- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
-
- Konu Sahibi haydigelgidelim
yok canım ya biz bunu beğenmedik...duruşu böyle canım
yok canım ya biz bunu beğenmedik...
bu duruyor muEki Görüntüle 992863 duruyorsa bunu ekleyebilirsin yada baharlık güzel bi hırka olabilir varsa gösterebileceğin kot gömlek tarzı bişi falan
canım 19 itibariyle de baktım ama bişi bulamadım yaamalesef canım o çok oldu satılalı.sen 19.sayfa itibariyle bak
canım 19 itibariyle de baktım ama bişi bulamadım yaa
ürünleriniz çok güzel hayırlı satışlar dilerim
gördüm onları da zaten ama gerçekten bulamadım kendime göre bişi varsa yeni ekleyeceklerin onları bekleriz 1 gün öteleriz benim uyumam lazım şekercimbulursun kız çamaşır falan ekledim sıfır takım falan onlara bak
teşekkürler beğendiğin olursa yardımcı olurum :))
gördüm onları da zaten ama gerçekten bulamadım kendime göre bişi varsa yeni ekleyeceklerin onları bekleriz 1 gün öteleriz benim uyumam lazım şekercim
yarın güncelliycem o zaman incele cınımcımtek tek incelicem ve sana yazıcam cnm takipteyimmm
şeritli kazakcanım o zamn elbiseyi çıkarıp o kazakla pembe gömleği koy sen.
çok yıpranık değil değil mi?? tamam harekete geçelim ben yeniden bi bakayım
tamam öyle olsun düzenliyorum paketini ..yarın yeniden görüşürüzbunlar olsun canım elbise 15 ti ----kazak 10 gömlek 6 1 tl fark ediyo
şeritli kazak
bolero
hırka ve krem örgü hırka
bunlar tamam dimi paketini ona göre yeniliyeyim
evet şekerimcanım şeritli kazak,,bolero,defocta hırka,krem örgü hırka ve defacto gömlek bunları gönderdin dimi canım.
eminim göstermiyorsundurcnm ürünlerin çok güzel ama bedenlerin ufak ben large giyiyorum