Canım benim geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..13 haftalık gebeyim tek gebelik dediler her seferinde ve 2 li teste gittiğimde bir değil 2 bebeğimin oldugunu birinin 2 hafta önce digeri in de yeni kalbinin durdugunu acil olarak kürtaja girmem gerektiğini bununda dogum hastanesinde olması gerektiğini söylediler. Gittiğimde ise doktor sana kürtaj yapamayız hem ikiz hemde cocuk lar büyük dediler. Dogum şeklinde düşük yapıcak sın hastanede yatısını yapıcaz sabah gel dediler. Çok üzülüyorum tek yumurta ikizi ymiş. Hiç böyle birsey beklemiyordum. Kürtaj yapmamaları ise beni daha cok üzdü. Benim gibi birsey yasayan tecrübelerini anlatabilir mi? 1 gün ila 1 hafta arası hastanede yatmam gerekiyormuş sanırım agrı sancı gibi birsey vericek ler.
18 haftalık bebeğimi normal doğumla ölü olarak doğurdum.. Aynı şeyi bana da dediler 1 günde sürebilir 1 hafta da sürebilir seninkiler daha küçükmüş en azından daha kolay olacağını düşünüyorum..
Ben önce hastaneye yattım sonra ağızdan ve vajinadan ilaç verdiler.. Doğumun başlaması içinn sancı bekledik.. Ben toplamda 2 saat bekledim ve sancılarım gelmeye başladı şiddetlenince doğum başladı.. 45 dk içinde doğum ve sonrasında kürtaj oldum..
Ama senin gebelik haftan çok küçük dediğim gibi daha kolay olacağını düşünüyorum ve ben senin yerinde olsam mutlaka başka bir doktora daha giderdim çünkü kürtaj yapabilirler sana diye düşünüyorum ama tabi ki doktorlar daha iyi bilir en azından başka bir doktorla şansını dene bence belki başka doktor kürtaj yapabiliriz der.. Rabbim sana sabır ve kolaylıklar versin..