• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Guzelim sagligina kavusmana sevindim ,bu hafta 4kisi falan bildirim yapti sanirsam merhaba deyip birdaha gorulmeyen cok oluyor malesef ...
SEA hosgeldin canim bizimle deneyimlerini paylasmani dilerim.

Herkes yogun calışıyor,işleri olabilir......Kk ya giripte buraya ugramayanları ve bildirim yapmayanları kınıyorum.Merhaba bende varım diyenler,ben artık diyet yapmıyorum diyebilmeli.Bunu neden yazıyorum bazı kişiler sadece yazmak için yazıyor...Biz bu işi ciddiye alıyoruz ve aynı ciddiyetle devam etcek olanlarla devam etmek istiyorum.Sanalda olsak her anlamda destek veriyoruz.

iyi günler kızlar ayrancılar maşaallahınız var :nazar::46: güzelim iyi olmana sevindim canım kaç kilosun epey su kaybetmişsindir bol bol su iç canım:7:

İnşallah canım benim hedef önce 68 sonra 65 bakalım olur inşallah

Hosgeldin canım.Azim olunca biz kadınların basaramıyacagı hiçbirsey yok...

Guzelim sagligina kavusmana sevindim ,bu hafta 4kisi falan bildirim yapti sanirsam merhaba deyip birdaha gorulmeyen cok oluyor malesef ...
SEA hosgeldin canim bizimle deneyimlerini paylasmani dilerim.

Ben bu zayıflama yoluna geçen sene mart ayında diyetisyene giderek 82 kilo ile başladım; mayıs ayında 70 kiloyu gordum.
Hatta en son tartıldığımda 69.2 kg gelmiştim.
Geçen sene mayıs ayından beri diyet filan yapmadım. Ama son zamanlarda kıyafetlerimin daraldığını beni rahatsız ettiğini farkettim.
Ve artık diyete başlamam gerektiğini düşündüm.
Çok şükür rejimi bıraktığımdan beri kilo almamışım.
Pazartesi günü başladım bi nevi Karatay diyeti yapmaya başladım. Tam Karatay'da sayılmaz ama o tarz bir diyet yapıyorum.
Salı günü tartıldım ve 70 kg'dım. Haftaya Salı bir daha tartılcam. Bakalım inşallah vermiş olurum. Azimliyim ama artık yeter dedim.
Sabahları : "1 bardak şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, 5 adet ceviz" yiyorum.
Öğlen : Ayran, tavuklu salata ve diğer günlerde ayran ve bir avuç dolusu fındık yedim.
Akşam: Balık ızgara ve salata, dün de zeytinyağlı barbunya ve ızgara et yedim.
Bazen canım çok tatlı istediğinde gün kurusu kayısı yedim.
Bakalım daha 4 gün oldu. İnşallah sonuç güzel olur. :54:

Herkes yogun calışıyor,işleri olabilir......Kk ya giripte buraya ugramayanları ve bildirim yapmayanları kınıyorum.Merhaba bende varım diyenler,ben artık diyet yapmıyorum diyebilmeli.Bunu neden yazıyorum bazı kişiler sadece yazmak için yazıyor...Biz bu işi ciddiye alıyoruz ve aynı ciddiyetle devam etcek olanlarla devam etmek istiyorum.Sanalda olsak her anlamda destek veriyoruz.

evet hep destek tam destek ben biraz ara verdim ama sizleri bırakmıyorum internetim olduğu sürece hastalıktan yeni kurtuldum ama bi türlü başlayamadım hafta başı misafirlerim vardı şimdide dikkat etmeye çalışıyorum inşallah pazartesi spor inşallah:8::41:

Ben bu zayıflama yoluna geçen sene mart ayında diyetisyene giderek 82 kilo ile başladım; mayıs ayında 70 kiloyu gordum.
Geçen sene mayıs ayından beri diyet filan yapmadım. Ama son zamanlarda kıyafetlerimin daraldığını beni rahatsız ettiğini farkettim.
Pazartesi günü başladım bi nevi Karatay diyeti yapmaya başladım. Tam Karatay'da sayılmaz ama o tarz bir diyet yapıyorum.
Salı günü tartıldım ve 70 kg'dım. Haftaya Salı bir daha tartılcam. Bakalım inşallah vermiş olurum. Azimliyim ama artık yeter dedim.
Sabahları : "1 bardak şekersiz çay, 2 adet haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, 5 adet ceviz" yiyorum.
Öğlen : Ayran, tavuklu salata ve diğer günlerde ayran ve bir avuç dolusu fındık yedim.
ama hiç ekmek yemiyosun diyet yapmazkende ekmek yemiyomusun diyet bitince yani

ben diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum ve inanın son zamanlarda iyice zorlanmaya başlamıştım kilo vermem çok yavaşlamıştı sporu çok yapıyodum yediklerimide iyice azaltmıştım çok aç kalıyodum bakalım bu ara vermem inşallah iyi gelir:6:

iyi günler kızlar ayrancılar maşaallahınız var :nazar::46: güzelim iyi olmana sevindim canım kaç kilosun epey su kaybetmişsindir bol bol su iç canım:7:

