Kalbim paramparça..

Bunun boşanmakla ilgili değil ama bir başka versiyonunu biliyorum anlatayım. Çok yakın bir akrabam 32 yaşında ilk evliliğini yaptı. Ve ona birinden gelen tepki "yaa hahaha damat dul mu çocuklu mu yaşlı mı" tepkisi oldu. Şaka gibi değil mi? Şimdi bunu diyenin kendi çocuğu 35 yaşında ve bekar. Çocuğunun suçu yok tabi ki ama olay böyle. Kalp gözü filmi gibi ama Allah gerçekten yanına bırakmıyor:KK25: Siz keyfinize bakın nisaniniza odaklanın:))

Kendisinin bekar çocuğu var mı? Belki "bizimkiler daha bir kez evlenmedi" deyip kıskançlık yapmıştır.
Canınızı sıkmayın boş yere.
Anneniz de haklı, kardeşine gelme demek kolay değil. Zaten çok muhatap olmanız gerekmez nişanda. Otursun bir köşede yesin tatlısını.
Mutluluklar dilerim, umarım her şey hayal ettiğiniz gibi olur.

Boyle bir mutlulugu yakalamisken hicbir seye takilmazdim ben, inanin.

Teyzeniz birakin gelsin ve mutlulugunuzu bizzat gorsun.

Gidin ve en guzel nisan elbisesini alin.

Umarim coook mutlu olursunuz. :)
Elbisemi dikime verdik.
Çok teşekkür ederim bana güç verdiğiniz için.
Allah razı olsun..

Herşey gönlünce olsun. İnşallah bu sefer çok mutlu olursun. Teyzeni de tanımış oldun. Bundan sonra merhaba merhaba o kadar. Gelsin nişanında fesatlığından çatlasın. Ve sevgilin haklı. Elbette giyinip kuşanacaksın çünkü güzel birşey yaşıyorsun.

Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..
senin bu ütopik duygusallığını ve obsesyonlarını yok etsek 4*4 lük oliciksin conem,ya bırak eski kocan naptı evlendi mi diye sorduğunda önce onun mu evlenmesini beklememiz gerekiyor teyze bu konudaki fikirlerin ne elin herifinin yasını mı tutacaktım,bu kadar üzüldüysen benim nişanıma gelme takip et benim eski evlenirse git ona çeyrek tak de geç:D

Yaw mallığın cinsiyeti yok işte...burada kullandığım en büyük hakaret bu, ama cuk oturdu mu oturdu yine.

Sanarsın 85 yaşında düğün yapıyorsun da ona şaşarıyor, ki öyle olsa bile kime ne zararı var?

İnşallah mutluluğunuzla kıskançlıktan çatlar teyze müsveddesi. :dondurma:

insanlar o kadar kötü ki. Boşandığımdan beri sürekli bir şeyler duyuyorum . Annem bir arkadaşına söyledi kadın dret yine mi evleniyor dedi ...
Tepkiye bakar mısınız?
Resmen psikolojik bir baskı uygulamaya çalışıyorlar...

Sinir oluyorum böyle insanlara kime neeeee? Herkes kendi hayatına baksın. Mutsuz insanlar başka hayatlarla uğraşır net!

senin bu ütopik duygusallığını ve obsesyonlarını yok etsek 4*4 lük oliciksin conem,ya bırak eski kocan naptı evlendi mi diye sorduğunda önce onun mu evlenmesini beklememiz gerekiyor teyze bu konudaki fikirlerin ne elin herifinin yasını mı tutacaktım,bu kadar üzüldüysen benim nişanıma gelme takip et benim eski evlenirse git ona çeyrek tak de geç:KK70:
Senin bu olaylara bakış açına hayranım hatun ya :D
Öyle diyorsun da inan nişanlanacağımı duyunca pek çok kişinin tavrı çok saçma. En son 15 yıllık arkadaşımı silip attım. Yine mi nişan elbisesi giyeceksin , ne gerek var? sen 3. alırsın biz daha 1 tane bulamayız vs dediği için.
İnan Parky her şeyden evvel bu saçmalıklardan bunaldım. Alacağım adamı gidip konsoloslukta evleneceğim !

