Kalbim paramparça..

Buarada ne kadar oldu boşanalı , benım kadar hızlımı gecırdın surecı merak ettim. Ben 1.5 sene sonra evlendım :KK53:
Benim 1.5 yıl oldu aynen boşanalı . 7 ayımız bitmek üzere.
Ya Cuteciğim aslında bazen hızlı mı oldu diyorum . Sonra onun gözlerine bakınca geç kalmışız diyorum.
Bana hep diyor ki seni 20 li yaşlarında tanısaydım şu an çok başka olurdu herşey. Ama nasip böyleymiş diyor.
Adamı da durduk yere üzüyorum cidden .

elinden geldiğince ilk evliliğini unutmaya çalış. bu ilkmiş gibi yapmaya çalış her şeyi. her zaman saçma sapan konuşan, acıtmaktan zevk alan, haset insanlar olacaktır. mutluluğuna gölge düşürmelerine izin verme. senin için yeni bir başlangıç yeni bir tertemiz bir sayfa. güzelliklerle doldur sayfanı, kirletmelerine izin verme. sen onları kale aldıkça daha da üstüne gelirler. inşallah çok ama çooooooook mutlu olursun.:KK36::KK36::KK36:

Benim 1.5 yıl oldu aynen boşanalı . 7 ayımız bitmek üzere.
Ya Cuteciğim aslında bazen hızlı mı oldu diyorum . Sonra onun gözlerine bakınca geç kalmışız diyorum.
Bana hep diyor ki seni 20 li yaşlarında tanısaydım şu an çok başka olurdu herşey. Ama nasip böyleymiş diyor.
Adamı da durduk yere üzüyorum cidden .
Bence paylaşma canım gerçekten , çünkü daha sonra hersey bıttıgınde normal hayata adapte olduğunuzda ılla kı anlaşmazlık çıkacak aranızda , mutlaka cıkacaktır . Sana bunlar soylenmesın koru kendını sımdıden .

Bırakın gelsin mutluluğunuzu görsün. Değmez bu kadar üzülmenize.

Eski eşinizle barışmanızı falan mı bekliyordu ki acaba? Ne olursa olsun kendine saklasaydı keşke. Ayıp etmiş.

Hayırlı olsun diyemeyecek kadar kötü birini iyi gününüzde sırf akraba diye yanınızda tutmayın. Böylelerinin o gün hangi tür densizliği yapacakları belli olmuyor.

Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..
İnşallah artık çok mutlu olursun bundan sonra @Kajmery34 ayrıca silkelen ve kendine gel sen zayıf bir kadın değilsin bı kişinin lafiyla felan bu kadar cokemezsin bildirirsin hadlerini yaşarsın mutlu mesut hayatını canım benim :KK74::KK68::KK37:

elinden geldiğince ilk evliliğini unutmaya çalış. bu ilkmiş gibi yapmaya çalış her şeyi. her zaman saçma sapan konuşan, acıtmaktan zevk alan, haset insanlar olacaktır. mutluluğuna gölge düşürmelerine izin verme. senin için yeni bir başlangıç yeni bir tertemiz bir sayfa. güzelliklerle doldur sayfanı, kirletmelerine izin verme. sen onları kale aldıkça daha da üstüne gelirler. inşallah çok ama çooooooook mutlu olursun.:KK36::KK36::KK36:
Amin çok teşekkür ederim güzel yorumlar için :KK200:

Eski eşinizle barışmanızı falan mı bekliyordu ki acaba? Ne olursa olsun kendine saklasaydı keşke. Ayıp etmiş.
İLK ayrıldığım zaman da seni neden aramıyor falan diyordu aslında...
Yani ayıp etti ama bende ki yerini de paramparça etti.

İnşallah artık çok mutlu olursun bundan sonra @Kajmery34 ayrıca silkelen ve kendine gel sen zayıf bir kadın değilsin bı kişinin lafiyla felan bu kadar cokemezsin bildirirsin hadlerini yaşarsın mutlu mesut hayatını canım benim :KK74::KK68::KK37:
Yaa çok teşekkür ederim.
ÇOK ÇOK amin bütün kadınlar mutlu olsun :KK200:

Ne yapacakmışsınız hiç mutlu olmayacakmıymışsınız ömrünüzün kalan kısmında
ne kadar acı bir tavır ve insanın öz teyzesi yapınca daha kötü oluyor
inşallah mutlu olun ve mesafe koyun bence herkes susması gerektiği yeri bilmeli :kahve:

Bence bu tip şeyleri sakın eşinize yansıtmayın. En azından kendi içinizde yaşayın sonra adam demesin neden mutsuz acaba ben onu mutlu edemiyor muyum veya aklı eski eşinde mi falan filan vs.

Ayrıca kıskanmışsa ki kimin neyi kıskanacağı belli olmuyor çağırın düğüne görsün mutluluğunuzu daha da çatlasın. Kıyafet de alırsınız en güzel gelinliği de diktirirsiniz kına gecesi de yaparsınız millete ne. Hayat sizin düğün sizin. Onlar da başlarına gelmeden anlamayacaklar ama hayat bu işte. Böyle abuk sabuk konuşan insanların sonu iyi olmuyor.

Bence bu tip şeyleri sakın eşinize yansıtmayın. En azından kendi içinizde yaşayın sonra adam demesin neden mutsuz acaba ben onu mutlu edemiyor muyum veya aklı eski eşinde mi falan filan vs.

Ayrıca kıskanmışsa ki kimin neyi kıskanacağı belli olmuyor çağırın düğüne görsün mutluluğunuzu daha da çatlasın. Kıyafet de alırsınız en güzel gelinliği de diktirirsiniz kına gecesi de yaparsınız millete ne. Hayat sizin düğün sizin. Onlar da başlarına gelmeden anlamayacaklar ama hayat bu işte. Böyle abuk sabuk konuşan insanların sonu iyi olmuyor.
Asla kimsenin başına gelmemesini diliyorum.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :KK200:

sevdiğim üyelerdensiniz .mutlu olmanıza sevindim.Kimseyi takmayın bu aşama da .içinde ki kıskançlığı dışa vurmuş sadece teyzeniz aslında iyi de olmuş farkına varmışsınız.Akrabalar arası çok yaşanır bu durum.kızları hep kendi kızlarıyla kıyaslarlar başarılı olsanız iyi evlilik yapsanız istemezler kötü duruma düşünce de sevinirler çoğu böyledir tek siz de yok

Insan bosandi diye omur boyu yas tutmamali. Bosanmak yeni bir baslangictir. Seni tebrik ederim hayata kusmedigin icin. Cok mutlu olmani dilerim. Teyzenin ya da baskakarinin ne dusundugunu bosvermelisin. Cunku yasadiklarini en iyi sen bilirsin. Hayat devam ediyor ve ne mutlu ki kendini sakmadin, sıkı sıkı tutundun hayata. Benim de mutlu olmaya hakkim var dedin. Teyzen gelsin ya da gelmesin. Sen nisan gununun tadini cikar. O gun senin gunun. Eglen, kutla. Kimsenin ne dusundugune bakma. Inan kimsenin ahzini torba degil ki buzemezsin. Sen agzinla kus tutsan da ille herkes birsey der. Elalemin hayatini degil artik kendi hayatini yasa hem de doya doya.

Back
X