• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim duracak bi testime bakın

Daha 2 dakka 3 dakka olmamıştı belirdi hemen 🥹 ay inanmıyorum ya inşallah bi hayal kırıklığı yaşamam işin tuhafı adet olacak gibi karnım ağrıyor bugün. Daha 4/5 gün va
İnşallah olmuş gibi duruyor bu sefer 🥰çişin var dimi test gelince yapcaksın etiket yap beniii

Kızlar oldu mu yoksaaaa🥹 bugün 11. Gün çatlamadan sonra.

Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Canım olabilir ama kesin var diyemeyiz çizgi var ama iğne etkisi de olabilir bak kendimden örnek vereyim anlam veremedim ama benim iğnenin 5.gününe kadar silik çıkıyordu iğnemin 5.6.günü negatif çıktı hatta burda hep bakındım neden iğne etkisi bu kadar çabuk geçti diye derken iki üç gündür tekrar silik çıkmaya başladı bugün iğnemin 9.günü belirti olarakta sıfır belirti hiç bir belirtim yok y senin var mı belirtin

Canım olabilir ama kesin var diyemeyiz çizgi var ama iğne etkisi de olabilir bak kendimden örnek vereyim anlam veremedim ama benim iğnenin 5.gününe kadar silik çıkıyordu iğnemin 5.6.günü negatif çıktı hatta burda hep bakındım neden iğne etkisi bu kadar çabuk geçti diye derken iki üç gündür tekrar silik çıkmaya başladı bugün iğnemin 9.günü belirti olarakta sıfır belirti hiç bir belirtim yok y senin var mı belirtin
Kuzum sen ne yaptın test yaptın mı

Kuzum sen ne yaptın test yaptın mı
Bugün iğnenin 9.günü canım silik ama iğne etkisimi bilmiyorum çünkü 5.ve 6.gün testler negatifken tekrar çizgi çıkmaya başladı belirtim yok Oyüzden tutmadı diye düşünüyorum dün akşamdan beri grip oldum gibi aşırı halsiz ve hastayım

Bugün iğnenin 9.günü canım silik ama iğne etkisimi bilmiyorum çünkü 5.ve 6.gün testler negatifken tekrar çizgi çıkmaya başladı belirtim yok Oyüzden tutmadı diye düşünüyorum dün akşamdan beri grip oldum gibi aşırı halsiz ve hastayım
Bugün yaptın mı test

Kızlar oldu mu yoksaaaa🥹 bugün 11. Gün çatlamadan sonra.

Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Var çizgi ama ben de güvenemiyorum geçen ay bende yalanci pozitif verdi, özellikle alırken eczaneye söylüyorum bunlar bunlar olmasın diye

Var çizgi ama ben de güvenemiyorum geçen ay bende yalanci pozitif verdi, özellikle alırken eczaneye söylüyorum bunlar bunlar olmasın diye

Al benden de o kadar ama 18 aydır deniyorum hiç böyle barizini görmemiştim, aynı markadan bir daha yapıcam az sonra bekliyorum bakalım 🤲

Kızlar böyle çıktı ya ..alltakini şimdi yaptım .. Zumruduanka96 Zumruduanka96

Eklentiler

• IMG_5555.jpeg
    IMG_5555.jpeg
    714,1 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_5554.jpeg
    IMG_5554.jpeg
    570,6 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
kuzum sen sabah git eczaneye bu markadan faklı bir test al

kuzum sen sabah git eczaneye bu markadan faklı bir test al
Ya var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya :((( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mu

Ya var ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum bu kadar bariz pozitif ve 3. Dakika çıkan çizgi yalancı olamaz olmamalıydı ya :KK43:(( şimdi başka marka yaptım hiç bi şey yok. Erken mi acaba 11. Gün bilmiyorumki o kadar bariz yalancılık olur mu
Olabilir benimde 6gün varken erken gebelik bariz çıkmıştı ama yokmuş ama siz 2gün sonra tekrsr yapın belli olmaz

Back