hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün inşallah
Niyetim öyle bir iki yazıp gitmek değil ama bu aralar iyice saldım diyet işini.az önce arkadaş memleketten lokum getirmiş lüp indirdim mideye şimdide pişmanım.böyle diyete başlıyorum diye düşününce sanki daha da iştahım açılıyor.
Selam kızlar cumaniz mübarek olsun.eve yeni geldim.dun yarım yamalak ayran detoksu yaptım tam uymadigim halde 400 gram gitmiş. Bugün doktora gittim diye yapmadım bugün o kadar karistirdimki yazarsam kovalarsiniz benisabah kahvaltı yapmadim kan vericem diye sonra duzenim şaştı.saat 11.15 gibi cay+açma. Saat 1 gibi bir paket dido Türk kahvesi 15 tane falan fındık sonra küçük ekmeğin arasina pastırma yedim sonra nescafe ve bi paket bitter çikolata (küçük olanlarindan) şimdiye kadar bunları yedim suçluyum ve pismanim ama yedim duzenim şaştı baya bi yürüdüm dışarda.
Tahlil sonuçlarım iyi.ilaca devam 3-4 ay daha kullanmam gerekiyormuş daha bende bunlar var kizlar.ev felaket yataklar duruyo ve eve bakmaya gelicekler acil toplamam lazım
Selam kızlar cumaniz mübarek olsun.eve yeni geldim.dun yarım yamalak ayran detoksu yaptım tam uymadigim halde 400 gram gitmiş. Bugün doktora gittim diye yapmadım bugün o kadar karistirdimki yazarsam kovalarsiniz benisabah kahvaltı yapmadim kan vericem diye sonra duzenim şaştı.saat 11.15 gibi cay+açma. Saat 1 gibi bir paket dido Türk kahvesi 15 tane falan fındık sonra küçük ekmeğin arasina pastırma yedim sonra nescafe ve bi paket bitter çikolata (küçük olanlarindan) şimdiye kadar bunları yedim suçluyum ve pismanim ama yedim duzenim şaştı baya bi yürüdüm dışarda.
Tahlil sonuçlarım iyi.ilaca devam 3-4 ay daha kullanmam gerekiyormuş daha bende bunlar var kizlar.ev felaket yataklar duruyo ve eve bakmaya gelicekler acil toplamam lazım
Haklısın canım aslında herşey beyinde bitiyor.11 kg yediklerime dikkat ederek ama diyet şeklinde değilde aburcuburu kısarak ve en önemlisi spor yaparak verdim.Eliptik bisiklet almıştım onun çok faydası oldu.
sekeda nerelerdesin canım seni merak ediyorum beni geçicektin ki geçtinde zaten kilonu ve seni merak ediyorum bi bıraktın tam bıraktın yani bizi
Canim benim ayran biraz eksiydi ilk gun guzeldi ama dun zorlandim biraz ve aclik hissim artti oyuzden aksam biraz atistirdim, bugun daha bi halsizlik var neden boyle oldu anlayamadim,.amma velakim sonuc harika 1700vermis gorunuyorum...
Bende evlendigmde 63 dum veremem deme iste yeterki, istemek olmanin yarisidir,,,
Kızlar benim mide bulantısı bebekten olmasın yaa :))) siz tecrübelisiniz en erken belirti ne zaman olur?Günüm gecmedi test yapamıyorum.
Bugun pazarda döner koktu aman o koku benim midemi cok bulandırdı,böyle hiç huyum yoktu önceden....
Bugun yiyebildiklerim;
2 dilim tam bugday ekmegine kasar peyniri,domates sandviç yaptım.Yanına 1 biber.Arada 5 ceviz,1 yesil elma.Sadece 2 bardak su.1 türk kahvesi..Midem bulanıyor yiyemiyorum...
okadar yürümüşsün canım bişey olmaz yediklerinden ayrıca aradada yemek lazım geçmiş olsun bu arada
Dogru yolu bulmussun canim gene ayni sekilde hedefine ulasabilirsinHaklısın canım aslında herşey beyinde bitiyor.11 kg yediklerime dikkat ederek ama diyet şeklinde değilde aburcuburu kısarak ve en önemlisi spor yaparak verdim.Eliptik bisiklet almıştım onun çok faydası oldu.
İnşallah canım kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum.hastane psikolojisi beni yoruyoHadi gözünaydın canım.Tahlillerinin iyi cıkmasına sevindim.
Dısarda olunca yedikleri sasıyor insanınCok kacmamıs yine.Fındık biraz fazla gitmiş :)
Eve iyi alıcı cıkar inşallah.
Canım daha çok erken.ama okuduğum ve hissettiğim belirtiler önce adet gecikmesi.kokuya duyarlılık, halsizlik ve uyku hali, kirpiklerin birbirine yapismasi, , göğsun ucunun etrafinin koyulasmasi ve büyümesi.bide annelik hissi. Yani bebek varsa annelik hissi doğuyo içine. Ama bu belirtiler kişiden kişiye degisiyo.onun için fazla beklenti içine girme ama kendini kolla.agir kaldırma yukariya doğru elini falan uzatma kısacası kendini fazla yorma.hakkinda hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Selam canım hoşgeldin aramıza bi türlü sana hoşgeldin diyemedim kosturmaktan içime dert oldu.insallah hep beraber güzel kilolar vericez . katılım önemli motivasyonu arttiriyo.daha önce baya güzel kilo vermişsin şimdide devamı gelir canım merak etmemerhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız? .Şuan 64 kiloyum hedefim 57 olmak.geçtiğimiz temmuz ayından beri 11,5 kg verdim 2 aydır aynı kilodayım .inşallah hedeflerimize ulaşırız.
Kızın nasıl oldu canım diş mi çıkartıyo? Huysuzlugu geçti mi?Dogru yapiyorsun canim benim ilkhedef de 65 ,bugun bende spor yapamadim kizim huysuz bugun dis gelecek galiba,yarin bende yuruyecegm arkadasla,hapin faydasini gorursun bi arkadasima cok iyi gelmisti hap
Adetime daha var.1 hafta oldu suyu içeli.Ara ara mide bulantısı var.Kokulardan tiksiniyorum.Sol kasıgımda segirme var.Annemde bugun tutturdu sen hamile misin?demeye.Hakkımızda hayırlısı....
Sen ne yaptın?Begendiler mi evi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?