cü delige geliyor. Ama bi bardak su icsem bile karnim öyle bi sisiyorki anlamadim gitti yahu -.- hic böyle olmazdi..

tsk ederim tatlim
senin sonucunu merakla bekliyorum, insallah gitmistir sendede ki bence gitti
bol bol yesil cay ic tatlim, 2-3 tassen pro tag.

tsk ederim tatlim
senin sonucunu merakla bekliyorum, insallah gitmistir sendede ki bence gitti
bol bol yesil cay ic tatlim, 2-3 tassen pro tag.

Yok kiz bence gitmedi da bin ich mir sicher. Dün kardesimin weihnachtsfesti vardi in ner Grundschule o gebäcklere kim dayanar
Aa bu arada sen yesil cayi in beutel iciyorsun demi ?

Yok kiz bence gitmedi da bin ich mir sicher. Dün kardesimin weihnachtsfesti vardi in ner Grundschule o gebäcklere kim dayanar
Aa bu arada sen yesil cayi in beutel iciyorsun demi ?

genau annem von meßmer aliyor, grüner tee mit zitronenaroma almis dün, schmeckt echt sehr gut.
bu arada, bide simdi weihnachtszamani ya ayyyyyyyyyyyyy kim dayanir o gebäcklere. lebkuchen, dominosteine, kekse vallah her seferinde markete gidince tutuyorum kendimi
ich liebe kokosnussmakronen ama yemicem bu sene
bide hani lebkuchenherze varya diese kleinen mit einer füllung drinne boaaaa darin könnte ich schwimmen

seneye yeriz artik insallah

Genau bende onu iciyorum hep das schmeckt lecker bide hani zitone var icinde zitrone verbrennt ya fett :) Ayy sorma kiz bende lebkuchen cok seviyorum ohne füllung bide hani weihnachtsmarktda satiyolarya gebrannte mandelnn ohhh leckeer >Bide ben o kalender leri seviyom 24 kutu oluyo ya hepsini bi oturmaya aciyodum yiyodum zaten topu toplam gecen baktimda 75 gr. cuklat var icinde

annem daha dün almis, cok begendim bende artik hep bunu alirim :)
sorma yaa gecen gittim arkadaslarla aachenda ki weihnachtsmarkta o güzel kokular mahf etti beni zatennnn
hele dedigin gibi die gebrannten mandeln bayilirim
yada crepes mit nutella
kiz vallah seneye weihnachtsmarkta hücum edecem ne bulursam yerim artik sonra 2 saat spor

ich hasse die weihnachtszeit, da gibts immer die besten leckereien.

ondan önce ne iciyordun peki pur?
Sorma yaa kokusu bile insana baska geliyor und das zieht alles total an : ))
evet yaa sanirim seneye kisin hak ettik herseyi :))Nekadar weihnachten kutlamasakda o yiceklerden insan kendini geri tutamiyor :))

ondan önce ne iciyordun peki pur?
Sorma yaa kokusu bile insana baska geliyor und das zieht alles total an : ))
evet yaa sanirim seneye kisin hak ettik herseyi :))Nekadar weihnachten kutlamasakda o yiceklerden insan kendini geri tutamiyor :))

evet ondan önce pur yesil cay iciyordum dünden beri limon aromalisini iciyorum
almanlar bosuna bu zamanlarda kilo almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…