- 25 Temmuz 2014
- 2.106
- 1.447
- 333
Daha 2 dakka 3 dakka olmamıştı belirdi hemen ay inanmıyorum ya inşallah bi hayal kırıklığı yaşamam işin tuhafı adet olacak gibi karnım ağrıyor bugün. Daha 4/5 gün varİkitane aldırsaydın hemen çıktımı çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 2 dakka 3 dakka olmamıştı belirdi hemen ay inanmıyorum ya inşallah bi hayal kırıklığı yaşamam işin tuhafı adet olacak gibi karnım ağrıyor bugün. Daha 4/5 gün varİkitane aldırsaydın hemen çıktımı çizgi
Keşke farklı marka aldırsaydınızYolladım şimdi adamcağızı:))) aynı marka alda teyit edelim dedim.
Ağzın bal yesinAl da gel hadi bekliyoruz. Bence var.
İnşallah olmuş gibi duruyor bu sefer çişin var dimi test gelince yapcaksın etiket yap beniiiDaha 2 dakka 3 dakka olmamıştı belirdi hemen ay inanmıyorum ya inşallah bi hayal kırıklığı yaşamam işin tuhafı adet olacak gibi karnım ağrıyor bugün. Daha 4/5 gün va
Aksi gibi hiç yok bir iki saat bekleyim kesin etiketlerim yine çıkarsa çıkmazsa bilki depresyona girdim odadayım :)))İnşallah olmuş gibi duruyor bu sefer çişin var dimi test gelince yapcaksın etiket yap beniii
Canım olabilir ama kesin var diyemeyiz çizgi var ama iğne etkisi de olabilir bak kendimden örnek vereyim anlam veremedim ama benim iğnenin 5.gününe kadar silik çıkıyordu iğnemin 5.6.günü negatif çıktı hatta burda hep bakındım neden iğne etkisi bu kadar çabuk geçti diye derken iki üç gündür tekrar silik çıkmaya başladı bugün iğnemin 9.günü belirti olarakta sıfır belirti hiç bir belirtim yok y senin var mı belirtinKızlar oldu mu yoksaaaa bugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Girmek yok depresyona ay bekleme yap hemen bana iki saat geçmezAksi gibi hiç yok bir iki saat bekleyim kesin etiketlerim yine çıkarsa çıkmazsa bilki depresyona girdim odadayım :)))
Kuzum sen ne yaptın test yaptın mıCanım olabilir ama kesin var diyemeyiz çizgi var ama iğne etkisi de olabilir bak kendimden örnek vereyim anlam veremedim ama benim iğnenin 5.gününe kadar silik çıkıyordu iğnemin 5.6.günü negatif çıktı hatta burda hep bakındım neden iğne etkisi bu kadar çabuk geçti diye derken iki üç gündür tekrar silik çıkmaya başladı bugün iğnemin 9.günü belirti olarakta sıfır belirti hiç bir belirtim yok y senin var mı belirtin
Bugün iğnenin 9.günü canım silik ama iğne etkisimi bilmiyorum çünkü 5.ve 6.gün testler negatifken tekrar çizgi çıkmaya başladı belirtim yok Oyüzden tutmadı diye düşünüyorum dün akşamdan beri grip oldum gibi aşırı halsiz ve hastayımKuzum sen ne yaptın test yaptın mı
Yok kuzum 11. Gün normal ovulasyonla yaptım. Ama adet olacak gibi ağrım da var hiç bilmiyorum .Çatlatma iğnesi değilmiş ozaman canım pozitif olabilir ama başka testlerle tekrarla biliyorsun testlerin azizliğini
Bugün yaptın mı testBugün iğnenin 9.günü canım silik ama iğne etkisimi bilmiyorum çünkü 5.ve 6.gün testler negatifken tekrar çizgi çıkmaya başladı belirtim yok Oyüzden tutmadı diye düşünüyorum dün akşamdan beri grip oldum gibi aşırı halsiz ve hastayım
Evet canım bugün 9.gün yaptım silik yine ama ilk başta çıkan siliklerden koyuBugün yaptın mı test
Var çizgi ama ben de güvenemiyorum geçen ay bende yalanci pozitif verdi, özellikle alırken eczaneye söylüyorum bunlar bunlar olmasın diyeKızlar oldu mu yoksaaaa bugün 11. Gün çatlamadan sonra.
Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Var çizgi ama ben de güvenemiyorum geçen ay bende yalanci pozitif verdi, özellikle alırken eczaneye söylüyorum bunlar bunlar olmasın diye
Prodoctor alın bide yanlış yazmadım umarım:) artimed freeyle miydi neydi onları tercih etmiyorum benAl benden de o kadar ama 18 aydır deniyorum hiç böyle barizini görmemiştim, aynı markadan bir daha yapıcam az sonra bekliyorum bakalım
Ya var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya (( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mukuzum sen sabah git eczaneye bu markadan faklı bir test al
Olabilir benimde 6gün varken erken gebelik bariz çıkmıştı ama yokmuş ama siz 2gün sonra tekrsr yapın belli olmazYa var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya (( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mu