Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Normalde de çok ekmek yiyen biri değilim.
Sabah kahvaltısında iki dilim yerdim sadece.
Sulu yemek varsa aksam bir dilim belki yerdim ekmek.
Önemli olan pilavı makarnayı kesmek.
Onlar hemen farkettiriyor kilo olarak.

Ne güzel ekmek yememek...Makarna,pilav falan onlar cok kilo aldırıyor.Corba,makarna...vb.yedik mi ekmegi zaten tüketmiş oluyoruz.

Teşekkür ederim canım. Darısı geride kalan kiloları başına.
Ha bu ara; benim ideal kilom 55-57.
Ben 64 kilo hamile kaldım ve 82 kiloyla doğuma girdim.
Yani benim aslında çok yol katetmem gerekiyor.

Gider,gider o kilolarda.Sen istedigin sürece biz senin yanındayız.Yine cok kilo almamışın dogumda,bugun arkadasım doguma girdi 35 kilo almış.Cok üzüldüm ya.Dr dedi hep yeme yeme hanım diye bebek için bebek için dedi.Şimdi bebek 2.1 kg anne 35 kilo fazlası var....Cok üzüldüm arkadasım adına.

Bu aralar seninde keyfin yok gibi.Ayaklarının üşümesi gecti mi?Kan tahlili yaptır kontrol amaclı...

Yok canım ya özellikle akşamları ayaklarim usuyo.belim agriyo.dun bi ara burnum tıkandı grip olcak gibiydim bugünde bas ağrısı. Karisik yani ara ara topluyorum kendimi yarın cilt doktoruna gidicem tahlil yapicak sivilce için kullandığım ilacın yan etkisi oluyo mu diye kolestrole kan degerlerine de bakiyo.yuzumde baya sivilce vardı duzeliyo artık yaza da kilo vermis olursam bomba gibi olucak

Cok üşüyorsan ferritin,demir degerlerinede baktır canım.Cok gecmiş olsun.
Yaza kadar 63 olmalıyım kızlar.Bomba gibi gidiyoruz havuzlara ve denizlere :)))

Çok usumuyorum sadece akşamları ayaklarim usuyo.saol canim.ay ay hedef süper.bende 65 olsam yaza :))) daha ne istiyim.yillardir 73 ü bi l e görmedim

Cok dogru soyluyorsun tamamen katiliyorum sana

Canim 63u olur dahada inersin yaza cok var ben 56yi hedefledim insallah,.
Secilim hayalli gunlerin geride kalip gercegin olacak insallah

İnşallah canım ya bakalım azimliyim.spor yapamadım bugün evdeydim arkadaş geldi sonra evi topla falan vakit kalmadı yarın tartiyi merak ediyorum kac gostericek acaba .56 güzel bi hedef ama benim için 50li rakamlar su an çok uzak. Onun için yakin hedefler koyuyorum kendime çabuk vazgecmemek için

Kızlar şimdiden söyliyim yarin sabah erken doktora gidicem.gunaydin diyemeyebilirim.sonuclarda ogleden sonra cikiyo.disarda yürüyüş yaparım birazda.yarin beni ozleyin

Dogru yapiyorsun canim benim ilkhedef de 65 ,bugun bende spor yapamadim kizim huysuz bugun dis gelecek galiba,yarin bende yuruyecegm arkadasla,hapin faydasini gorursun bi arkadasima cok iyi gelmisti hap

Günaydın kızlarr.Günlerdir hep gec uyanıyordum,eski düzenime döndüm.
Secil sonucların umarım cok güzel cıkar.Bekliyoruz seni.

Eve canim guzeldide bir iki saattir ayran carpti benii 2kurabiye yiverdim

Ayran nasıl carptı?Uyku mu yaptı?

56 cok güzel bir hedefte ben veremem o kadar.Birşeyleri kısıtlarsam o zaman olur.Yersem,su an yaptıgım düzene döndügümde kilo alırım.63 görelim öncede sonra düşünürüz. :) evlenmeden önce 68-65 arasındaydım.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız? .Şuan 64 kiloyum hedefim 57 olmak.geçtiğimiz temmuz ayından beri 11,5 kg verdim 2 aydır aynı kilodayım .inşallah hedeflerimize ulaşırız.

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız? .Şuan 64 kiloyum hedefim 57 olmak.geçtiğimiz temmuz ayından beri 11,5 kg verdim 2 aydır aynı kilodayım .inşallah hedeflerimize ulaşırız.
merhaba canım hoşgeldin aramıza senin gibi gelen çok oluyo bir iki kere yazıyo yada yazmıyo kayboluyo geri inşallah sen öyle olmazsın

sekeda nerelerdesin canım seni merak ediyorum beni geçicektin ki geçtinde zaten kilonu ve seni merak ediyorum bi bıraktın tam bıraktın yani bizi

Canim benim ayran biraz eksiydi ilk gun guzeldi ama dun zorlandim biraz ve aclik hissim artti oyuzden aksam biraz atistirdim, bugun daha bi halsizlik var neden boyle oldu anlayamadim,.amma velakim sonuc harika 1700vermis gorunuyorum...
Bende evlendigmde 63 dum veremem deme iste yeterki, istemek olmanin yarisidir,,,

Niyetim öyle bir iki yazıp gitmek değil ama bu aralar iyice saldım diyet işini.az önce arkadaş memleketten lokum getirmiş lüp indirdim mideye şimdide pişmanım.böyle diyete başlıyorum diye düşününce sanki daha da iştahım açılıyor.

Hosgeldin canim bizim aramizda olman senin elinde her gun mutlaka ugrayip en azindan bir slm ,yediklerin,deneyimlerin ve her sali kilo bildirimlerini istiyoruz .,
7kilo n kalmis oda gider azimle benim hedefte 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…