1298 C MTHFR HOMOZİGOT BENİM. FOLİC ASİT EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ BU PIHTILAŞMA. AMA BEN OKSAPRI KULLANDIM. CORASPİN ECOPİRİN KULLANMAYA KORKUYORUM. KANAMA OLUNCA KES DİYOR DOKTOR. AMA SONRA OKSAPARA SADECE DEVAM ET DİYOLAR. OKSAPAR YETMİYOR SANKİ. İŞİM MASA BAŞI MUHASEBE BENİM. RAHATIM AMA İŞE GLİRKEN EŞİM BIRAKIYOR YOLDA TÜMSEKLERDEN BEBEK TUTUNAMIYOR EMZİKTEN DÜŞME DURUMU OLUYORMUŞ KARINDA. O YÜZDEN EVDE OTUR DİYOR AMA EVDE ZAMAN GEÇMEZKİ 9 AY. KARINDAKİ BEBEK SAĞLIKLIYSA TAKLA ATSAN DÜŞMEZ DİYOLAR NE DÜŞÜNCEĞİMİ ŞAŞIRDIM.Rahatsızlıgına göre karar ver canım. Calısırken agrın acın cok oluyorsa ara ver ama etkileniyor sa ve calısmak istiyorsan calıs tabi ben acil serviste özel hastanede calısıyordum o dönemde zaten bir buhrandaydım ama calısırken bebek düşünemedim çünkü işim oldukça cagırdı ve özel oldugu içinde saatleri fazlaydı. Ama rahat bir işin varsa ve rahatsızlık hissetmiyorsan belli süre daha calısabilirsin. Ecoprin kanama yapabilir evet ama oksapar (clexane) pıhtı önleyici parcalayıcı olarak düşün o kanamayı pek tetiklemiyor. İnşaAllah tez vakitte toparlanırsın