Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyuncak isteyen yok sanırım
Dileksu Hanimcim; kitaplarimiz ve film makinamiz simdi ulasti. Tertemizler yepyeniler piril pirillar.. siz oyle disinda yipranma var falan dediniz diye tam emin olamamistim acikcasi, inanin cok pisman oldum diger kitaplarinizi ve patates kafayi da almadigim icin.. Resimlerden boyutlari ben cok anlamamisim; bazilari koccaman kitaplar bunlarin... Tekrar cok tesekkur ediyorum..
Evet duruyor.Size ozelden yazacagim ama simdi cikmak zorundayim.
Birkaç tane yazlık elbise var elimde,birazdan ekleyeceğim.
Ben bekliyorum kargomu göndermediyseniz belki ekleyeceklerim olur
Birkaç tane yazlık elbise var elimde,birazdan ekleyeceğim.
Yarın gönderecektim kargonuzu.Yarın göndermezsem 7 şubat sonrasına kalır,sömestr tatilinde yokuz çünkü.Aceleniz yoksa bekletirim,hurçlara bakıyorum arada çıkıyor işte birşeyler.
Tamam o zaman siz yarın gönderin kargoyu diğer türlü çok geçe kalıcak diğerlerinden beğendim olursa tekrar bakarım sonra.
teşekkür ederim.![]()
Tamam yatın yollayacağım.Mavi takımın altının arka üst kısmında leke var hafif,çok uğraşmadım çıkarmak için,bende genelde organik deterjan vs var. Ama belki gözünüzden kaçmıştır diye yine de yazayım dedim.Üst giydirilince leke gözükmüyor aslında.
Yazlık ekleyeceklerim fazla değil.Bir tane mothercare elbise 2-3 yaş,bir tane de andy wowo marka elbise var,o da 2-3 yaş 98 cm ama ben kızım 90 cmken giydirdim,kalıbı çok küçük.Sizin kızınız bunları ancak bir sonraki yaz giyebilir.Hurçlara bakacağım daha ama küçük çıkar mı inanın bilemiyorum.Elbiseleri eklerim zaten bir iki saate kadar.Tamam olsun önemli değil keşke yazlıklardanda görsemdim merak ettim şimdi :)
Bugün ekleyemezsiniz dimi birkaç parçada olsa
Yazlık ekleyeceklerim fazla değil.Bir tane mothercare elbise 2-3 yaş,bir tane de andy wowo marka elbise var,o da 2-3 yaş 98 cm ama ben kızım 90 cmken giydirdim,kalıbı çok küçük.Sizin kızınız bunları ancak bir sonraki yaz giyebilir.Hurçlara bakacağım daha ama küçük çıkar mı inanın bilemiyorum.Elbiseleri eklerim zaten bir iki saate kadar.