Kalbim paramparça..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.249
398
Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az çok bilenler vardır. Bilmeyenler için de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . çok kötü ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yüzümü kara çıkartmasın . Ailem sağ olsunlar çok destekler aynı şekilde sevgilim de öyle...
Nişan yapmaya karar verince çok çok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok geçirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de söyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lütfen bana bir akıl verin nasıl çözerim ben bu durumu . Kendimi aramamak için zor tutuyorum...
Neden insanlar böyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim içimde de bir sürü korku var. Sürekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunç şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim sürekli saçmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun geçmişi unut deyip duruyor. Zaten çok hassasım hatta yazarken gözlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lütfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese çok teşekkür ederim..

Ya pesss diyorum! Siz mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz millet eski eşin derdinde! Üstelik bu teyze.
Umarım çok ama çooookkk mutlu olursunuz herkese kapak olur diyorum. Lütfen enerjinizi düşürmeyin bu sizin mutlu gününüz ve kimsenin buna gölge düşürmesine müsade etmeyin.

İşte insanlar birden gerçek yüzlerini gösterirler. Demek ki sevginizi hak etmiyormuş. Bir daha hiçbir sevincinizi ve üzüntünüzü paylaşmayın. Size de mutluluklar diliyorum :21:
Teşekkür ederim . Ben çok değer veriyordum kendisine . Çok çok çok üzüldüm hatta 2 gündür asla uyuyamıyorum . gözüm mikrop kaptı düşünün bu süreçte .
Allah razı olsun..

Ya pesss diyorum! Siz mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz millet eski eşin derdinde! Üstelik bu teyze.
Umarım çok ama çooookkk mutlu olursunuz herkese kapak olur diyorum. Lütfen enerjinizi düşürmeyin bu sizin mutlu gününüz ve kimsenin buna gölge düşürmesine müsaade etmeyin.
Yani aslında amaç ne olabilir diye düşündüm. Kendisinin de kız çocukları var çünkü...
Biraz empati yapılması lazım hatta ve hatta şart ...
İster istemez çok üzgünüm.
Güzel temenniler için çok teşekkür ederim.

valla ne diyim bilemedim,
umarim bu sefer cok mutlu olursunuz.

keske anneniz de sizin kadar kararli olsa da davet etmeseniz,
ama anneniz davet etmek istiyorsa onun hatrina katlanabilirsiniz.
Yok annem gelmesin diyor ama arayıp ablası ile de tartışmak istemiyor.
Sadece bana boşver yavrum kim ne düşünüyorsa Rabbim yaşatır diyor..
Boşandım diye sanki bir daha hiç bir şeye hakkım yok..

Zaten dusmanını disarida degil yanında ara bosuna dememisler. EN YAKIN sandıklarımızdan bunları yasıyorsak el alem ne yapmaz ? Nisanınıza gelsin bence , gelsin ki görsün mutlulugunuzu, mutlu olacagınızı, dimdik durdugunuzu , eskileri kapattıgınızı..

Umarım bu defa çok ama çok mutlu olursunuz. Bazı insanlar mutsuzluğa sevinir, mutluluga üzülürler. Hiç üstünde durmayın.
Güzel temenni için çok teşekkür ederim .
Bu saatten sonra öyle bir teyzem yok zaten.

Zaten dusmanını disarida degil yanında ara bosuna dememisler. EN YAKIN sandıklarımızdan bunları yasıyorsak el alem ne yapmaz ? Nisanınıza gelsin bence , gelsin ki görsün mutlulugunuzu, mutlu olacagınızı, dimdik durdugunuzu , eskileri kapattıgınızı..
Gelse bile yüzüne bakmak istemiyorum.
Yazıklar olsun diyorum sadece... Ona verdiğim değeri, kıymeti anlayamadı ...

Malasef ya insanlar o kadar acımasız ki kimse mutlu olmasın istiyolar çok garip dimi bana bile boşandım niye bu kadar mutlu demişler arkamdan kim bilir daha neler neler demişler ki bunu söyleyen bütün dertlerimi bilen kişi
Takmaman gerek bunları duymamalısın sen sadece kendin için yaşıyosun bu hayatı onlar için değil boşverrr keyfine bakk
Nasıl tekrar evlenmeye karar verdin mi çocuğun var mı ?

