Kalbim paramparça..

Şaka gibiler parkym . Anneme bir arkadaşı da yine mi evleniyor demiş .
Saçmalığa bakar mısın ? Sanki düzenli olarak evlenip boşanıyorum...
Valla stresten inan gözlerim mikrop kaptı.
son kez buna da cevap vereyim..yine mi evleniyor? sorusu ile karşı karşıya kalan anne baba direkt şu cevabı yapıştıracak..

evet bizim kızımız boş zamanlarında hobi olarak evlenip boşanıyor düğün masrafı yapmak gibi sadistçe bir aile zevkimiz var bu mutlu günümüze bir çeyrek daha getirerek bizim bu zevkimize bir kez daha ortak olmak istemezseniz buyrun daha da görüşmeyelim..

bitti gitti net..
ne dedim az önce onlar konuşur,ONLAR her zaman konuşur,Sen itikat yolundan şaşmayan dünyevi hayatı bırakmış bir mabette yaşasan bile Onlar KONUŞUR.

Takmayacaksın NET.

Amaaan ne dusuneceksin? Gelmez olur biter benim düğünüme de teyzemi dayimi davet etmedim cunku dusmanlar bize bunu bile bile neden davet edecekmisim zaten gelmeyeceklerdi ben davetiye verdigimle.kalacaktim hiiic umrumda da degil.

Siz de sevgilinizi ve en basta da kendinizi uzmeyin. Uzak olsun ohh git mis gibi elbiseni sec keyfine bak. Evet ilk başta bir sinirlendiniz uzuldunuz bu dogal ama uzatmanin alemi yok. Hayat sizin hayatiniz. Hepsi bu...

Madem gelmesine engel olamıyorsunuz sizde tamamen o yokmuş gibi davranın. Hata yaptığını anlasın.

kuzumm boşver elalem diye bir terör var malûm bunun için kalbini falan parçalama degmez..En mutlu günlerin neden elbise almicakmisin hem nişanlın cok haklı al gönlüne göre senin ailen nişanlın arkanda gerisini umursama bile çok çok mutlu ol amin.

Onu aramalıyım değil mi ?
Gerçekten beni incittiği yerden incinmesi gerekiyor . Kalbinin paramparça olmasını istiyorum...
Ben arardım şahsen hayırdır teyze bir derdin mi var benimle, eski defterleri açtın eski eşimi konuya kattın, mutlu olacağım diye içine öküz mü oturdu diye sorardım 😠

Yok kızları evli ve hatta çocukları da var. Yani hasetleneceği bir şey de yok.
Anneme de telde zaten evi var mı? arabası var mı? falan demiş. Ne mana yahu...
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Çok da iyi niyetli biri değil demek ki. Amaan gerçekten takmayın.
Başka bir mesajınızda okudum, arkadaşınız da elbiseye laf etmiş ne gerek var diyerek. Bu dönemde her kafadan bir ses çıkacak zaten.
Siz neyi, nasıl istiyorsanız öyle yapın. İnsanlar her zaman konuşacak bir şey bulur. Kimsenin heyecanınızı baltalamasına izin vermeyin.

Canım kötü düşünme, belki eski eş evlendiğini duyunca bir saçmalık yapar falan diye korkmuştur teyzen.
Konuşmadan bilemezsin ki, o kadar değer verdiğin bir insansa kişi, bu duygular karşılıklıdır demek ki sende onun için değerli görmüşsün kendini.
Anneni arada bırakmamalısın, üzme her şeye rağmen destek olan anneni. Teyzenle de konuş iyi kötü sonuçlandır , en güzel günlerinde kafanı mesgul etmesin bu olay, çözülsün.
Mutluluklar diliyorum, her şey çok güzel olsun inşallah:KK200::nazar:

Teşekkür ederim . Ben çok değer veriyordum kendisine . Çok çok çok üzüldüm hatta 2 gündür asla uyuyamıyorum . gözüm mikrop kaptı düşünün bu süreçte .
Allah razı olsun..
Niye bu kadar takıldın ki uykuları kaçıracak kadar? işte insanların ağzı torba değil yani, densiz çok insan var boşver gitsin yaa değer mi mutluluğunu buruklaştırmaya? Gelirse de gelsin nişana yani orda da bi densizlik yapmaya kalkarsa o zaman annen ağzının payını versin teyzenin.. Amaaaan boşver yaa gerçekten hiç takılmaya değmez bunlara.. Ne güzel mutlusun, sevdiğin adamla hayatını birleştiriyosun daha ne olsun :KK200:

