Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydın kızlar bu sabah geç kalktım bi sürü iş beni bekliyo ama önce kahvaltı sonra detoks malzemelerini hazirlicam. Kimse yok ortalarda nerdesiniz kızlar?

Günaydın kızlar bu sabah geç kalktım bi sürü iş beni bekliyo ama önce kahvaltı sonra detoks malzemelerini hazirlicam. Kimse yok ortalarda nerdesiniz kızlar?
Ben varim canim kahvaltimi yaptim nohut ve mercimek kayniyor ,
Kizim uyaninca onun kahvaltiyi hazirlayacam bugun utu yapacam genel bi ortalik toparlama ve spor

Ben varim canim kahvaltimi yaptim nohut ve mercimek kayniyor ,
Kizim uyaninca onun kahvaltiyi hazirlayacam bugun utu yapacam genel bi ortalik toparlama ve spor

Seni gördüğüme sevindim canım bende hazirliyim malzemelerimi bakalım sonuçlar nasıl olucak tartidaki farka sasirmissindir süper gitmiş ilk gün daha cok gidiyo

Seni gördüğüme sevindim canım bende hazirliyim malzemelerimi bakalım sonuçlar nasıl olucak tartidaki farka sasirmissindir süper gitmiş ilk gün daha cok gidiyo

Cok sasirdim bugunde 500 falan gitse yeter ama sonra normale donunce duraksama olurmuki, 2gun cok kolay aradabi yapacam bende simdi ayranimi yapayim bir saat sonra basliyorum icmeye

Cok sasirdim bugunde 500 falan gitse yeter ama sonra normale donunce duraksama olurmuki, 2gun cok kolay aradabi yapacam bende simdi ayranimi yapayim bir saat sonra basliyorum icmeye

Ben yilbasi misafir falan derken kilo vermem durmustu tabi ben hatam fazla kaçırdım siyeti bozmazsan sanmıyorum duraklama olacagini. Kilo fazlası çok olanlar 15 günde 1 az olanlar ayda bir uygulayabiliyo

Günaydın kızlar nasılsınız?Bugun iyiyim cok şükür.Evi toplayacagım bugun 4-5 gündür 1 bardak su dısında hiç içemedim.Evi toplayınca iyi olursam spor yaparım....

Kızlar kilo bildirimi yapmayanlar bugun persembe hala bildirim yok....Her hafta salı bildirime özen gösterelim lütfen.Düzenli bildirim ve listede daha cok motivasyon oldugunu düşünüyorum.Sürekli katılım yapanlara tesekkür ediyorum.

Canim benim ozlettin kendini iyi ilmana sevindim katılım ara ara düşüyo motivasyon için katılım önemli. Reca ederim canım

Canim benim ozlettin kendini iyi ilmana sevindim katılım ara ara düşüyo motivasyon için katılım önemli. Reca ederim canım

Kk ya giripte bu topige ugramayan bildirim yapmayan hanımlar var aramızda birbirimize destek için varız.Cok güzel katılımlar oluyor ve cok güzel kilolar verdik....Devam etmeyi istemeyen yada düşünmeyen arkadaslarda yazsın...1 hafta yaz 2 hafta yazma bir anlamı olmadıgını düşünüyorum.Burda cok güzel paylasımlar oluyor,bunlara saygı duymak gerekli....

Midem normale dönünce rahatladım.Kızlar komsum söyledi.Mide bulantısına üzüm sirkesi,limonlu salata ye bol bol dedi.Dün yaptım.1 saat sonra gecti.

Hosgeldin canım.Azim olunca biz kadınların basaramıyacagı hiçbirsey yok...

Guzelim sagligina kavusmana sevindim ,bu hafta 4kisi falan bildirim yapti sanirsam merhaba deyip birdaha gorulmeyen cok oluyor malesef ...
SEA hosgeldin canim bizimle deneyimlerini paylasmani dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…