Cook mutlu olun ve çevreyi hiç takmayın.
Etraf hasetlerle dolu boşverin..
mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim.
Neye hasetlendiğini de anlayamadım. Kendi kızları da evli ve çocuklu...
İnsan kötü gününde olabilir elbette ama kötü gününde olan insanın kötü konuşması olamaz.

Malasef ya insanlar o kadar acımasız ki kimse mutlu olmasın istiyolar çok garip dimi bana bile boşandım niye bu kadar mutlu demişler arkamdan kim bilir daha neler neler demişler ki bunu söyleyen bütün dertlerimi bilen kişi
Takmaman gerek bunları duymamalısın sen sadece kendin için yaşıyosun bu hayatı onlar için değil boşverrr keyfine bakk
Nasıl tekrar evlenmeye karar verdin mi çocuğun var mı ?
Boşanan birisi keyfen asla boşanmaz. Ve boşanıyorsa da mutlaka ardında çok derin üzüntüler vardır. Boşanınca neden üzülelim ki? Kurtulmuş oluyoruz. Boşandığım gün kutlama yapmıştım.
Aslında ben bir daha olmaz diye düşünüyordum. Sonrasında birbirimizi gördük ve bir etkileşim oldu.Ben işler buraya kadar gelmez diye düşünüyordum hatta ama sağ olsun sevgilim çok emek verdi.
Hayır çocuğum yok çok şükür. Çocuğum olsaydı en az 2-3 yıl evlenmeyi düşünmezdim sevgilimle.

Çok teşekkür ederim.
Neye hasetlendiğini de anlayamadım. Kendi kızları da evli ve çocuklu...
İnsan kötü gününde olabilir elbette ama kötü gününde olan insanın kötü konuşması olamaz.
Tekrar evlenip mutlu olmanıza hasetlenmistir ooo hasetlenmek için Dünya sebep var , insanları anlamak çok zor gerçekten...
Kötü gününüzde kötü konuşan insanlara yapılması gerekeni biliyorsunuz zaten ; uygulayın.

Yani aslında amaç ne olabilir diye düşündüm. Kendisinin de kız çocukları var çünkü...
Biraz empati yapılması lazım hatta ve hatta şart ...
İster istemez çok üzgünüm.
Güzel temenniler için çok teşekkür ederim.

İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Bırakın gelsin ona inat mutluluğunuzu görsün bence. Ayrıca ilk boşanan ve evlenen siz misiniz Allah aşkına. Elbise almak istememenizi hiç doğru bulmadım. Adı üstünde eski ve eskide kalmış artık yeni bir hayata başlıyorsunuz ve güzel düşünün güzel olsun her şey. Mutsuz insanlara da prim vermeyin.

Boyle bir mutlulugu yakalamisken hicbir seye takilmazdim ben, inanin.

Teyzeniz birakin gelsin ve mutlulugunuzu bizzat gorsun.

Gidin ve en guzel nisan elbisesini alin.

Umarim coook mutlu olursunuz. :)

İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Bırakın gelsin ona inat mutluluğunuzu görsün bence. Ayrıca ilk boşanan ve evlenen siz misiniz Allah aşkına. Elbise almak istememenizi hiç doğru bulmadım. Adı üstünde eski ve eskide kalmış artık yeni bir hayata başlıyorsunuz ve güzel düşünün güzel olsun her şey. Mutsuz insanlara da prim vermeyin.
insanlar o kadar kötü ki. Boşandığımdan beri sürekli bir şeyler duyuyorum . Annem bir arkadaşına söyledi kadın dret yine mi evleniyor dedi ...
Tepkiye bakar mısınız?
Resmen psikolojik bir baskı uygulamaya çalışıyorlar...

Cehalet tek kelimeyle.
Teyzeniz olabilir ama sizi olması gerektiği gibi sevmiyormuş demek ki. Bir süre sonra yeni evliliğiniz ile ilgili etrafa hoş olmayan şeyler de söyleyebilir, buna da hazır olun derim. Hazır olun ki o gün geldiğinde gülüp geçebilesiniz. İnsanlar böyle ne yazık ki..

Back
X