ceket 7.5
beyaz kızlı badi 7.5
diğerleri ayakkabı dahil parça başı 4 tl dir
canım kaç yaş için benim kızım 18 aylık,ben hatayda oturuyom, 3-5-9-10-12 numarayı alabilirim 2 yaş içinse,yazlık ayakkabı 22 numaramı bi de,en sondaki örgü el örgüsü ise o da olabilir canm
merhaba canım
yazlık ayakkabı 28 numara maalesef diğeri de 26 numara.. 2 yaş olanları belirtiyorum bir de diğer konuma bakarsan 2 yaşa göre yazlık war
1-5-8-12-13. sıradakiler 2 yaştır 13. sıradaki bolerodur el örgüsü
yani 9-10 daki örgüler küçük diyosun,geriye 5-12-13 kalıyo,nerde oturuyosun peki canm
canım ben tokat tayım.. hatay a giden kargom ptt ile 8 lira tutmuştu..
1. yi de tavsiye ederim çok beğerek giydirdim, içi penye astarlıdır..
canım yazlık çok şeyi var ya,pttyle bu kadar tutarmı ya,ben bi düşüneyim,çok sağol
canım ben tokat tayım.. hatay a giden kargom ptt ile 8 lira tutmuştu..
1. yi de tavsiye ederim çok beğerek giydirdim, içi penye astarlıdır..
9-10 numaradakiler 3-4 yaş canım bu arada
canım yazlık çok şeyi var ya,pttyle bu kadar tutarmı ya,ben bi düşüneyim,9-10 büyük yani, o zaman 5 parçayı düşünebilirim,yarın döneyim sana canım,kargo ne kadar tutar acaba karşı ödemeli,kapıda ödesem yani
peki canım, benim hatay a gönderdiklerim 9 parça idi o kadar tuttu.. istanbul a gönderdim daha çoğunu 7 lira tuttu :) ben çözemiyorum kargo işini
canım başka örgü işi varmı,oyuncak,battaniye vs.
kapıda ödemede ne kadar fark oluyor bilmiyorum inan ki4-5 lira bişey okudum sanki ama doğru mu bilmiyorum
ağırlığına göredir canım anladım,valla beğendim örgüleri, eşimle konuşayım,bi de ptt ye isme havale şeklindemi oluyo ödeme
mont war, kazak war bir tane.. daha da çıkaracaklarım war ama fırsat bulamıyorum bir türlü.. battaniye derken kızın için mi bebek için mi?
ptt çek hesabım war o şekilde alabiliyorum yada internet üzerinden havale-eft ile..
bu arada yeşil bolero we kırmızı panço dışındaki örgüler hazır örgü
ha bi de diğer başlıkta kanguru vardı,o seninmi, kanguru ve çanta olabilir,bunlarla birlikte rengi kahverengiydi
ewet canım kanguru we portbebe birlikte 20 lira üstelik :)
kızımın portbebesi duruyo dediğin gibi sadece bi kez yıkandı odasında duruyo,kız zaten ikisini 20 ye veriyolar,devamını özelden konuşalım,ben çantası varsa alabilirim,kanguruyla beraber rengi hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?