Bebek İkinci El kalan markalı oyuncaklar ve fazlası 7.sayfada..

Merhaba aktivite masaniz satildimi acaba almak istiyorum.. watsaptan gorussek olurmu.. kargo dahil 65tl yapqbilrmisiniz??

kizim 6 aylik orumcege biniyor. ickerinde kizima uygunlari hangikeri.aktivite masasi kullanışlı mi

6 aylıkken aktivite masası erken olur bence ama tabi siz bilirsiniz..resimlerinden bakabilirsiniz hangisi kızınızın ilgisini çeker çünkü her çocuk farklıdır. :KK66:

Kargo ne tutar inanin bilmiyorum arabalarin cok yer tutacagi kesin..izmir ici olsa kolay da..

images.jpeg Mikinin arabasi mikisi icinde kol yardimiyla firlatiyor

Satmak istemiyorsunuz sanırım siz oyuncakları sürekli bakıyorum cvp yazmiyorsunuz yinede Teşekkürler iyi satışlar ..

Calisiyorum iki cocugum var baxen sadece bakip cikabiliyorum cunku ufaklik elimde tel gorunce saldiriyor.ucak olan 70 figeri 15

Calisiyorum iki cocugum var baxen sadece bakip cikabiliyorum cunku ufaklik elimde tel gorunce saldiriyor.ucak olan 70 figeri 15
Kusura bakmayın allah yardımcınız olsun ben çok beğendim onları ama ikisi 70 olmaz mı benim bütçemde kısıtlı o yüzden birde Kargo parası var özelden nasıl konuşuyoruz ben yeniyim de

arkadaşlar aktivite masası akvaryum ,eğitici kitap ve boncuk fırlatan kamyon satılmıştır.

X