1.foto : Ahşap hayvan parçalarını tamamlama -Çocuğunuz farklı hayvanların kafa,vücut ve ayaklarını alt alta koyup gülebilir ya da doğru parçaları bularak becerilerini geliştirebilir.Yabancı b
ir markanın ama adı bir türlü aklıma gelmedi,gelince yazarım. 30 TLye almıştım, 15 TL
2. FOTO : Eichhorn marka hayvanlar puzzle- Büyük bir puzzle,tutma yerleri var takıp çıkarmak için,parçası eksik değil fotoya koymayı unutmuşum 10 TL
3.FOTO : 4 adet kalın sayfalı kitap bebeğimin dünyası,güzel bir gün,dokun hisset yavru tavşan,rüya banyoda(şarkılı kitap)
BU KİTAPLAR YIPRANMIŞ AMA KESİNLİKLE KULLANILABİLİR KİTAPLAR.YIPRANMIŞ OLDUKLARI İÇİN SIFIRININ ÇOK ALTINDA FİYATA VERİYORUM, SIFIRI İNTERNET FİYATIYLA 55 TL CİVARI, BENDEKİ FİYATI 15 TL.
4.foto : Neşeli saklambaç harr harr kitabı,sayfalarda saklanan hayvanları bulunca hayvanların sesleri çıkıyor,en favori kitabımızdı. BU KİTAP DA YENİ GİBİ DEĞİL,YIPRANMIŞ AMA KESİNLİKLE KULLANILABİLİR DURUMDA. sıfırı 25 TL civarıydı,fiyatı 10 TL
5.FOTO :C&A marka bebek atkısı Bir tarafı pembe süet görünümlü,üzeri ceylan deseni işlemeli,diğer tarafı kürk 7,5 tl
6. FOTO : webminiş denen miniş oyuncakları serisine ait bir çeşit sanal hayvan besleme ve bakımı vs atari oyuncağı.Minik,çantaya asılabilir.Şu anda internette stoğunu göremedim ama 35 TL civarı hatırlıyorum sıfırını, ben 10 TLye veriyorum.