fazla kilolarımız bizim en son derdimiz verdik vermeye de devam...bunlar geldi benim aklımada
Olur bu güzel oldu.İlk sayfalarda şok diyetler uygulamadıgımızı belirtmemiz lazım kızlar.Okuyanlar hangi diyet,şok mu diye sorucaktır.Baslıktan yola cıkarak...
hadi kızlar kim açıyo başlığı neyse kızlar siz açın ben sonra görürüm nasıl olsa şimdi eşim çağırıyo çıkmam lazım görüşürüz
Bu süper oldu bence.Siz kararlaştırın bana hepsi uyar.Aklıma gelenleri yazdım.Ben cıkıyorum.Öpüyorum hepinizi ben yatıyorum.Sabah 6 da uyancam.İyi geceler.Gözlerim kapanıyor artık.
Bende beğendim güzel fikirler çıkıyo
Bu süper oldu bence.Siz kararlaştırın bana hepsi uyar.Aklıma gelenleri yazdım.Ben cıkıyorum.Öpüyorum hepinizi ben yatıyorum.Sabah 6 da uyancam.İyi geceler.Gözlerim kapanıyor artık.
hadi kızlar kim açıyo başlığı neyse kızlar siz açın ben sonra görürüm nasıl olsa şimdi eşim çağırıyo çıkmam lazım görüşürüz
fazla kilolarımız bizim en son derdimiz verdik vermeye de devam...bunlar geldi benim aklımada
Bence bu olsun ne dersiniz
tamam canım bu olsun
Eşim geldi ben kaçıyorum kızlar ben bu olsun dediğimi beğendim sizede uyarsa açalım. Iyi geceler kızlar
Günaydın kızlar bugün yeni topigimizi açalım
Günaydın canım.Acayım mı?
Tamam canım aç sen sonrada tek tek başarı hikayelerimizi yazarız
tebrik ediyorum canım beni geçtin gerçektenben geri kilo aldım:84: hayırlı olsun kız isteme işinizde allah tamamına erdirsin
Selam sekada,
kusura bakma ben yeniyim de. Ne kadar zamanda kaç kilo verdin.
Birde nasıl verdin? bende hamileyken cok kilo aldım. 10-12 kilosunu verdim.
Tabi daha vermem gereken toplam 15 kilo var. onunda 2 sini verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?