Teyzeniz durup dururken böyle olmadığına göre huyunu biliyordunuz. Neden kafaya takıp dert ediniyorsunuzki?
Nişana gelse de sizin gözünüz telaştan görmeyecektir onu. Gelsin görsün insanların tekrardan nasıl mutluluğu yakalayabileceğini.

oncelikle tebrikler, umarim geri kalan hayatinizi mutlu ve huzurlu gecirirsiniz. Teyzenize gelince, eger ki gercekten seviyor ve deger veriyorsaniz cekin kenara konusun. Ne derdin var, niye beni uzdun, ben kirildim sana diye acik acik konusun. Ha aciklar ve aciklamasi sizi tatmin eder, teyzenizle karsilikli eglenirsiniz nisaninizda, ha yok tatmin olmazsaniz, senin negatifligine su donem ihtiyacim yok nisanima da gelme dersiniz ve kafaniz rahat bi sekilde nisaninizi da yaparsiniz. Baskalari degil siz kendiniz konusun. Konusun ve rahatlayn.

şaşkınlıkla öyle söylemiş olabilir.belki hiç beklemediği için ama yeğenin sonuçta daha tam tersi çok sevındım dıyıp tebrık etmesı gerek. birşey deme.çünkü annenide etkiler bu durum.

şaşkınlıkla öyle söylemiş olabilir.belki hiç beklemediği için ama yeğenin sonuçta daha tam tersi çok sevındım dıyıp tebrık etmesı gerek. birşey deme.çünkü annenide etkiler bu durum.
Annemi düşünse beni üzmezdi bence...
Yaptığı şeyi 3 yaşında ki çocuk yapmaz...

Mahalleden bır abla benım nısanlandıgımı duyunca benım yüzüme karsı sey demıstı
Ben daha 1 kere bıle evlenemedim , sen 2. defa nasıl evleniyorsun ya dedı böyle yayık yayık :KK1:
Ben anlıyorum senı garıp tuhaf hıssedıyorsun haklısında, bende oyleydım bıran once ne olacaksa olsun bıtsın ve sonrakı hayat baslasın dıye gecırdım butun surecı ve dusunkı benım 2 yasında bırde cocugum vardı hele dugun salonu, orada yasadıgım o duygu karmaşasını anlatabilecek gıbı degılım .
Cevremdekı ınsanlarda cok ılgılendı eskı esım evlendımı ,evlenmedı mı . Hatta yarın obur gun çocuğuma emınım anan once evlendı dıyecekler

Mahalleden bır abla benım nısanlandıgımı duyunca benım yüzüme karsı sey demıstı
Ben daha 1 kere bıle evlenemedim , sen 2. defa nasıl evleniyorsun ya dedı böyle yayık yayık :KK1:
Ben anlıyorum senı garıp tuhaf hıssedıyorsun haklısında, bende oyleydım bıran once ne olacaksa olsun bıtsın ve sonrakı hayat baslasın dıye gecırdım butun surecı ve dusunkı benım 2 yasında bırde cocugum vardı hele dugun salonu, orada yasadıgım o duygu karmaşasını anlatabilecek gıbı degılım .
Cevremdekı ınsanlarda cok ılgılendı eskı esım evlendımı ,evlenmedı mı . Hatta yarın obur gun çocuğuma emınım anan once evlendı dıyecekler
Ben seni hatırlıyorum Cute. Çok zorlu bir süreç yaşamıştın.
Bana da 3. de alırsın biz daha bir kere bile evlenemeyiz diyen bile oldu.
Şaka gibiler gerçekten . içleri çok pis .
Peki şimdi nasıl gidiyor evlilik?

Umarım çok mutlu olursunuz. Okurken ben üzüldüm bu insanlar nasıl böyle üzmeyi başarabiliyorlar? Bence çağırmayın derim. Teyzeniz bile olsa sizi böyle hassas bir konuda yaralamaya hakı yok.

Umarım çok mutlu olursunuz. Okurken ben üzüldüm bu insanlar nasıl böyle üzmeyi başarabiliyorlar? Bence çağırmayın derim. Teyzeniz bile olsa sizi böyle hassas bir konuda yaralamaya hakı yok.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Maalesef çağırmış bulundum telefonu açarken ...
Umarım gelemez demekten başka bir çarem kalmadı.

