- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Faydası oluyo canım emin ol.ama kaç kilo verdim bilmiyorum. İlk gun daha çok veriyosun. Ben 2 kere yaptim bir ayda.ilkinde 2 gün yaptim ikincisinde 1 gun.ama vrrdigim kilolari hatırlamıyorum. Benim biraz karışıkti yaptigim dönem.evde yaptigin yoğurtla olur canım. Pul biber koyabilirsin.[/QOTE]
Evet canim dun vc den cikamadim ve bugun 1300 gr eksilisim nasil sevindim,,,her ay yapacam. duyrulur kizlar baya ise yariyor
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Tam 10 kilo fazlam var. Aslında 15 kiloda artık 10 da razı oldum
Pazartesi günü başladım. Bakalım inşallah veririm...
Faydası oluyo canım emin ol.ama kaç kilo verdim bilmiyorum. İlk gun daha çok veriyosun. Ben 2 kere yaptim bir ayda.ilkinde 2 gün yaptim ikincisinde 1 gun.ama vrrdigim kilolari hatırlamıyorum. Benim biraz karışıkti yaptigim dönem.evde yaptigin yoğurtla olur canım. Pul biber koyabilirsin.[/QOTE]
Evet canim dun vc den cikamadim ve bugun 1300 gr eksilisim nasil sevindim,,,her ay yapacam. duyrulur kizlar baya ise yariyor
Bugünde ben yapicam tekrar sabah 76.9 dum bakalim yarin kac olurum
Ben varim canim kahvaltimi yaptim nohut ve mercimek kayniyor ,Günaydın kızlar bu sabah geç kalktım bi sürü iş beni bekliyo ama önce kahvaltı sonra detoks malzemelerini hazirlicam. Kimse yok ortalarda nerdesiniz kızlar?
Ben varim canim kahvaltimi yaptim nohut ve mercimek kayniyor ,
Kizim uyaninca onun kahvaltiyi hazirlayacam bugun utu yapacam genel bi ortalik toparlama ve spor
Seni gördüğüme sevindim canım bende hazirliyim malzemelerimi bakalım sonuçlar nasıl olucak tartidaki farka sasirmissindir süper gitmiş ilk gün daha cok gidiyo
Cok sasirdim bugunde 500 falan gitse yeter ama sonra normale donunce duraksama olurmuki, 2gun cok kolay aradabi yapacam bende simdi ayranimi yapayim bir saat sonra basliyorum icmeye
Ben yilbasi misafir falan derken kilo vermem durmustu tabi ben hatam fazla kaçırdım siyeti bozmazsan sanmıyorum duraklama olacagini. Kilo fazlası çok olanlar 15 günde 1 az olanlar ayda bir uygulayabiliyo
Selam canım hoşgeldin aramıza kaç kilosun canım
merhaba canım hoşgeldin aramıza
Selam canım hoşgeldin aramıza kaç kilosun canım
Tatlim o zaman her ayin 15i beraber yapalimmi?
Salı günü tartıldım 70 kg'mım.
İnşallah 60 olucam.
Kızlar kilo bildirimi yapmayanlar bugun persembe hala bildirim yok....Her hafta salı bildirime özen gösterelim lütfen.Düzenli bildirim ve listede daha cok motivasyon oldugunu düşünüyorum.Sürekli katılım yapanlara tesekkür ediyorum.
Canim benim ozlettin kendini iyi ilmana sevindim katılım ara ara düşüyo motivasyon için katılım önemli. Reca ederim canım
Salı günü tartıldım 70 kg'mım.
İnşallah 60 olucam.
Hosgeldin canım.Azim olunca biz kadınların basaramıyacagı hiçbirsey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?