Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

$29122013677.jpg $29122013674.jpg $29122013676.jpg

Pembe giysili,45 cm boyunda et bebek : Markasını hatırlamıyorum ama aldığımız tüm oyuncaklar Joker,Mothercare gibi güvenilir mağazalardan. Aslında pilli u bebek ve mimikleri vardı,yüzü şekilden şekle giriyordum.Kızım hiç sevmedi,oynamadı ama o dolaptan bu dolaba dolaştı.Bir şekilde bozulmuş,ben çalıştıramadım. Yanında biberon,çıngırak vs de yollarım. Fiyatı : 20 TL

2 adet orijinal Barbie : İkisi 10 tl

Winnienin Ev Sinema Salonu : Sadece 2-3 defa kullandık,kızım ilgilenmedi ama aslında çok güzel. 60 TL sıfır fiyatı, D&R şimdi 45 TLye düşürmüş, ben 25 TLye veriyorum.Aşağıdaki açıklama D&R internet sitesinden kopyadır

Disney Winnie the Pooh serisi Winnie’nin Sinema Salonu ile aileler çocuklarına hikaye okurken, onlara film karelerini duvara yansıtma imkanını veriyor. Bu sayede, anne babalar çocuklarına kendi seslendirdikleri bir sinema keyfini yaşatabiliyor.

Eğlence ne zaman başlıyor? Tabii ki Winnie ve Yüz Dönüm Ormanı`ndaki dostları kendi sinema salonlarında sahne aldıklarında! Orman sakinlerinin en sevilen öyküleri Winnie`nin Maceraları, Tiger Ailesini Arıyor, Piglet`in Hikayesi, Ru`nun Bahar Sevinci ve Heffalumpun Peşinde bu eşşiz kolleksiyonda bir araya geliyor. Üstelik projektör ve hikayeyi okurken duvara yansıtabileceğiniz film karelerinin olduğu diskler de yanında. Işıklar söndüğünde bile projektörün özel okuma ışığı sayesinde hikayeleri seslendirmeye devam edebilirsiniz.

2 Adet AA/LR6 pilleri içindedir

-

oyuncakları ben alıyorum canım,özelden yazmıştık, anlaştık arkadaşla,bilgin olsun diye yazdım.

yorumunuz yoktu oyunccaklar için canım? ben dileksu hanımın adaletli olacağına inanıorum, saati ve dakikasına baksın , ben özelden atamadığım için burdan yazmıştım zaten, nasip artık ..
dileksu hanım sizden cevap bekliyorum, eğer benim yorum saatimden öncce o arkadaşla görüşülmüşse , onun hakkıdır zaten...

Son düzenleme:
yorumunuz yoktu oyunccaklar için canım? ben dileksu hanımın adaletli olacağına inanıorum, saati ve dakikasına baksın , ben özelden atamadığım için burdan yazmıştım zaten, nasip artık ..
dileksu hanım sizden cevap bekliyorum, eğer benim yorum saatimden öncce o arkadaşla görüşülmüşse , onun hakkıdır zaten...

ben yorum yapmadan direkt özeline msj yazmıştım canım.o da zaten bana fiyat konusunda anlaştığımızı yazmış cvp olarak. ben öğlen vaktinde yazmıştım.kendisi de ben çıktıktan sonra özelden msj yazmış.kendisi de söyleyecektir herhalde girince forma.

sev-diye hanım,ne yazık ki meral0101 arkadaş bana bu sabah onbuçuğa doğru özel mesajla üçü için bir fiyat teklif edip almak istediğini bildirmiş.BEn mesajı buraya güncel girdikten hemen sonra gördüm ve ona mesaj attım anlaştık.Sİzden özür diliyorum,o sırada çocuk durmadı ben de buraya satıldı yazmayı unutmuşum.dİlerim başka bir alışverişte görüşürüz.

anladım teşekkr ediyorum dileksu hanım. peki bişiler daha eklemeyi düşünüyormusunuz büyük yada bebekler için yine?

Birkaç güne kadar birşeyler daha ekleyeceğim.Siz ne tür oyuncak ya da eşyalar arıyorsunuz,küçük bebek için mi?Aslında bugün satılanlar ancak 3 yaş ve sonrasının oynayacakları birşeylerdi.

Birkaç güne kadar birşeyler daha ekleyeceğim.Siz ne tür oyuncak ya da eşyalar arıyorsunuz,küçük bebek için mi?Aslında bugün satılanlar ancak 3 yaş ve sonrasının oynayacakları birşeylerdi.

dilek hanım bu tarz oyuncaklar bizim için idealdir... birde ben büyükler için açtığınız konudaki Adidas botları da cok sevmiştim, yine ekleyeceğiniz bu tarz birşeyler var mı?

O botlar gerçekten çok güzel ve yeniydi,kızım birkaç kez giymişti.Ne yazık ki 37 numara ekleyeceğim ayakkabı yok,benim ayaklarım 38 çünkü.Kızımınkiler de artık 39 oldu. Yİne de dolaplara bir bakarım unutulan var mı diye.

Back