- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
-
- Konu Sahibi haydigelgidelim
3 tane yeni ürün eklicem canım..tamam canım ikisini ayır.başka elbise hırka falan elinde yok mu canım ya çanta falanda olur.yeni bişiler eklesen güzel olurdu
3 tane yeni ürün eklicem canım..
kazak kısa hırka kapri kol öörme , bide saten pijama takımı eklicem akşam
eklerimde canım benim telefonum kötü çekiyor eşimin telefonundan çekkiyorum normalde oda çalışıyor ama senin için bi deneyeyim yinede :)) geliyoruuumayy canım şimdi eklesene ekleyebiliyosan merak ettim...
eklerimde canım benim telefonum kötü çekiyor eşimin telefonundan çekkiyorum normalde oda çalışıyor ama senin için bi deneyeyim yinede :)) geliyoruuum
tamam canım saol olsun sen çekte ben anlmaya çalışrım üç aşşa beş yukarı:)
Eki Görüntüle 991977 Eki Görüntüle 991975 Eki Görüntüle 991976 bunlar var şimdilik canımcım
gri kazak collezione L yazıyor ama small ve medium a olur ...hırka s-m olur...pijamalar çeyizimden kalma M beden... bi kere giydim büyük oldu haliyle ..
gri kazak : 12 TL
Hırka : 7 tl
pijama : 20 TL
canım o zman elbise 15 bordo 7,5 hırka 7 bi de pembe bolero var sende onu ekle ..2 tl gibi bi fark oluyo sanırım bende sana bi takı eklerim kargoya olur mu
bordo bişi yok ki bende sen ürünleri resmet bana direkt ayarlayalım
tamamdır canım, bende hemen söylüyorum sana Eki Görüntüle 992012 Eki Görüntüle 992011 Eki Görüntüle 992013 bu 3 ünü istiyorum 31 tl yapıyorcanım bunlar.........................sende seninkileri alıntıla
Eki Görüntüle 979077 1 kere giydim dolapta uyuyordu denedim artık çok bol oluyor kilo verdimde
Eki Görüntüle 979078 1-2 kez giydim bana uzun geliyor diye dolap bekliyordu
Eki Görüntüle 979080 elden çıkarmak amacım giymiyorum artık
Eki Görüntüle 979081 nişan kıyafetim malum 1 kere giydim :)) artık buda bol geliyor ..Eki Görüntüle 979121 Eki Görüntüle 979122 bedende de şu şekilde duruyor
Eki Görüntüle 979082 buda bol duruyor artık dolap beklemesin diye elden çıkarıyorum
Eki Görüntüle 979083 2-3 kez giydim eşim almıştı artık giymiyorum ..evde giyiyordum
Eki Görüntüle 979084 bunu baya giydim adı üstünde tam 2.el ürün
Eki Görüntüle 979085 hediyeydi artık buda bol oluyor ve giyemiyorum
Eki Görüntüle 979086 tarzımı birazcık değiştirdim bu kazak tarzı giymek istemediğimden elden çıkarıyorum
Eki Görüntüle 979087 2 kez dışarda giydim bana göre değilmiş dedim artık giymiyorum
Eki Görüntüle 979088 iş için aldım 1 hafta giydim bu tarz giymediğim için dolapta bekliyor yazık
Eki Görüntüle 979089 hediyeydi bi süre giydim boşuna bekliyor dolapta elden çıkarmak amaçlıdır
Eki Görüntüle 979090 bunun sadece bi düğmesinin minik kısmı kırık harici yepyeni
Eki Görüntüle 979091 çok özel dubaiden hediyedir kullanmıyorum tarzım değil
Eki Görüntüle 979092 tozluk spor yaparken kullanabilirsiniz ben 2 kez giydim bidaha kullanmadım
Eki Görüntüle 979093 kilolu olduğum dönemlerde aldık 2 kez giydim artık çok bol geliyor
Eki Görüntüle 979094 dolap bekliyor giymediğimden satışta
Eki Görüntüle 979095 buda aynı şekilde
Eki Görüntüle 979096 eşimin süpriz hediyesi 1 kez giyebildim maalesef büyük geliyor..
NOT:
1-takas ürünlere göre düşünülebilir
2-pazarlık payı vardır
3-kargo alıcıya aittir
4-minik hediyelerle gönderilecektir
5-ödeme şekli karşılıklı anlaşmaya bağlıdır
yok canım onlar maalesef... kısa olmaz öyle görünüyor etek ucunda dantelleri var çok şık ve zarif duruyor ama yine sen bilirsin ..vaz mı geçtin nedir şuanda son durum?? bende ona göre kararımı vereyimcanım 5dk engelim vardı yazamadım özelden.elbise kısa olcak gibi cüzdan çanta parfüm makyaj malzemesi vs .bişiler varsa eklesene.
yok canım onlar maalesef... kısa olmaz öyle görünüyor etek ucunda dantelleri var çok şık ve zarif duruyor ama yine sen bilirsin ..vaz mı geçtin nedir şuanda son durum?? bende ona göre kararımı vereyim
tamam canım uyar bana adres için mesajlaşalım yarın kargoya veririmtamam canım ekle o zman o en son alıntıladıklarımı adresini de özelden yaz herkes kendi gönderdiği kargoyu ödeyerek göndersn ok.
canım bunlar.........................sende seninkileri alıntıla
tamam canım uyar bana adres için mesajlaşalım yarın kargoya veririm
mesajınla pc başına geri geldim canım o kahve bluz yerine mavi eşofman altını ekle o halde olur mucanım ben sana kahve simetrik bluz var ya onuda ekliyim şu renk renk kazak var ya tunik gibi yeşil sarı şerit şerit sende bana onu ekle olur mu?
mesajınla pc başına geri geldim canım o kahve bluz yerine mavi eşofman altını ekle o halde olur mu
ya eşimde beğenmedi ki o kahve bluzutatlım eşofman bugün satıldı valla:26::26:kıyamam dedim kız yataktan mı kalktı geldi:)sana o kahvenin üstümde duruşunu atayım dur varsa.
mesajınla pc başına geri geldim canım o kahve bluz yerine mavi eşofman altını ekle o halde olur mu