Ben seni hatırlıyorum Cute. Çok zorlu bir süreç yaşamıştın.
Bana da 3. de alırsın biz daha bir kere bile evlenemeyiz diyen bile oldu.
Şaka gibiler gerçekten . içleri çok pis .
Peki şimdi nasıl gidiyor evlilik?
Ben düğünde fılan o kadar asık suratlıydım kı canım , ve o gun o kadar kotu hıssedıyordum kı kendımı , bıraz hoşlanmamak bırazda bu durumlardan oturu dıs cekım fotoğraflarını ne çıkarttım nede bırkac kere dışında açıp baktım resimlere. Unutmak ıstedıgım bıseymıs gıbı oldu benım ıcın .
Utandırıyorlar cunku .
Isyerınde bıle bazen benım durumumu unuta veya bılmeyenler var artık zaman ılerledıgı ıcın , dıyolarkı 2. koca almış karı gıbı birinden ornek verırken veya bırıyle sakalasırken .

bende guluyorum ne yapayım , ama ınsan kendını mahcup hıssedıyor ıste daha ne dıyım sen anla.
Benım evlılıgım ıyı gıdıyor canım , bız evlenelı cok oldu ben eskı esımle 3 sene evlı kalmıştım , suandakı esımle 8 sene olacak hemen hemen . 1 tane da cocugumuz oldu oda yenı 1 yasını gectı ıste , ondan sonrası rutınde, o prosedurlerı gecırene kadar ruh halım cok kotuydu ,

Ben düğünde fılan o kadar asık suratlıydım kı canım , ve o gun o kadar kotu hıssedıyordum kı kendımı , bıraz hoşlanmamak bırazda bu durumlardan oturu dıs cekım fotoğraflarını ne çıkarttım nede bırkac kere dışında açıp baktım resimlere. Unutmak ıstedıgım bıseymıs gıbı oldu benım ıcın .
Utandırıyorlar cunku .
Isyerınde bıle bazen benım durumumu unuta veya bılmeyenler var artık zaman ılerledıgı ıcın , dıyolarkı 2. koca almış karı gıbı birinden ornek verırken veya bırıyle sakalasırken .

bende guluyorum ne yapayım , ama ınsan kendını mahcup hıssedıyor ıste daha ne dıyım sen anla.
Benım evlılıgım ıyı gıdıyor canım , bız evlenelı cok oldu ben eskı esımle 3 sene evlı kalmıştım , suandakı esımle 8 sene olacak hemen hemen . 1 tane da cocugumuz oldu oda yenı 1 yasını gectı ıste , ondan sonrası rutınde, o prosedurlerı gecırene kadar ruh halım cok kotuydu ,
Oğluşunu da hatırlıyorum Cuteciğim.
Evet insanı utandırıyorlar çok haklısın. İnan nişan elbisesi almaya giderken bile utana sıkıla gittim. Ben elbiselere bakarken annemin gözleri doldu.
Yaşamayan anlamaz (Rabbim kimseye yaşatmasın)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım . Çok güçlü bir annesin sen.
Görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler...

Oğluşunu da hatırlıyorum Cuteciğim.
Evet insanı utandırıyorlar çok haklısın. İnan nişan elbisesi almaya giderken bile utana sıkıla gittim. Ben elbiselere bakarken annemin gözleri doldu.
Yaşamayan anlamaz (Rabbim kimseye yaşatmasın)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım . Çok güçlü bir annesin sen.
Görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler...
Nişanlının aılesıyle karsılasma, kuzenleriyle karsılasma var daha ...
Sessız kalıp acıkcası bu duygularını dıllendırmemenı tavsıye edebılırım sana ancak. Bırde erkek arkadasınla paylasma yarın obur gun bısey olur der ki ''sen zaten heveslı degıldın '' onunda senı %100 anlama ıhtımalı yok , ben hıc paylasmamıstım . Sonrada hıc anlatmadım , oyle azala azala gıttı o duygular cunku .

Allah bir ömür boyu mutlulukla gecirmenizi nasip etsin, Allah utandırmasın

Buarada ne kadar oldu boşanalı , benım kadar hızlımı gecırdın surecı merak ettim. Ben 1.5 sene sonra evlendım :KK53:

Back
X