KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

canım menün güzel nutella hariç...
bide sabah kahvaltısında 2 çeşit peynirden vazgeçmiyosun....neden?:44:

canim cok cekti bu sefer
yarim dilim ekmege sürdüm yedim
evett 2 cesit peynir yiyorum sabahlari, 2sini cok severimmm

kesın botlardan falandır o emın ol cok etkılıo tecrune konusuo :)) evet benmde dıkkatımı cektı o neden her sabah ıkı cesıt peynır :))

sizde taktiniz valla 2 cesit peynire
cokmu anormal? bizim evde normal vallah, hatta italyan ve fransiz (küflü) peynirde bulunur bizim evde. onlari sevmedigim icin yemiyorum. beyaz peynir ve gouda vazgecilmezim cokta yagli degil gouda light versiyonu aldim 16% yagli, beyaz peyniride annem tam yagli almis. zaten bütün gün cok az yedigim icin fark etmiyor. bi kahvalti ve aksam yemegi yiyorum, ögle yemegi yemiyorum

Kalbim bana yanlış okuduğumu söyle
Yarım ekmek
Hemen evdeki birilerine bitirttir o nutellayı ve bir daha alma

tatlim yarim dilim yedim tabii
yarim ekmek yemedim

Kahvalti

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
bolca domates, salatalik
1 tatli kasigi kadar pekmez
sekersiz nane cay
(zeytin kalmamisti o yüzden yiyemedim)

Ara: 1 tane kuru incir

kacamak: YARIM DILIM ekmege nutella sürdüm

yarim ekmek yazmisim önce yarim ekmek yemedim tabi

Aksam yemegi

2 parca buharda haslanmis karnibahar
2 parca buharda haslanmis brokoli
1 parca balik

(balik cözülsün diye annem tavada kendi suyu ile hasladi. haslandiktan sonra 1 tatli kasigi yag ile kizartti cok cok cooook az yag yani)

mandalina yerine 1 cay bardagi süt ictim

Kalbim bana yanlış okuduğumu söyle
Yarım ekmek
Hemen evdeki birilerine bitirttir o nutellayı ve bir daha alma
bnm de dikkatimi yarım ekmek çekmişti ilk
diğer kısımlar hoş geldi gözüme de yarım ekmek+nutella battı biraz gözüme
bu yarım ekmek o minik ekmekciklerden mi?

bnm de dikkatimi yarım ekmek çekmişti ilk
diğer kısımlar hoş geldi gözüme de yarım ekmek+nutella battı biraz gözüme
bu yarım ekmek o minik ekmekciklerden mi?

yok tatlim daha neler yarim ekmek yermiyim hic
o minik ekmekciklerin yarisini yedim

bu arada kizlar sporumu yaptim 45 dk
bol bol su iciyorum simdi

yok tatlim daha neler yarim ekmek yermiyim hic
o minik ekmekciklerin yarisini yedim

bu arada kizlar sporumu yaptim 45 dk
bol bol su iciyorum simdi

ohhh sporunuda yaptın sende aksatmıyorsun maşşallah
menün gayet güzel canım
yarım ekmek nutellada bu haftaki kaçamağın olsn nede olsa hafta sonu sen kaçamak yapmamıştın

tatlım afıyet olsun. Biizm evdede babam sever küflü peynirç bugune kadar ağzıma sürmedim. Hiiç hoşnamam öle seylerden. Babam almanyadayken bi peynir yermiş. çok lezzetliydi diyor ama leş gıbı kokuyordu dıyor. Ayak gıbı kokuyodu dıyo :) allahtan burda almadı hiç,evi terkederdim.
Bizim evdede gouda olmasada ( yemedim hiç ama merak ettim. Görürsem alıcam :) bikaç çeşit peynirimiz olur. Beyaz peynir,tulum peyniri, labne, eski kaşar,yeni kaşar.cheddar genelde olur.rokfor arada sırada eşlik eder bize. Peynir çok yararlı kızlar.

haşlanmış sebzelerine bayıldım. Haftasonu bende yapıcam inşallah. Poyrazım istiyordu.

Nutellada bonus olmuş. Uzun süre almayı düşünmüyorum nutella. Bagımlılık yapıyor.

canım mrb ben melike yeni katıldım aranıza günlügünü inceledim harika gidiyorsun bence darısı başıma :)

merhaba melikecim
hosgeldin aramiza :) tsk ederim tatlim
hep beraber verecez bu kilolari insallah

minikimm evet bencede peynir cok yararli
2 cesit yiyorum her sabah ama az az yiyorum abartmiyorum yani
vallah benim babamda tuhaf tuhaf peynir cesitleri yiyor, bazilari cokta pis kokuyor senin dedigin gibi ayni ayak gibi
al vallah hollanda peyniri, istanbulda vardir kesin cok lezzetli gercekten. ama hollandada daha lezzetli oluyor,
benim baba taraf akrabalar hepsi hollandada (hala, amca felan) oraya gelince yiyordum bol bol

bende anneme diyorum alma artik nutellayi. ama benim kardesim cok sever o yüzden bizim evde hep olur nutella

bayadır süper gidiyosun zaten o kadarcık nutellayıda hakettin:) ayrıca peynir konusunda arkandayım bacımmm bende peynir manyağıyım ayrıca kibrit kutusu gibi ölçülerle peynir yemek sinirimiz bozuo zaten dier şeyleri yeterince kısıyoruz peynirde kalori yapmaz gibi gelio ama forumdaki kızlar benide bunlara alııştırdı kk kadar peynir değimiyle özdeşleştm aama mesela loru sınırsız yiyorum acısını lordan çıkarıorrum:) Buarada menünde herzamanki gibi şahane bide sen ne zamn tartılıodun cnım

bu durumu yaşayan biri olarak söylemek isterimki gerçekten zor bir süreç ama zor olduğu kadarda eğlenceli . . .
şimdiden tebrikler ve kolay gelsin seni takipteyim

tskler tatlim
sen ve minik rahatlattiniz beni vallah
düsünüyordum dün: acaba cokmu peynir yiyorum
2 cesit yiyorum ama az az, ve light aliyor annem sirf benim icin
cuma günleri tartiliyorum canim, bakalim 2 gün sonra tarti ne gösterecek:18::18:

bu durumu yaşayan biri olarak söylemek isterimki gerçekten zor bir süreç ama zor olduğu kadarda eğlenceli . . .
şimdiden tebrikler ve kolay gelsin seni takipteyim

tsk ederim
takip et tabi yorumlarini bekliyorum
sen ne kadar kilo verdin peki? basari öykün varmi burda?

ben ilk diyete başladığım zaman 75 kilodan 45 kiloya kadar düşmüştüm tabii aldıım biraz 53üm şuanda :) biraz aldım kilo ve vermekte istiyorum

Son düzenleme:

herseyı yerinde yiceksin tabiki.. Küçükken benim nutellalarda almanyadan gelirdi. Halam falan ordaydı. Ama döndü tabii. Ordaki nutellalar daha lezzetliydi.ama bizim burdakilerde harikaaa. Ben yıyemıyorum öle yok cokokrem yok sarelle falan. Pis bir yağ var onlardaa. Nutella yıyen biri diğerlerini yiyemez zaten. Ferrero amcamıı çooook seviyorum. Keşke tr ye daha çok çeşit gelse.

kiyamamm sanaaaaa
burda ferreonun bütün cesitleri var..dügününe yollarim sana kargoyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…