belikide hizli gelistigi icin böyle konusmustur. bir teyzenin bukadar fesat olabilecegine ben inanmak istemiyorum.
biliyormuydu ciddi bir iliskin oldugunu? belkide kadin gercekden beklemedi yani..
neyse, bence bu tatli telaslarin tadini cikartin ve ne üzün nede üzülün. her bosbogaz insani hayatimizdan silsek issiz bir adaya yerlesmemiz gerekir.

Kendisinin bekar çocuğu var mı? Belki "bizimkiler daha bir kez evlenmedi" deyip kıskançlık yapmıştır.
Canınızı sıkmayın boş yere.
Anneniz de haklı, kardeşine gelme demek kolay değil. Zaten çok muhatap olmanız gerekmez nişanda. Otursun bir köşede yesin tatlısını.
Mutluluklar dilerim, umarım her şey hayal ettiğiniz gibi olur.
Yok kızları evli ve hatta çocukları da var. Yani hasetleneceği bir şey de yok.
Anneme de telde zaten evi var mı? arabası var mı? falan demiş. Ne mana yahu...
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Senin bu olaylara bakış açına hayranım hatun ya :KK70:
Öyle diyorsun da inan nişanlanacağımı duyunca pek çok kişinin tavrı çok saçma. En son 15 yıllık arkadaşımı silip attım. Yine mi nişan elbisesi giyeceksin , ne gerek var? sen 3. alırsın biz daha 1 tane bulamayız vs dediği için.
İnan Parky her şeyden evvel bu saçmalıklardan bunaldım. Alacağım adamı gidip konsoloslukta evleneceğim !
yahu az pişkin olacan bebişim 3. de alırım 4 de alırım gerekirse 7 kocalı hürmüzü oynarım kime ne kimseye eyvallahımın olmadığını herkes bilsin işte de at bir kahkaha şendulu oyna ..

onlar konuşur kajım..
ne yaparsan yap onlar konuşacak bir şey bulur..

Onlar için yaşama ;)

Yaw mallığın cinsiyeti yok işte...burada kullandığım en büyük hakaret bu, ama cuk oturdu mu oturdu yine.

Sanarsın 85 yaşında düğün yapıyorsun da ona şaşarıyor, ki öyle olsa bile kime ne zararı var?

İnşallah mutluluğunuzla kıskançlıktan çatlar teyze müsveddesi. :dondurma:
Amin inşallah. Zaten bu gidişle kendini bende imha ettiği gibi , başkalarında da edecek.

Bence evlenmeyin gecmisinizden tamamen siyrilmadan.

Bu durum evliliginizede yansıyacak maalesef çünkü sürekli eski korkunç şeyleri yaşar mıyım diye düşünüyorsunuz kendinizce haklısınız tabii ki yaşayan sizsiniz. Ama bu düşünceler iyi gidecek evliliginizi bile etkileyebilir.

Kendinize zaman tanıyın derim bir destek alın her insan bir değil karşınızda ki insan da eski eşiniz değil. Uzulmeyin neden insanları bu kadar takıyorsunuz boşverin modunuzu düşürmeyin arayın teyzenizi o sizi kırdıysa siz de onu kırın.

belikide hizli gelistigi icin böyle konusmustur. bir teyzenin bukadar fesat olabilecegine ben inanmak istemiyorum.
biliyormuydu ciddi bir iliskin oldugunu? belkide kadin gercekden beklemedi yani..
neyse, bence bu tatli telaslarin tadini cikartin ve ne üzün nede üzülün. her bosbogaz insani hayatimizdan silsek issiz bir adaya yerlesmemiz gerekir.
Size şöyle bir şey anlatayım. Teyzemin kızı evleneceği zaman teyzem telefonla bizi arayıp kızı verdim . Düğünü şu zaman dedi. Biz her hafta mutlaka telde konuşuyorduk yani kendisi benim gibi bile yapmadı . bu konuda kızmaya hakkı asla yok.
teşekkür ederim yorum ve dilekleriniz için..

