Çok teşekkür ederim. Sizinde başınız sagolsun. Evladın küçüğü büyüğü olmuyor. Ben uzun süre kendim cocuk düşünmedim uzun, süre gördüklerimi unutamadım çünkü kürtajı sadece içimi temizlemek için 3. Gün sonunda yaptılar zaten suni sancı dan ve açlıktan halisünasyon görmeye baslamıstım o sekilde kürtaja alındım. Sana tavsiyem üzüntün geçmesinden ziyade bu durumu kabul etmeni bekle ben hala üzgünüm ama insan alısıyor zamanla bu, duruma. Ben öncelikle 1 bucuk sene sonunda Baska bir sehre tasındım yeni ortam yeni insanlar derken bir umut oldu kalbimde işte o zaman cesaret ettim yeniden bebek düşünmeye. Çok arastırdım bu kalp durmasını ama benim önlem alabileceğim tek bir secenek buldum belki sebebi baslaydı bilemiyorum. Bu olay benim basıma özel hastanede gelmişti ama tasındıgımız yer kücük ve devlet hastanesi de cok yogun Du yine özele gittim ilk gittiğim doktora durumumu anlattım pıhtılasma testi istiyorum dedim kabul etmedi kan sulandırıcı kullanıcam dedim gerek yok dedi sırf için rahat etsin diye sana ecoprin yazarım sadece dedi bu arada yeni hamileydşm cokta güzel acıkladı eşimi ikna bile etti ama ben dinlemedim bu sefer tüm önlemleri alıcam gerisini Rabbim bilir dedim hemen o doktoru değiştirdim (o zaman kliniği vardı simdi aynı özel hastanede calısıyor) Baska bir doktor durumumu dinleyince bana kan sulandırıcı hap + oksapar 0.4 iğne istiyorum deyince bana riskleri anlattı bende ona psikolojik durumumu anlattım tamam dedi ama pıhtılasma testi için çok geç artık hamilesin dedi ona ragmen bana o iğneyi verdi (bu arada saglık mezunuyum tüp bebekte hiç sebep yokken bile cogu doktor o iğneyi veriyor) bende dogal yolla hamile kalana da verilir mantığıyla dşrettşm suan hala iğne kullanıyorum ecoprin de kullanıyorum. Sana söyleyeceğim sey direk kürtaja girmen cok iyi ne bebegi görürsün nede kötü anıların olur. Buda bir imtihan Rabbim böyle uygun görmüş. Acın geçmeyecek ama alısıcaksın yeni bir bebek tamamen insanda strese sebep oluyor önce kendini psikolojik yönden hazır hissetmeyi bekleneni tavsiye ederim. Cok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasın. Ben o acıyla üzüntüyle ölürüm sanmıstım ölünmüyor zamanla alısıyorsun. Simdi bana sorsan hala ara ara aglarım yüzünü hatırladıkca ama artık bir rüyadan bir ibaret gibi benim için. Rabbim cennetinde bulustursun cennet kuşlarımızla bizi. Kürtaj dan da korkma ne agrı ne acı hiç birsey yok sen psikolojini toparlamaya bak. Ben biraz fazla duygusalım o yüzden benim uzun sürdü. Umarım sen daha cabuk atlatırsın. Unutma. Alanda o verende o nedir bizden gidecek? Telasımızı görenler can bizim zannedecek.