Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu
yelizber,kızımdan fırsat bulursam birkaç şey eklemeyi düşünüyorum.
adogruyol,en kısa zamanda güncel olanların fotolarını tekrar yükleyeceğim ama oyuncaklarınçoğu satıldı
1.nolu foto : C&A marka kadife takım,92 cm,alt arka kısmında üst giyilince görünmeyen hafif bir lekeli kısım var,7,5 tl
6 ve 7 nolu foto : Chicco çift katlı penye hırka,bir tarafı pembe,bir tarafı beyaz üzerine pembe tavşan desenli,bir tarafının kolu hafif lekeli, 7,5 tl
yelizber,kızımdan fırsat bulursam birkaç şey eklemeyi düşünüyorum.
adogruyol,en kısa zamanda güncel olanların fotolarını tekrar yükleyeceğim ama oyuncaklarınçoğu satıldı
1.foto : Uğurböceği pelüş oyuncak,kullanılmadı 10 tl
2.foto : Ikea büyük ayı oyuncak yaklaşık 69 cm boyunda,sıfırı Ikeada 40 tl , fiyatı 10 tl
3.foto : 4 adet kalın sayfalı kitap Bebeğimin dünyası,Güzel bir gün, Dokun Hisset Yavru Tavşan,Rüya Banyoda(şarkılı kitap) Bu kitaplar diğer ürünlerim gibi yepyeni değil,yıpranmış ama kesinlikle kullanılabilir.Yıpranma olduğu için sıfırının çok altında fiyata veriyorum.Hepsi 15 tl(internette sıfır fiyatları toplam 55 tl)
4.foto : Pamuk Prenses yapboz kitabı,sıfır paketinde. Kalın sayfalı kitap ve her sayfada resmin üzerine yapılan bir yapboz var.Bizde 2 çeşidi daha olduğundan satıyorum 10 tl
Elimde özelikleri aşağıda belirtilen ürün var.Aerosleep adlı bir Belçika markası.Ebadı 70x140 cm ama 60x120 cm park yatakta da kullandım,hiç sorun olmuyor.Kızım küçükken çok gazlıydı,hep yüzüstü yatırdım,gazına çok iyi geldi ve bu ürün sayesinde içim hep rahattı.Doktorumuz tavsiye etmişti,terlemeyi de engelliyor,alerjiyi önlüyor.
Biz büyük yatağa geçeceğimiz için satıyorum,ürün 3-4 yaşına dek çok işinize yarayacaktır.Aşağıdaki bilgiler bir internet sitesinden kopyalanmıştır.Ürün fotoğrafını bu akşam eklerim.Sıfırı 200 tl ve üzeri,ben sıfırdan farsız,tertemiz ürünümü kargo dahil 85 tlye satıyorum.
AEROSLEEP: EŞSİZ UYKU KONSEPTİ
Uyuyan bebeklerin güvenliği üzerine yapılan çalışmalar iki noktaya odaklanmıştır;
Bebek yatakları boğulmayı ve terlemeyi önleyecek şekilde hava geçirgen olmalıdır
Bebek yatakları bakteriler ve tozlar için üreme ve toplanma alanı olup, bunun için bebek yataklarının sıvı geçirmeyen bir yatak koruyucu ile kaplanması gerektiğidir. Fakat sıradan yada su geçirmeyen bir yatak koruyucu yatağın tüm hava geçirgenlik özelliğini tamamen ortadan kaldırır.
Bu aileleri hijyenik bir yatak koruyucu ve hava alan bir yatak arasında zor bir seçim yapmak zorunda bırakıyordu. Bunun için Aerosleep yeni bir konsept geliştirdi: bulunması gereken tüm iyi özellikleri barından bir ara kat:
*Aerosleep Koruyucu Ara Kat Nem hızlı bir şekilde buharlaşır, boğulma ve terleme riskini minimuma indirir.
* Nemi emer, hızlı ve çabuk bir şekilde buharlaşmasını sağlar
* Yatakla bebek arasında bakterilere karşı aşılmaz bir kalkan oluşturur.
