Ooo sen beni solladın valla :) .Cok güzel 1700.İstemek basarmanın yarısıda benim kısıtladıgım bişey yok.Sadece az yiyorum.5 'li haneler uzak bacım uzak...Biraz sıksam,bişeyleri eksik yesem olur.5'te en son kendimi 16-17 yasımda hatırlıyorum.
Kızın nasıl oldu canım diş mi çıkartıyo? Huysuzlugu geçti mi?
Hakkımızda hayirlisi canım bakalim geliyorlar şimdi bakmaya sonuçları yazarım size.400 gr gayet iyi benim içinSende iyi vermissin canim ,,bugun bende 2 gullac yedim. Malesef ama simdi yuruyusten geldim 40dk tempolu..anlasmanizi dilerim ev konusunda
Bilmiyorum canim atesi yok disinede baktirtmiyo ama buyuk ihtimal dis bugun daha iyiydi
Ayniyiz canim hemen hemen,benimde kisitladigm yok az az yiyorum kalorili seylerden olmayacak sey yoktur inan yeterki,benim adetime 3gun kala sabah bi kalkayim demistim kalkamadim acayip bas donmesi ve mide bulantim olmustu daha once hic oyle olmamistim ve test yaptim cok silikte olsa cikti ..daha sonraki gunlerde halsizlik ve tansiyonum cok dusuktu ayrica et urunlerinden midem bulanmisti
sonunda ben de üye oldum kadınlar kulübüne..Merhaba benim de 5 kilo kadar fazlam var inşallah ben de burda sizlerle beraber ( tabi kabul buyrulursam ) vermek istiyorum kilolarımı.Bi süredir takip ediyordum sizi aranızdaki muhabbet birbirinize verdiğiniz motivasyon çok hoşuma gitti.umarım herkes istediği kiloya istediği zamanda ulaşır.
Hizlisin canim biz oglumla yeni kahvaltı yapiyoruz.esimin işi vardı erken gitti bizde sallaniyoruz bugün. Kahvaltı sonrasu baya isim var benimde.liste güzel olmuş eline sağlıkKızlar evimi topladım,yemegimi yaptım....
Kahvaltı olarak;1 kase arpa sehriye corbası içtim.
Ahlaa...............74.2
Secil.................77
Gülcan............69.6
Cagla..............65.5
Ddem89........63.2
peldaplt........67.4
guzelimm......68
Guzelimm kilonda artış var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?