Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

MErhaba, 1-2-3 ve 4 duruyor mu acaba ?

Merhaba mesaj kutunuz dolu özel mesaj atamadım kargom bugün geldi hepsi çok güzel tertemiz çok teşekkür ederim
ödemenizide dün yapmıştım kontrol edip dönüş yaparsınız bir sorun olursa tekrar teşekkür ederim.

Mothercare marka haki renkli penye tulum da duruyor mu acaba ?

mesaj kutumu boşalttım.pptpapatya sorduğunuz puzzle,tahta oyuncak ve kitap için bir arkadaş mail atmış diğer bazı şeylerle alacağım diye,sizin buradaki mesajınızı şimdi gördüm.Sanırım o daha önce yazmış,bir bakacağım.Size dönerim.Bu arada,haki renkli tulum duruyor ve birkaç giysi daha ekleyeceğim.

kismet degilmis, gule gule kullansin alan arkadas...

9.sayfada 1.bölümdeki fotoğraflardan :1- 2-3-4-6-7-12-13-17

9.sayfada 2.b ölümdeki fotoğraflardan : 1-3-4-5-6-7-14-15

13.sayfada ekli olanların tümü

16.sayfadakilerden 1-2-4-6 satılmıştır

1.nolu foto : C&A marka kadife takım,92 cm,alt arka kısmında üst giyilince görünmeyen hafif bir lekeli kısım var,7,5 tl
2.nolu foto : C&A marka tünik,92 cm 7,5 tl
3.nolu foto : LCW marka kalın fitilli kadife jile,hiç giyilmedi,yıkandı ,80-86 cm ama büyük kalıp 2 yaş gibi 10 tl
4.nolu foto : C&A marka astronot tulum,92 cm 2 yaş, 20 tl
5.nolu foto : LCW marka ince sweatshirt,kolunda bir lekesi var fotoda görülüyor,hediye göndereceğim
6 ve 7 nolu foto : Chicco çift katlı penye hırka,bir tarafı pembe,bir tarafı beyaz üzerine pembe tavşan desenli,bir tarafının kolu hafif lekeli, 7,5 tl
8 nolu foto : Büyük ve kalın bebek battaniyesi,polar değil ama polar görünümlü ve yumuşacık,%85 akrilik,%15 polyester.İspanyada üretilmiş,100x130 cm ebadında,park yataklara yatak örtüsü de olabilir,15 tl

fotoğraftaki tüm oyuncaklar satıldı.9.sayfada psmuk prenses yapboz kitabı var,sıfır,açılmamış.Bir de yeni ekleyeceklerim olsbilir bu aralar

evet şimdi gördüm :)gayet güzel görünüyor benim içi ayırır mısın ama yeni eklenenlerede bakmak istiyorum kargo ücretine değmesi için,sonra bir kaç parca ekleyip almayı isterim ....bugün ekleyecek misin oyuncak ?

canım ayırma olmasın başka isteyen var ise sat lütfen cunku tek parca olursa almayı düşünmüyorum ...kısmet 3 parca felan olusturusam ancak alacagım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…