- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Olayın iç yüzü şuymuş anlattığına gore; O kızı bir adam (pisliğin teki o bahsettigi adam.) zorla surukluyormus bir yere. Bu da o müthiş vicdanına yenilip benim de kardeşim var diyerekten adamın elinden kızı almış biraz Hır gür ederek. Güya adam kızı para karşılığı birilerine veriyormus. Boyle tanışmışlar. Sonra kız bizimkine aşık olmuş falan filan...
Türk filmi sahnesi gibi demi...
Cok iyi bi yalanciymis demmekki kuzum bosver allah herkesi goruyo biliyo o yeni sevgiliside ona yapar oyle insallah da gorur gununu hayirlisi boyleymis deyip geciicem zor ama napcan canim kalbin aciya aciya kanaya kanaya =(Demi ?
Seven yapmaz.
Bana gözüm senden başkasını görmüyor sensiz yaşayamam oluyorum bitiyorum derken o kızla yeni bir hayat bulmuş demek ki.
Bir insan nasil boyle yalanlar söyleyebilir aklım almıyor. Nasil bu kadar iyi bir yalancı olabildi
Nasılsın?
Çok teşekkürler canım. Daha iyiyim çok şükür...
Yazmiyor kaç gündür çok da umursamiyorum galiba...
1 hafta oldu bugün...
En son karnina tekme atarak dovmustu bu adam sizi yanlis hatirlamiyorum dimi?
Cok merak ediyorum ne yaptida affettirdi kendini.. Konuyu okudugumda hiç şaşirmadim.. Tekrar barişirsan bi kac ay sonraacacagin konulari tahmin etmekte zor degil..
Dayak olayindan sonra affederek bu zemini sen hhazirladin malesef, adam karakteri baştan belliydi
Yazmasın, makbule geçer. Ne yüzle etrafında dolanacak? Daha kendine saygısı yok.
Allah a yakın, sana uzak olsun.
Çok haklisin ...
Yazacak yüzüm yok dedi zaten en son. İnşallah aci cekiyordur.
Olsun tabii.
İnşallah uyuyamaz acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?