68 kiloydum salı günü.Hic yemek yiyemedim....Bu benim hastalıktan olan kilom bu kadar kısa sürede vermem mümkün degil.....
Canım işi ciddiye alanlar hastada olsa paylaşımda bulunuyor.Kk ya girip baska topiklere yazıp buraya yazmayanlar var.Aradan haftalar geciyor kilo bildirimi yapıyorlar.Giremedim,işim vardı,.....birbirimizi kandırmaya gerek yok.HERKES KENDİNİ KANDIRMAKTAN BASKA BİRŞEY YAPMAZ..
Bugun ev temizligimi yaptım ama üstten,detaylı degil.Sabah 1 simit,3 dilim peynir,1 domates,biber yedim,1 fincan ıhlamur içtim.Şimdide kahve içiyorum.Spor yapmam lazım.....Biraz daha toplanayım öyle baslayacagım.

Masallah cok iyi kilo vermişsin.Yemek düzenin hosuma gitti.Ceviz tok tutuyor insanı....Ddemcigimin dedigi gibi ekmek hic yok ekmek sonra yersen kilo almaz mısın?

Kk ya giripte bu topige ugramayan bildirim yapmayan hanımlar var aramızda :( birbirimize destek için varız.Cok güzel katılımlar oluyor ve cok güzel kilolar verdik....Devam etmeyi istemeyen yada düşünmeyen arkadaslarda yazsın...1 hafta yaz 2 hafta yazma bir anlamı olmadıgını düşünüyorum.Burda cok güzel paylasımlar oluyor,bunlara saygı duymak gerekli....

Midem normale dönünce rahatladım.Kızlar komsum söyledi.Mide bulantısına üzüm sirkesi,limonlu salata ye bol bol dedi.Dün yaptım.1 saat sonra gecti.

Evet canım haklısın bende görüyorum buraya yazıp beraber zayiflayalim deyip sonra diğer topiklere yazıp burayı unutuyolar.katilanlar her zaman daha güzel kilo verir.bir selam bile yazmak inanin size karsi sorumlulugumu kilo vermem gerektiğini hatirlatiyo bana

Haklısın paylaşım önemli herkesin kendine gore yoğunluğu oluyo ama onemsemek ve onemsenmek lazım

Bende karatayi denemiştim canımbana en büyük faydası ekmek yeme istegimi azaltması ve ekmek yemedende doyabilicegimi ogretmesi oldu.cok guzel kilo vermişsin canım azmin daim olsun

Arkadasim vardi simdi gitti biraz isim var.camasir katlayip ütü yapmam lazım basimda ağrıyo :(

Gecmiş olsun canım.En sevmedigim ev işi ütü.İşten cıktıgımdan beri ütü işi nerdeyse hic yok... :)

Sürekli evde çamaşır işim oluyo yıka kurut katla ütüle böyle devam ediyor haftada kac kere çamaşır yikiyorum saymadim bile
Saol canım havalrdan mi neden bilmiyorum ağrı kesici aldım ama daha fayda etmedi. Bi kac gündür yorgunluk var üzerimde

Sürekli evde çamaşır işim oluyo yıka kurut katla ütüle böyle devam ediyor haftada kac kere çamaşır yikiyorum saymadim bile
Saol canım havalrdan mi neden bilmiyorum ağrı kesici aldım ama daha fayda etmedi. Bi kac gündür yorgunluk var üzerimde

Bu aralar seninde keyfin yok gibi.Ayaklarının üşümesi gecti mi?Kan tahlili yaptır kontrol amaclı...

Masallah cok iyi kilo vermişsin.Yemek düzenin hosuma gitti.Ceviz tok tutuyor insanı....Ddemcigimin dedigi gibi ekmek hic yok ekmek sonra yersen kilo almaz mısın?

Normalde de çok ekmek yiyen biri değilim.
Sabah kahvaltısında iki dilim yerdim sadece.
Sulu yemek varsa aksam bir dilim belki yerdim ekmek.
Önemli olan pilavı makarnayı kesmek.
Onlar hemen farkettiriyor kilo olarak.

Bende karatayi denemiştim canım bana en büyük faydası ekmek yeme istegimi azaltması ve ekmek yemedende doyabilicegimi ogretmesi oldu.cok guzel kilo vermişsin canım azmin daim olsun

Teşekkür ederim canım. Darısı geride kalan kiloları başına.
Ha bu ara; benim ideal kilom 55-57.
Ben 64 kilo hamile kaldım ve 82 kiloyla doğuma girdim.
Yani benim aslında çok yol katetmem gerekiyor.

Back