Yukarıda belirtilen çelişki için bir çözüm sunan, Aerosleep koruyucu ara kat, her uyuyan bebeğin sağlığı ve güvenliği için bir devrimdir. Diğer bir deyişle, siz de bebeğiniz için en iyi uyku ortamını yaratabilirsiniz. İyi bir sırt desteği olan yatak ile, Aerosleep güvenli ve rahat bir uyku sağlar
1 ve 2.foto : Eichhorn marka küp puzzle.4 adet puzzle yapılabilir,küplerin geçirildiği esnek çubuklar sayesinde tahtadan çıkarmadan oynanabilir. Sıfır ama paketini açmıştık.Çok oyuncak var ,o sebeple satıyorum.35 tl etiketli. Fiyatı 25 tl
3.ve 8.foto : Tchibo marka ,mıknatıslı,ahşap,gölde balık tutma oyunu. Sıfır değil ama gayet iyi durumda,kutusuyla yollayacağım ama kutusu biraz yıpranmış. 15 tl-
4.foto : Uğurböceği peluş 7,5 tl
5.foto : Yapboz kitabı,kalın sayfalı,her sayfada resimlerin üzerine yaptığınız yapboz var.Sıfır paketinde 10 tl
6.foto : Ikea büyük ayı.Yaklaşık 69 cm boyunda,yumuşacık 10 tl(sıfırı 40 tl)
7.foto : 4 adet kalın sayfalı,biri şarkılı kitap.Yıpranmış ama kesinlikle kullanılabilir.Dörtte bir fiyatına 15 tl
9 ve 10.foto : İkiz bebekler banyoda.Ahşap küvet,duş teknesi,lavabo ve çamaşır askısı,iki minik bebek. Ahşaplarında bayağı çizikler var ama oyunda kim bakar çiziğe,taş gibi ahşap. Çok cici,tam evcilik için ideal. 15 tl
11.foto : Dede marka plastik kamyon 5 tl
12.foto : Keçe kuş 7,5 tl
13,14 ve 15.foto : Playskool binbiryüz patates kafa,40ın üzerinde parçası var,komik yüzler yapılabiliyor. Küçük parçaları kafanın arkasında muhafaza ediliyor ancak arka kapağını kaybettik(oynanmayla ilgili sorun teşkil etmez).Bir de ön yüzünde bir iz var,fotoda görülüyor,ne olmuş çözemedim.Sonuçta gözler oraya geliyor ve oynarken iz görünmüyor.Bu boydaki sıfırı 50 TL civarı. Fiyatı 25 tl
16 ve 17.foto : Evcil Hayvanlar kalın sayfalı yapbozlu kitap.Her sayfada 4lü yapbozlar var,resimlerin üzerine yapılıyor.Renkleri de öğretiyor ama renk kartlarının birkaçı kayıp.Kitapsa yepyeni,puzzle olara hiç kullanılmadı çünkü,kızım sadece renk kartlarıyla oynadı. 7,5 tl
18.foto :Fisher Price 3d film makinası,filmi içinde ,hiç kullanılmadı.Yanında bir de Güzel ve Çirkin çizgi filminin görüntüleri olan yedek filmini vereceğim, sıfır paketinde.İkisi sıfır 23 tl civarı,bendeki fiyatı 12,5 tl.
19.foto : Eichhorn marka ahşap boncuk dizme.Boncuklar büyük değil,4 yaş ve üzerine önerilir.Sıfır paketinde,sadece açtık ve baktık.5 tl
20.foto : Kalın sayfalı kitap,yepyeni 10 tl
21.foto : Kalın sayfalı bebek kitabı,uyku öncesi için ideal,hafif yıpranmış 5 tl
22.foto : 2 adet kalın sayfalı kitap,sıfır ayarında ,ikisi 10 tl
23.foto : Fisher Price kalın sayfalı,açılır kapanır pencereli eğitici kitap ,gayet iyi durumda 10 tl
24.foto : Şarkılı tuvalet eğitimi kitabı,yepyeni 5 tl
25.foto : Mickey Mouse yapbozlu kalın sayfalı kitap.Sıfır,sadece açtık 10 tl
26 ve 27.foto ede marka çivi oyunu ,sıfır ,sadece paketi açıldı 12,5 tl