- Konu Sahibi haydigelgidelim
tablette dahil olan eklentileri diyorsun değil mi ?? altında görünen eklentilerde bana ait olmayan görüntüler var da :26::26::26:
ekledim canım tekrardan doğrusunu özelden de link attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tablette dahil olan eklentileri diyorsun değil mi ?? altında görünen eklentilerde bana ait olmayan görüntüler var da :26::26::26:
mesajını aldım inceliyorum canım güncel olanlar 20. sayfandan mı başlıyor??ekledim canım tekrardan doğrusunu özelden de link attım
mesajını aldım inceliyorum canım güncel olanlar 20. sayfandan mı başlıyor??
mesajını aldım inceliyorum canım güncel olanlar 20. sayfandan mı başlıyor??
yazdım bile topiğine :))bulabildin mi canım bişeyler.
bak bunu eklemeyi unutmuşum buda var Eki Görüntüle 991549
siyah tayt var mı canım sende.
bak bunu eklemeyi unutmuşum buda var Eki Görüntüle 991549
canım benimde beğendiklerim bunlar. Yalnız elbise ne renk.bi de iç gösteriyor mu.36-38 e çok mu bol durur.boyun kaç nerene geliyor bi de:) bi de askılı şort bana çok mu büyük olur kalıp dar mı 36-38 giyiyorum
hemen özeline yazıyorum :)) malum özel sorular var
hemen özeline yazıyorum :)) malum özel sorular var
yok hayır modelinden ötürü öyle görünüyor :)) bende bi ürün değişikliği yapıcam sendencanım gösterdiklerimi alayım o zman ben lacivert elbise bana mini olur heralde:)kol altı çok açık mı peki
yok hayır modelinden ötürü öyle görünüyor :)) bende bi ürün değişikliği yapıcam senden
bu arada şort 2. Resmindeki gibi kullanılıyor yanlardan bırakılıyor süs..ben modeli anlaşılsın diye öylesini çektim 2 farklı hali görünsün diye
evet yanlara bırakıyorsunaskılarıyla kullanılamıyo mu peki canım tek öle yanlardan mı kullanılıyo
evet yanlara bırakıyorsun
ben askılı şort sanmıştım ya öle sewmedim.o kalsın ozman.bordo eteğin boyu nerene geliyo peki canım
bak elbiseyi giydim ilk ve son günün fotosu ile incele istersen..
benim boyumuda gözönünde bulundur :) Eki Görüntüle 991924 Eki Görüntüle 991925