LÜTFEN TESTİME BAKIN

cc969

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
70
28
3
arkadaslar ben 6 gün önce baska sebepten kan vermiştim beta da bakılmıştı ama negatifti şimdi bugun reglme 6 gün kala böyle çıktı markası awox erken gebelik testi. goguslerim çok ağrıyo dün çok baş dönmem oldu o yuzden bi yapıyım dedim böyle çıktı ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_2230.webp
    IMG_2230.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
arkadaslar ben 6 gün önce baska sebepten kan vermiştim beta da bakılmıştı ama negatifti şimdi bugun reglme 6 gün kala böyle çıktı markası awox erken gebelik testi. goguslerim çok ağrıyo dün çok baş dönmem oldu o yuzden bi yapıyım dedim böyle çıktı ne düşünüyorsunuz
Pozitif olabilir kan vermiştim bnde negatifti daha sonra idrarda pozitif olmuştu adetten sonra kan ver gecikirse âdetin yada yine bir idrar testi yapıp netleştirirsin

Pozitif olabilir kan vermiştim bnde negatifti daha sonra idrarda pozitif olmuştu adetten sonra kan ver gecikirse âdetin yada yine bir idrar testi yapıp netleştirirsin
yeniledim , kaset testte böyle çıktı ama bir başka markanın erken gebelik testinde çıkmadı hangisi güvenilir kafayı yicem bekleyemiyorum 😂

Pozitif gibi duruyor inşallah öyledir dayanabilirseniz adet gününüzü bekleyin bazen erken öğrenmek de iyi olmuyor sürekli kan takibi istiyorlar süreç yoruyor.

Merhabalar kan verip negatif gördüğünüzde adetinize yakın mıydı acaba

Merhabalar kan verip negatif gördüğünüzde adetinize yakın mıydı acaba
merhabalar , hayır 10 gün vardı simdi de 6 gün var aslında o zaman da ben dayanamayıp sürekli bu testleri yapıyorum tabii ki hep negatif ama ilk kez böyle cift cizgi gordum cok heyecanlıyım

öyle yapıcam ama çok sabırsızlanıyorum bugün ölçtürsem hcg kanda çıkmaz mı idrarda daha gec belli olur diye biliyorum ama tam da bilgim yok
Canım benimde regle 5 gün var bende az önce yaptım böyle çıktı, kan vermeye gideceğimm varsa kanda kesin belli olur

Eklentiler

• IMG_3042.webp
    IMG_3042.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_3046.webp
    IMG_3046.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 10
Back
X