Olur beraber olunca daha güzel olur motivasyon açısından her ayın 15i
Tamam canim hatta isteyen olursa topluca da yapsak fena olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur beraber olunca daha güzel olur motivasyon açısından her ayın 15i
Guzelim sagligina kavusmana sevindim ,bu hafta 4kisi falan bildirim yapti sanirsam merhaba deyip birdaha gorulmeyen cok oluyor malesef ...
SEA hosgeldin canim bizimle deneyimlerini paylasmani dilerim.
İnşallah canım benim hedef önce 68 sonra 65 bakalım olur inşallah
Hosgeldin canım.Azim olunca biz kadınların basaramıyacagı hiçbirsey yok...
Guzelim sagligina kavusmana sevindim ,bu hafta 4kisi falan bildirim yapti sanirsam merhaba deyip birdaha gorulmeyen cok oluyor malesef ...
SEA hosgeldin canim bizimle deneyimlerini paylasmani dilerim.
Herkes yogun calışıyor,işleri olabilir......Kk ya giripte buraya ugramayanları ve bildirim yapmayanları kınıyorum.Merhaba bende varım diyenler,ben artık diyet yapmıyorum diyebilmeli.Bunu neden yazıyorum bazı kişiler sadece yazmak için yazıyor...Biz bu işi ciddiye alıyoruz ve aynı ciddiyetle devam etcek olanlarla devam etmek istiyorum.Sanalda olsak her anlamda destek veriyoruz.
ama hiç ekmek yemiyosun diyet yapmazkende ekmek yemiyomusun diyet bitince yaniBen bu zayıflama yoluna geçen sene mart ayında diyetisyene giderek 82 kilo ile başladım; mayıs ayında 70 kiloyu gordum.
Hatta en son tartıldığımda 69.2 kg gelmiştim.
Geçen sene mayıs ayından beri diyet filan yapmadım. Ama son zamanlarda kıyafetlerimin daraldığını beni rahatsız ettiğini farkettim.
Ve artık diyete başlamam gerektiğini düşündüm.
Çok şükür rejimi bıraktığımdan beri kilo almamışım.
Pazartesi günü başladım bi nevi Karatay diyeti yapmaya başladım. Tam Karatay'da sayılmaz ama o tarz bir diyet yapıyorum.
Salı günü tartıldım ve 70 kg'dım. Haftaya Salı bir daha tartılcam. Bakalım inşallah vermiş olurum. Azimliyim ama artık yeter dedim.
Sabahları : "1 bardak şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, 5 adet ceviz" yiyorum.
Öğlen : Ayran, tavuklu salata ve diğer günlerde ayran ve bir avuç dolusu fındık yedim.
Akşam: Balık ızgara ve salata, dün de zeytinyağlı barbunya ve ızgara et yedim.
Bazen canım çok tatlı istediğinde gün kurusu kayısı yedim.
Bakalım daha 4 gün oldu. İnşallah sonuç güzel olur.
ama hiç ekmek yemiyosun diyet yapmazkende ekmek yemiyomusun diyet bitince yani
iyi günler kızlar ayrancılar maşaallahınız var güzelim iyi olmana sevindim canım kaç kilosun epey su kaybetmişsindir bol bol su iç canım
Ben bu zayıflama yoluna geçen sene mart ayında diyetisyene giderek 82 kilo ile başladım; mayıs ayında 70 kiloyu gordum.
Geçen sene mayıs ayından beri diyet filan yapmadım. Ama son zamanlarda kıyafetlerimin daraldığını beni rahatsız ettiğini farkettim.
Pazartesi günü başladım bi nevi Karatay diyeti yapmaya başladım. Tam Karatay'da sayılmaz ama o tarz bir diyet yapıyorum.
Salı günü tartıldım ve 70 kg'dım. Haftaya Salı bir daha tartılcam. Bakalım inşallah vermiş olurum. Azimliyim ama artık yeter dedim.
Sabahları : "1 bardak şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, 5 adet ceviz" yiyorum.
Öğlen : Ayran, tavuklu salata ve diğer günlerde ayran ve bir avuç dolusu fındık yedim.
Kk ya giripte bu topige ugramayan bildirim yapmayan hanımlar var aramızda birbirimize destek için varız.Cok güzel katılımlar oluyor ve cok güzel kilolar verdik....Devam etmeyi istemeyen yada düşünmeyen arkadaslarda yazsın...1 hafta yaz 2 hafta yazma bir anlamı olmadıgını düşünüyorum.Burda cok güzel paylasımlar oluyor,bunlara saygı duymak gerekli....
Midem normale dönünce rahatladım.Kızlar komsum söyledi.Mide bulantısına üzüm sirkesi,limonlu salata ye bol bol dedi.Dün yaptım.1 saat sonra gecti.
Tamam canim hatta isteyen olursa topluca da yapsak fena olmaz
Herkes yogun calışıyor,işleri olabilir......Kk ya giripte buraya ugramayanları ve bildirim yapmayanları kınıyorum.Merhaba bende varım diyenler,ben artık diyet yapmıyorum diyebilmeli.Bunu neden yazıyorum bazı kişiler sadece yazmak için yazıyor...Biz bu işi ciddiye alıyoruz ve aynı ciddiyetle devam etcek olanlarla devam etmek istiyorum.Sanalda olsak her anlamda destek veriyoruz.
Ben bu zayıflama yoluna geçen sene mart ayında diyetisyene giderek 82 kilo ile başladım; mayıs ayında 70 kiloyu gordum.
Arkadasim vardi simdi gitti biraz isim var.camasir katlayip ütü yapmam lazım basimda ağrıyo
Gecmiş olsun canım.En sevmedigim ev işi ütü.İşten cıktıgımdan beri ütü işi nerdeyse hic yok... :)
Sürekli evde çamaşır işim oluyo yıka kurut katla ütüle böyle devam ediyor haftada kac kere çamaşır yikiyorum saymadim bile
Saol canım havalrdan mi neden bilmiyorum ağrı kesici aldım ama daha fayda etmedi. Bi kac gündür yorgunluk var üzerimde
Masallah cok iyi kilo vermişsin.Yemek düzenin hosuma gitti.Ceviz tok tutuyor insanı....Ddemcigimin dedigi gibi ekmek hic yok ekmek sonra yersen kilo almaz mısın?
Masallah cok iyi kilo vermişsin.Yemek düzenin hosuma gitti.Ceviz tok tutuyor insanı....Ddemcigimin dedigi gibi ekmek hic yok ekmek sonra yersen kilo almaz mısın?
Bende karatayi denemiştim canım bana en büyük faydası ekmek yeme istegimi azaltması ve ekmek yemedende doyabilicegimi ogretmesi oldu.cok guzel kilo vermişsin canım azmin daim olsun