Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimm yaa birincidee biz değil ama eşimin ailesii o kadar çok yaydıkii etrafa çok canım yandıı bunu da bizden değil başkasından duydular zaten ama en iyi bu oluyorr tabi sen bu kadar beklee canım bakma bizee bunda daha net sonuçlanır canım endişelenme iyi haberlerini bekliyoruz canım benim
aynen canım yaa cahil insanlarla uğraşmak o kadar zor birşey kii inşallah canım benim çalışırken öyle oluyorr ama hissetmeye başladığın zaman kendini unutturmayacak canım
inşallah oğlumun hayırlı sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur
inşallah senin bebişinindee :)
doğru söyküyorsun hissedince öyle olmaz herhalde iyi haberler alayım hamile moduna geçeceğim hemen:))
inşallah ismini düşündünüz mü?
herkes farklı birşey söylüyor bu konuda 7 hafta yeni bitiyor anneye zararı oluyor mu bekleyince
ben 8 haftaya kadar bekledim zararı olmadı sen aldırmazsan eninde sonunda düşer dedi kanamayla falan. benim kalbi atmadığı için alındı maalesef
merhaba doktordan geldim malesef kalp atışı yok bebeğimin yarına gün verdi istersen bekle ama değişmez dedi 1 hafta beklemişin dedi yarın kürtaj olacağım dua edin yarım bayıltacaklarmış.
urası hiç duymadım anlamı ne? kesin erkek mi kız olma ihtimali var mı bu arada:))
arkadaslar merhaba;
ben 8 haftalık hamileyim,7.haftamda doktora gittim ultrasonla muayene oldum,bir hafta sonra yine gel dedi gittiğimde kesenin hiç büyümediğini söyledi.Renkli ultrason istedi vajinal olarak bakıldı bebekte kalp atışı yok dedi verdiği sonuçla doktoruma geri döndüm malesef ölmüş kürtaj yapmalıyız dedi.Ben yarın baska doktora gidicem eğer oda aynı şeyi söylerse malesef kürtaj olucam sizce başka doktora gitmek istemem doğrumu onu kaybetmiş olmayı kabul edemiyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
arkadaslar merhaba;
ben 8 haftalık hamileyim,7.haftamda doktora gittim ultrasonla muayene oldum,bir hafta sonra yine gel dedi gittiğimde kesenin hiç büyümediğini söyledi.Renkli ultrason istedi vajinal olarak bakıldı bebekte kalp atışı yok dedi verdiği sonuçla doktoruma geri döndüm malesef ölmüş kürtaj yapmalıyız dedi.Ben yarın baska doktora gidicem eğer oda aynı şeyi söylerse malesef kürtaj olucam sizce başka doktora gitmek istemem doğrumu onu kaybetmiş olmayı kabul edemiyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
mutluluk , yaşama, sevinci , neşe demek canım evet çok duyulmadık bir isim babası verdi adını inşalalh babası kadar da şanslı bir bebek olur inşallah adı gibi mutlu olur canım evet erkek canım 3 boyutlu ultrasonda öğrendik canım beş buçuk aylıktı öyle öğrendik kendini göstermeyi bilmediii yaramaz bir oğlumuz olacak anlayacağın canım inşallah senindee ileriii böylee günlerin olacakk cnaım
herkes farklı birşey söylüyor bu konuda 7 hafta yeni bitiyor anneye zararı oluyor mu bekleyince