- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
umarım sen bebeğinin kalp atışlarını duyarsın...
ben de yaklaşık 2 ay önce bu sebeple kürtaj oldum.
7.haftamı doldurduğumda kalp atışı için gitmiş ve duyamamıştık, ultrasonda da görünmüyordu.
1 hafta bekleyip bir kez daha gittik, yine yok, farklı 2 doktora daha gittik, onlar da kürtaj olmam gerektiğini söyledi.
bu arada 8.haftayı doldurmuş oldum, ama son gittiğim doktor bebeğin 5 haftalıkta kalmış dedi, yani 3 hafta boyunca benimle birlikteymiş.
bana bir zararı olmadı ama sana da olmayacak anlamına gelmemeli.
benim sana tavsiyem mutlaka farklı doktorlara da git bir an önce. eğer onlar da onaylarsa düşünürsün kürtajı.
ha bir de doktorun yaptığı ölçümleri iyi yorumlaması da önemli. mesela gebelik kesesinde bebekle birlikte büyüyen bir yolk sacı var, benim ölçümlerimde bebek çok küçük, yolk sacı çok büyüktü. oysa tam tersi olmalıymış. üstelik benim kesenin şekli de düzenli değildi...
inşallah bende yarın farklı bir doktora gideceğim 7+4 oluyor yarın geçen hafta gittiğimde kese tam haftasında geç döllenme değil dedi ama kese büyük veya küçük demedi yarın onu da sorayım olmazsa.farklı doktora gidince insanın içi daha rahat ediyor değil mi bide geç döllenme değil miymiş acaba sizinki?
doğudayım ben çalışıyorum ha deyince yola çıkılmıyor malesef yarın da gideceğim daha fazla beklemek iyi olmaz sanırım dedğiniz gibi
hastane iyii de inşallah doktor da iyi ilgilenir basit birşey değil çünkü