- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.068
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu teyzenin evde kalmis kizi falan varmi?yada kendide bekar falanmi sanki kiskanclik sezdimMerhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..
Kötü şeyleri çıkar at aklından.Teyzenizinde kendi ayıbı allaha bırakın.Neden kıyafet almıcakmışsınki.Ne yapalım boşandık diye mutluda mı olmayalım.İlk kez evleniomuş gıbı güzelce al nişanlığını ve mutlu ol.Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için . Allah bin kere razı olsunsevdiğim üyelerdensiniz .mutlu olmanıza sevindim.Kimseyi takmayın bu aşama da .içinde ki kıskançlığı dışa vurmuş sadece teyzeniz aslında iyi de olmuş farkına varmışsınız.Akrabalar arası çok yaşanır bu durum.kızları hep kendi kızlarıyla kıyaslarlar başarılı olsanız iyi evlilik yapsanız istemezler kötü duruma düşünce de sevinirler çoğu böyledir tek siz de yok
Ya bir de duyan bir kişi yine mi buldu demiş.İstersen 10kere evlenir 10kere gelinlik giyersin ona ne ki yaşlı karga
Yok hayır gayet iyi bir evliliği var .Teyzem bekar galiba. Kiskanmis:)
Ya belki patavatsızca söylemiştir olamaz mı? :)
Teyzeniz nasıl biridir siz bilirsiniz.
Bazen insanlar düşünmeden konuşabiliyor.
Nişan yapacaksınız bırakın gelen gelsin.
Böyle güzel günde,boşverin,siniri,kini felan.
Kendinize haksızlık ediyorsunuz. En güzellerini mutlaka hakediyorsunuzdur.
Çok güzel bir nişan,evlilik olsun.
Pişmanlık uğramasın size..
İyi düşünün iyi olsun diyorum.
Şimdiden tebrikler ..
Bence yaşadıgınız duygular, heyecan çok kıymetli buna kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyin. Bu tarz insanların saçma sapan yorumlarıyla canınızı sıkmak yerine nişan kuyafetinizin danteline, uyumlu ayyakabı ve saç modeline odaklanın. Bütün kötü günleri siz yaşadınız ve geçti şöyle düşünün artık sizin mutlu olma sıranız geldi. Siz acı cekerken herkes kendi evinde ailesiyle mutlu mesut yaşıyordu sizin ne yaşadıgınızdan bi haber sizi anlamayarak. Yani acınızı anlamayan insanların sizin şimdi ne kadar mutlulugu hakkettiğinizi anlamasını beklemeyin. Ben bir kere evlendim tekrar evlensem neler değişik olurdu ohooo neler içimde kalmış. Sakın heveslerinizin bu tarz insanlar tarafından kırılmsına izin vermeyin. Yaşadıgınız bütün acışara üzüntülere inat asıl dibine kadar mutlu olmanız gerektiğini düşünüyorum çünkü en çok siz hakediyorsunuz.
Yeğen evlat gibidir, insan yeğenini böyle kırmaz.
Doğrusu kimseyi böyle acılarını deşerek kırmamalı.
Size mutluluklar dilerim, herşey gönlünüzce olsun, hayırlı olsun.
Teyzenizin evlilikle ilgili takıntıları var herhalde, mutluluk ihtimali görünce içine edesi geliyor, diye düşündüm. Evlenmemiş çocuğu mu var ya da evliliklerinde sorunlar olan çocukları? Bu kendisi de olabilir ama düşük ihtimal... Neyse ne... Teyzeniz gibi kötü kalpli insanları hasta kategorisine sokup, hiç dikkate almamak lazım. Onun fesatlığına verebileceğiniz en güzel tepki, huzurunuzu bozmasına izin vermemek ve güzel günlerinizin tadını çıkarmak... İsterseniz onuncu nişanınız, evliliğiniz olsun, içinizden ne geçiyorsa onu yaşamayı hak ediyorsunuz, kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Millete ne? Mutluluklar diliyorum size.
Çok güzel kadınlarsınız.Geçmişine sünger çek. Hic yaşanmamış farzet. Git en havalı nişan kıyafetini al. Yeni bir başlangıç yapıyorsun. Oh sefan olsun.