Bence evlenmeyin gecmisinizden tamamen siyrilmadan.

Bu durum evliliginizede yansıyacak maalesef çünkü sürekli eski korkunç şeyleri yaşar mıyım diye düşünüyorsunuz kendinizce haklısınız tabii ki yaşayan sizsiniz. Ama bu düşünceler iyi gidecek evliliginizi bile etkileyebilir.

Kendinize zaman tanıyın derim bir destek alın her insan bir değil karşınızda ki insan da eski eşiniz değil. Uzulmeyin neden insanları bu kadar takıyorsunuz boşverin modunuzu düşürmeyin arayın teyzenizi o sizi kırdıysa siz de onu kırın.
Onu aramalıyım değil mi ?
Gerçekten beni incittiği yerden incinmesi gerekiyor . Kalbinin paramparça olmasını istiyorum...

yahu az pişkin olacan bebişim 3. de alırım 4 de alırım gerekirse 7 kocalı hürmüzü oynarım kime ne kimseye eyvallahımın olmadığını herkes bilsin işte de at bir kahkaha şendulu oyna ..

onlar konuşur kajım..
ne yaparsan yap onlar konuşacak bir şey bulur..

Onlar için yaşama :KK66:
Şaka gibiler parkym . Anneme bir arkadaşı da yine mi evleniyor demiş .
Saçmalığa bakar mısın ? Sanki düzenli olarak evlenip boşanıyorum...
Valla stresten inan gözlerim mikrop kaptı.

Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..
aman bu teyzeler halalar bitmiyor be kajım. gelsin de görsün gözüne soka soka nişanlan hem de . ayrıca kimse için de canını sıkıp bu güzel zamanını mahvetme sakın!

sen 3. alırsın biz daha 1 tane bulamayız vs dediği için.
Kıskananlar çatlasınnnn :D Vallahi adınıza çok sevindim. Hem hayatınızdaki fazlaliklardan kurtulduğunuz için (kendilerini belli ediyorlar) hem de yeniden mutluluğu yakaladığınız için + fesatları kudurttuğunuz için :D Her şeye öyle özenin ki iyice çatlasınlar. Mutluluklar:KK200:

Arayın söyleyin "Seni nişanımda görmek istemiyorum, gelme, davetli değilsin" deyip kapatın.

Ona ayıp olmasın, aman onu idare ediver, aman şuna gönül koymasın derken, insanları düşüne düşüne en mutlu günlerimiz bile dişlerimizi sıkarak geçiyor. Hayat sizin, nişan sizin; salt annenizin kardeşi diye sizin nişanınıza gelmeyi hak etmiyor, adam olsun ağzının ayarını bilsin önce. Eğer anneniz de önce sizi ve hislerinizi düşünüyorsa, bu isteğiniz karşısında durmaz "Sen bilirsin yavrum" der.

Size şöyle bir şey anlatayım. Teyzemin kızı evleneceği zaman teyzem telefonla bizi arayıp kızı verdim . Düğünü şu zaman dedi. Biz her hafta mutlaka telde konuşuyorduk yani kendisi benim gibi bile yapmadı . bu konuda kızmaya hakkı asla yok.
teşekkür ederim yorum ve dilekleriniz için..

kadin kizmamis zaten- sadece sasirmis.
bilmiyorum- yasini basini almis bir kadinin ve bu kadin yani sira teyzen- evlenmeni niye kiskansin? sonucda onunda vardir iyi yada kötü bir kocasi. olmasi bile kendini seninle denk görmüyordur yani- eline dogmus bir insansin sonucda.
bence bos bos konusmuz- laflarin altinda fazla anlam arama.
sen kendi hayatina yogunlas. bu güzel günlerin icine küslük sokma.

Back
X