Merhaba2,
2 ay önce bende gebeliğimin 7.haftasında kalp atışını duyma ümidiyle kontrole gitmiştim.Ve doktor göremedi.Doppler'e gönderdiler daha iyi diye.Onda çok hafif bi kalp atışı vardı.Birkaç gün sonra tekrar gel dediler ama ben oraya değil zeynep kamile gittim.Ordaki doktor baktı,
Oda kalp atışı çok zayıf ve bebek 6 haftalık kalmış.Oda beklemekten bi zarar gelmez 1 hafta daha bekleyelim dedi.1 haftasonra gittiğimde tamamen durmuştu kalp atışı ve ertesi gün 8,5 haftalık hamileyken kürtaj oldum.
Kürtajı zeynep kamilde oldum bayılttıkları için hiç bişiy hissetmedim.Hemende ayaklandım zaten.Allahıma şükür hiç ağrım,sızım,şiddetli kanamam falanda olmadı.Sadece ilk adetim biraz geç oldu.54 gün sonra.Onun dışında bi şşikayetim yok.Şimdi adetimin tekrar biraz düzene girmesini bekliyorum.
Umarım senin bebeğinin kalp atışı duyulur ama olmazsada kendini üzme.Herşeyde vardır bi hayır.Doktorumun bana dediği gibi bebeğimi kaybettim diye üzülme çünkü düşüyorsa yada kalp duruyorsa sorun var demektir.Yani vücudun bozuk olanı dışarı atması gibi düşünün dedi.