Kalbi duran ikizlerim için kürtaj yapamayız dogum seklinde düşük yapıcaz hastaneye yatmalısın dediler.

1298 C MTHFR HOMOZİGOT BENİM. FOLİC ASİT EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ BU PIHTILAŞMA. AMA BEN OKSAPRI KULLANDIM. CORASPİN ECOPİRİN KULLANMAYA KORKUYORUM. KANAMA OLUNCA KES DİYOR DOKTOR. AMA SONRA OKSAPARA SADECE DEVAM ET DİYOLAR. OKSAPAR YETMİYOR SANKİ. İŞİM MASA BAŞI MUHASEBE BENİM. RAHATIM AMA İŞE GLİRKEN EŞİM BIRAKIYOR YOLDA TÜMSEKLERDEN BEBEK TUTUNAMIYOR EMZİKTEN DÜŞME DURUMU OLUYORMUŞ KARINDA. O YÜZDEN EVDE OTUR DİYOR AMA EVDE ZAMAN GEÇMEZKİ 9 AY. KARINDAKİ BEBEK SAĞLIKLIYSA TAKLA ATSAN DÜŞMEZ DİYOLAR NE DÜŞÜNCEĞİMİ ŞAŞIRDIM.

Corasprin kan sulandırıcı oksapar ise pıhtı önleyici ikisi farklı yani. Oksapar pıhtıyı da parçalıyor yani ondan korkma ama corasprin ve muadilleri kan sulandırıcı oldugu için kanamayı tetikleyebiliyor. Bence eşini dinle. Emin ol bebek düşüncesi hazırlığı vs derken zaman gayette güzel geçiyor. Sende sosyallesirsin arkadasların la görüşürsğn alışverişe cıkarsınız eşinle gezersiniz pikniklere vs gidersiniz ve sonra zaöan ilerleyince de agırlasacagım için kımıldamak istemeyeceksin yani canının sıkılmasına zaman kalmıyor

ÇOK HAKLISIN CANIM DEDİĞİN GİBİ ZAMAN ÇABUK GEÇER. İNŞALLAH ALLAH NASİP EDİNCE HAMİLELİĞİ TEKRAR EVDE DİNLENECEĞİM. ALLAHIM SANADA KOLAY BİR DOĞUM YAŞATSIN İNŞALLAH SAĞLICAKLA MUTLULUĞUNUZA GÜNEŞ GİBİ GELSİN BEBİŞİNİZ.

Amin canım çok teşekkür ederim

YAZILARINI TEKRAR OKUYUNCA OKSAPAR VE ECOPİRİN İSTEDİĞİN DOKTOR RİSKLERİNİ ANLATTI DEDİN. NE GİBİ RİSKİ VAR HAMİLELİKTE ? BEN OKSAPAR KULLANINCA SORUN OLMUYOR AMA ECOPİRİN CORASPİN KULLANINCA KANAMAYA NEDEN OLUYOR VE BIRAKMAK ZORUNDA KALIYORUM.

Kemik erimesi yapabilir sende bu iğne vs dedi ben kabul ettim. Ecoprin için sıkıntı yapma canım dozu düşük oluyor kanama olunca da doktor bırak diyorsa dinle

Kemik erimesi yapabilir sende bu iğne vs dedi ben kabul ettim. Ecoprin için sıkıntı yapma canım dozu düşük oluyor kanama olunca da doktor bırak diyorsa dinle
Kemik erimesini bilmiyordum ama insan kabul eder yeterki sonuç iyi olsun. Ecopirin evet dozu düşük oluyor acaba diyorum kanama geçtikten sonra devam etseydim bebeğim beslenip kalbi durmazmiydi diye düşünüyorum. Çünkü Ecopirin etkisi 7 gün vücutta devam ediyormuş. Kan akışı olmadida o yuzdenmi durdu kalbi ? Oksapar yeterli gelmedimi diye düşünüyorum

Öyle düşünme canım dediğim gibi oksapar farklı bir ilaç yani ecoprin in yerine kullanılmıyor o bambaşka bşrsey üstelik ecoprin in kanama yapmasınanragöen kullanmaya devam edemezdin doktoruna güveniyorsan onun dediklerini dinle canım. Nasip böyleymiş. İnan bana yaşayacağı ömrü olsaydı bir şekilde yaşardı

Kesinlikle çok haklısın. Ömrü o kadarmış. Kabullenmek zorundayım.

Sen kendini toparlamaya bak canım duygularını da bastırma dolu dolu hisset biriktirme içinde Allah kimseye böyle seyler yasatmasın beterinden korusun
ALLAH RAZI OLSUN CANIM. ÖYLE YAPIYORUM AĞLICAĞIM ZAMAN AĞLIYORUM TUTMUYORUM İÇİMDE. ŞUAN HİSSİZ BİR ŞEKİLDE YAŞIYORUM AMA TOPARLICAM. AMİN EN KÖTÜSÜ BU OLSUN HAYATIMDA. BUNDAN SONRASI İÇİN İNŞALLAH İYİ OLACAK RABBİMİN İZNİYLE

Merhaba bende ölü doğum yapacağım 24 haftadayım. Normal doğumu siz mi tercih ettiniz. Ben sezeryan istedim aslında ama normla doğum benim için daha sağlıklı olur kendini daha hızlı toparlarsın dediler çok korkuyorum ne yapayım bilemedim hem bebeğimin kaybı hem beden acısı nasıl kaldırıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…