Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

O botlar gerçekten çok güzel ve yeniydi,kızım birkaç kez giymişti.Ne yazık ki 37 numara ekleyeceğim ayakkabı yok,benim ayaklarım 38 çünkü.Kızımınkiler de artık 39 oldu. Yİne de dolaplara bir bakarım unutulan var mı diye.

bakarsanız sevinirim dilek hanım. şişme mont tarzı bir şey var mı? 38 bedenlerde?

Birkaç güne kadar birşeyler daha ekleyeceğim.Siz ne tür oyuncak ya da eşyalar arıyorsunuz,küçük bebek için mi?Aslında bugün satılanlar ancak 3 yaş ve sonrasının oynayacakları birşeylerdi.

elinde 18 ile 36 ay arası kış için kız kıyafeti varsa kargo gelmeden bakmak isterim canım.

sevdiye hanım,ne yazık ki şişme mont tarzı birşey yok.Elimde Maxmara marka çok şık bir kaban var,bit pazarında eklemiştim.Eşim Çİnden hediye getirdi xl beden ama bana olmadı küçük geldi,sanırım kalıbı dar .Düşünürseniz bit pazarındaki konuma bakabilirsiniz.

tutya ,fotograftaki üç oyuncak da satıldı,yazmıştım bir önceki sayfada.9.sayfadaki yapbozlar,çivi oyunu,peluşlar ,ahşap ipe dizme oyunu duruyor.

özel msj kutun dolu canım.özelden iban no-ad-soyad bilgilerini gönderir misin yarın hesabına eft yaparım

$06012014699.jpg $06012014702.jpg $06012014695.jpg $06012014696.jpg $02012014685.jpg $06012014704.jpg

1.foto : Ahşap hayvan parçalarını tamamlama -Çocuğunuz farklı hayvanların kafa,vücut ve ayaklarını alt alta koyup gülebilir ya da doğru parçaları bularak becerilerini geliştirebilir.Yabancı b
ir markanın ama adı bir türlü aklıma gelmedi,gelince yazarım. 30 TLye almıştım, 15 TL

2. FOTO : Eichhorn marka hayvanlar puzzle- Büyük bir puzzle,tutma yerleri var takıp çıkarmak için,parçası eksik değil fotoya koymayı unutmuşum 10 TL

3.FOTO : 4 adet kalın sayfalı kitap bebeğimin dünyası,güzel bir gün,dokun hisset yavru tavşan,rüya banyoda(şarkılı kitap)
BU KİTAPLAR YIPRANMIŞ AMA KESİNLİKLE KULLANILABİLİR KİTAPLAR.YIPRANMIŞ OLDUKLARI İÇİN SIFIRININ ÇOK ALTINDA FİYATA VERİYORUM, SIFIRI İNTERNET FİYATIYLA 55 TL CİVARI, BENDEKİ FİYATI 15 TL.

4.foto : Neşeli saklambaç harr harr kitabı,sayfalarda saklanan hayvanları bulunca hayvanların sesleri çıkıyor,en favori kitabımızdı. BU KİTAP DA YENİ GİBİ DEĞİL,YIPRANMIŞ AMA KESİNLİKLE KULLANILABİLİR DURUMDA. sıfırı 25 TL civarıydı,fiyatı 10 TL

5.FOTO :C&A marka bebek atkısı Bir tarafı pembe süet görünümlü,üzeri ceylan deseni işlemeli,diğer tarafı kürk 7,5 tl

6. FOTO : webminiş denen miniş oyuncakları serisine ait bir çeşit sanal hayvan besleme ve bakımı vs atari oyuncağı.Minik,çantaya asılabilir.Şu anda internette stoğunu göremedim ama 35 TL civarı hatırlıyorum sıfırını, ben 10 TLye veriyorum.

1.foto. c&a kırmızı pantolon,152 cm,kumaşı kot kumaşı gibi. hiç giyilmedi sadece bir defa yıkandı.12,5 tl

2.foto. lcw pamuklu kazak. 146-152 cm. hiç giyilmedi sadece yıkandı. 10 tl

3.foto lcw uzun kol tshirt 146-152 cm hiç giyilmedi yıkanmamış da olabilir 10 tl

4.foto lcw sweatshirt 156-160 cm ama kalıbı küçük hiç giyilmedi sadece yıkandı 10 tl

5.foto c&a tshirt dört beş defa giyilmiştir 146-152 cm 5 tl

6.foto c&a pijama birkaç kez giyildi 146-152 cm 10 tl

7.foto c&a pijama üç dört kez giyildi altında biraz lekesi var. 5 tl

8.foto c&a kot pantolon hiç giyilmedi ama yıkandı 158 cm 15 tl

9.foto da aynı kot,fazladan eklemişim yanlışlıkla.1-2-3-4 ve 8 .fotodaki üRünler sıfırdır ama ben aldığım herşeyi yıkıyorum giydirmeden,o sebeple hepsi yıkanmıştır.

1.foto. c&a kırmızı pantolon,152 cm,kumaşı kot kumaşı gibi. hiç giyilmedi sadece bir defa yıkandı.12,5 tl

2.foto. lcw pamuklu kazak. 146-152 cm. hiç giyilmedi sadece yıkandı. 10 tl

3.foto lcw uzun kol tshirt 146-152 cm hiç giyilmedi yıkanmamış da olabilir 10 tl

4.foto lcw sweatshirt 156-160 cm ama kalıbı küçük hiç giyilmedi sadece yıkandı 10 tl

5.foto c&a tshirt dört beş defa giyilmiştir 146-152 cm 5 tl

6.foto c&a pijama birkaç kez giyildi 146-152 cm 10 tl

7.foto c&a pijama üç dört kez giyildi altında biraz lekesi var. 5 tl

8.foto c&a kot pantolon hiç giyilmedi ama yıkandı 158 cm 15 tl

9.foto da aynı kot,fazladan eklemişim yanlışlıkla.1-2-3-4 ve 8 .fotodaki üRünler sıfırdır ama ben aldığım herşeyi yıkıyorum giydirmeden,o sebeple hepsi yıkanmıştır.
canım oyuncaklar bugün geldi,beklediğimden daha güzeller,iyi dileklerin için teşekkür ederim,ama hala bilgilerini göndermedin,bekliyorum eft yapmak için

Back