• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim duracak bi testime bakın

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.106
1.447
333
Kızlar oldu mu yoksaaaa🥹 bugün 11. Gün çatlamadan sonra.

Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_5503.jpeg
    IMG_5503.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 389
  • IMG_5502.jpeg
    IMG_5502.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 349
  • IMG_5494.jpeg
    IMG_5494.jpeg
    187,5 KB · Görüntüleme: 375

Freely 6 gün önce testi yaptım böyle çıktı 3/5 dakika içinde, dün aynı markada hiç bir şey yoktu. Güvenip sevinemiyorum lütfen yardım edin
Ben bu teste Guvenemıyorum çünkü bir yalancı pozitif veriyor bazen negatif veriyor ne olduğu belli değil benim bu testten canım yandigi için güvenemiyorum kullanacaksan da predictor markasını al yani ben her türlü yine erken gebelik testlerini pek güvenemiyorum ama inşallah vardır tüm gönlümle dua ediyorum sana inşallah vardır ama bence yarın sabah da bir kaset test yap derim kaset test em azından erken gebeliğe göre daha ıyı

Daha önce test yapmış mıdınız çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş miydi çatlatma iğnesi de pozitif gösteriyor bazen ama sizin inşallah gebeliktir

Kuzucum çatlatma iğnesi mi kullandın ne yaptın başka bir testle daha dene bakalım

Daha önce test yapmış mıdınız çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş miydi çatlatma iğnesi de pozitif gösteriyor bazen ama sizin inşallah gebeliktir
Çatlama iğnesi olmadım doğal ovulasyanda gördüğüm günü değerlendirdim o günden sonra bugün 11. Gün .. dün de yaptım bir şey yoktı

Çatlama iğnesi olmadım doğal ovulasyanda gördüğüm günü değerlendirdim o günden sonra bugün 11. Gün .. dün de yaptım bir şey yoktı
A pardon yanlış anlamışım bariz pozitif görünüyor testin güvenilirliğini bilmiyorum tabi yarın ilk idrarla tekrarlayın bence daha koyulaşır en azından

Back